fbpixel

Search icon
Search
Mykonos news: Αυτά είναι τα hot new openings στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων
TRAVEL

Mykonos news: Αυτά είναι τα hot new openings στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Η Μύκονος ετοιμάζεται για μία «καυτή» season


Aν η Ελλάδα φημίζεται για κάτι, αυτό είναι ο λαμπερός της ήλιος, τα μοναδικά vibes της, τα αρώματα, οι γεύσεις της και τα μαγευτικά τοπία που κόβουν την ανάσα. Η χώρα μας είναι το καλοκαίρι και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, υπάρχει ένας προορισμός που μαγνητίζει τα βλέμματα, ένα νησί με μία αύρα διαφορετική, κοσμοπολίτικη, μεθυστική. Η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης κι αυτό αναμένεται να συμβεί και φέτος. 

Το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, μαγνητίζει τα βλέμματα με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τους ανεμόμυλους, τους κόκκινους τρούλους, τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών και τα luxurious beach bars και φοράει για μία ακόμη season τα καλά του, για να υποδεχτεί guests από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα new-entries της Μυκόνου, που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς αυτό το καλοκαίρι και σας τα παρουσιάζουμε.

Κυκλαδίτικος αέρας, μοναδικά vibes!

ANAKTAE x Parthenis

parthenis-cafe-6-dexia-750x1125.jpg

Ο εμβληματικός οίκος μόδας Parthenis ιδρύθηκε το 1970, με τον Δημήτρη Παρθένη να ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα, ενώ οκτώ χρόνια μετά, ακολούθησε η πρώτη boutique στη Μύκονο. Τα minimal και monochromatic σχέδιά του απέκτησαν τεράστια φήμη και θεωρήθηκαν must-have, ενώ πολύ σύντομα ξεπέρασαν και τα σύνορα της Ελλάδας. Πλέον, επικεφαλής του brand είναι η κόρη του δημιουργού του, Ορσαλία Παρθένη και κάπως έτσι, ο διάσημο οίκος συνεχίζει τη χρυσή του πορεία στον κόσμο της μόδας και του design. Oι Anaktae ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους μαζί της και μετέτρεψαν το κατάστημα της Μυκόνου σε πολυχώρο, όπου οι guests μπορούν να αποκτήσουν classic pieces του brand, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα drink ή ένα light meal, σε μία μαγική τοποθεσία, στη Μικρή Βενετία, δίπλα στους φημισμένους ανεμόμυλους του νησιού. Το Parthenis café βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες κι ιδιαίτερες αυλές της Μυκόνου, με μοναδική θέα που κόβει την ανάσα!

Byblos Mykonos

titlo-grf3F.jpg

Πώς θα σας φαινόταν να απολαύσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Περού και την Ιαπωνία, δοκιμάζοντας μοναδικές γεύσεις, που διεγείρουν τον ουρανίσκο; Το Byblos Mykonos, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του κι αποτελεί τη νέα super-hot άφιξη στη Μύκονο, παρασύροντας τους επισκέπτες του σε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων. Ο καταπράσινος κήπος του θα υποδεχτεί όλους εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω από τις απολαύσεις της ζωής και θέλουν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, δοκιμάζοντας πεντανόστιμες γεύσεις κι εντυπωσιακά ποτά. Το νέο αυτό εγχείρημα "υπογράφει" ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γκαβέλας που ενώνει τις δυνάμεις του με τον executive chef Θάνο Στασινό και τον κορυφαίο sommelier Νικόλα Γιαννόπουλο, για να δημιουργήσουν μαζί ένα γαστρονομικό υπερθέαμα, που ήδη μαγνητίζει τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. To λαχταριστό ceviche, τα πεντανόστιμα tiraditos και το sashimi είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που ξεχωρίζουν από το menu του εστιατορίου, που συνδυάζονται άψογα με τις πιο γνωστές ετικέτες κρασιών, που έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης.

COYA Mykonos

mykonos-p1.jpg

Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο hot spots της Μυκόνου και φέτος, κάνει το μεγάλο comeback, όντας πλήρως ανανεωμένο και πιο λαμπερό από ποτέ. Το COYA Mykonos μετράει αντίστροφα για ένα καλοκαίρι γεμάτο με γεύσεις, με αρώματα και με πολύ καλή διάθεση κι υπόσχεται ακόμη περισσότερη διασκέδαση και μεγαλύτερα πάρτι, με latin αέρα. Το COYA Mykonos θα ανοίξει τις πόρτες του ειδυλλιακού του χώρου στην καρδιά της Χώρας, το Σάββατο 14 Μαΐου, για τρίτη συνεχή χρονιά και δεν είναι τυχαίο ότι ήδη, όλο το νησί περιμένει το grand opening! Ο γραφικός κρυμμένος κήπος, το εντυπωσιακό Pisco Bar και το ολοκαίνουργιο COYA Club είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους χαρίσουν μια πραγματικά μοναδική γαστρονομική εμπειρία και αξέχαστα parties, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την περουβιανή κουλτούρα με τον κοσμοπολίτικο ρυθμό της Μυκόνου. Απολαύστε το γεύμα σας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δοκιμάστε μερικές από τις πιο εμβληματικές συνταγές της ιαπωνικής και της ισπανικής κουζίνας και βιώστε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης, με τα events στο COYA να κάνουν τις summer nights πιο ιδιαίτερες από ποτέ!

Destino Pacha Mykonos

web-0672.jpg

Όλα ξεκίνησαν στην Ισπανία και πολύ σύντομα, η ιστορία συνεχίστηκε στη λαμπερή, Μύκονο. Το Destino Pacha Mykonos, το πρώτο ξενοδοχείο του Pacha Group εκτός Ισπανίας, ανοίγει τις πόρτες του για τη summer season, μαζί με το Lío Mykonos και την παραλία Ftelia Pacha κι ετοιμάζεται να χαρίσει ξανά στο καλοκαίρι μας ένα μοναδικό άρωμα, που θα μας συντροφεύει για πολλούς μήνες! Βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου με θέα στο Αιγαίο, τη Μυκονιάτικη Χώρα και το λιμάνι κι η μοναδική αυτή τοποθεσία του, το καθιστά must-visit και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά των locals. Το ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει μια σειρά από parties και ζωντανά μουσικά events, που θα είναι ανοικτά για όλους, με το κυκλαδίτικο style του να δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον. Μαζί, ανοίγει για δεύτερη season τις πόρτες του το εμβληματικό, club Lío, που υπόσχεται την πιο λαμπερή cabaret dining εμπειρία ever στους guests, με εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης και γαστρονομικούς θησαυρούς, που διεγείρουν τις αισθήσεις. Το φετινό θέμα του show είναι "Simply the Best", ενώ -πλέον- δημιουργήθηκε κι ένας extra χώρος club για όσους θέλουν το party να συνεχιστεί και μετά το δείπνο, με resident house και RnB DJs. Η ultimate εμπειρία διασκέδασης, ολοκληρώνεται στην παραλία Φτελιά, με το Ftelia Pacha, που μαγνητίζει τα βλέμματα με τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της. Απολαύστε τα πιο φρέσκα θαλασσινά, μαζί με τα signature cocktails στα δύο επίπεδα που έχουν δημιουργηθεί στο Ftelia Pacha, με μοναδική θέα κι αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες εμπειρίες. Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας ετοιμάζεται για ένα μοναδικό καλοκαίρι!

La Meat Maison

2b3803cda6afb35055d78daf226575a8-xl.jpg

Στη Μύκονο είναι όλα διαφορετικά... Ακόμη και τα butcher shops έχουν μία διαφορετική εικόνα και προσφέρουν μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία σε όσους βρίσκονται σε αυτά κι ειδικά, στους λάτρεις της κρεατοφαγίας. Το αναβαθμισμένο κατάστημα του La Meat Maison δίνει -φέτος- τη δυνατότητα στους guests να ενημερωθούν, να συζητήσουν και τελικά να επιλέξουν τις πιο εκλεκτές κοπές, που θα απογειώσουν τα menu τους. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο που μετατρέπεται σε ταχύρυθμο σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης, που το επιλέγουν καθώς -μεταξύ άλλλων- προσφέρονται και προτάσεις της εταιρίας για τις συνοδευτικές ετικέτες κρασιών, για όσους θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου. Μέσω μιας παρουσίασης που μοιάζει με ιδιωτική προβολή, οι guests που ενδιαφέρονται για μαζικές παραγγελίες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα brands που κατ΄αποκλειστικότητα εισάγει η εταιρία, όπως τα Pork και Wagyu Umami Olive-Fed, τα The Black angus ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα Label Rouge, με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών, ενώ για μεμονωμένους πελάτες παρέχονται μοναδικά tips προετοιμασίας νόστιμων γευμάτων στο σπίτι, για να αναδείξουν τον chef που κρύβουν μέσα τους.

Meraki Restaurant

meraki-mykonos-cgi-tables-chairs-evening.png

Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του fine dining, το ιδανικό μέρος για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι, που θα τους μείνει αξέχαστο. Το Meraki Restaurant ανήκει στη λαμπερή οικογένεια του πολυτελούς ξενοδοχείου 5* Cavo Tagoo και θεωρείται must-visit για όσους αγαπούν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Το Meraki φέρει την "υπογραφή" του Peter Waney, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, Arjun, ξεκίνησαν την καριέρα τους στο εστιατόριο στο Λονδίνο πριν από 15 χρόνια, ξεκινώντας με το Zuma στο Knightsbridge και ακολούθησαν οι Roka και La Petite Maison. Οι guests, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν -μεταξύ άλλων- ολόκληρα πιάτα με ψάρι και ψητά κρέατα, μαγειρεμένα με την επιδεξιότητα και τη γαστρονομική εμπειρία του Global Executive Chef, Sanjay Dwivedi, με το menu να ξεχωρίζει για το μεσογειακό του στιλ και τα μοναδικά του αρώματα, που ταυτίζονται με το καλοκαίρι και το απέραντο μπλε της θάλασσας. Το ιδιαίτερο design κι η ειδυλλιακή τοποθεσία του, το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό και πραγματικά, αξίζει να βρίσκεται στην bucket-list σας!

*Κεντρική φωτογραφία: COYA Mykonos