fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Οι top επιλογές του μήνα για μια αξέχαστη spring season
MAGAZINE

My Golden List: Οι top επιλογές του μήνα για μια αξέχαστη spring season

Αντλήστε έμπνευση και χαρείτε τη ζωή


άνοιξη είναι εδώ για να μας χαρίσει τις πιο αξέχαστες απολαύσεις, αλλά και για να χαρούμε την ομορφιά που τη χαρακτηρίζει. Μια πιο φωτεινή εποχή του χρόνου πλησιάζει και οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να τη χαρείτε περισσότερο, εάν τις ακολουθήσετε.

A Step Forward

shutterstock-2297090637.jpg

Στη Γαλλία, γίνεται πλέον υποχρεωτική η ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων και οι δήμοι ανά τη χώρα καλούνται να κινητοποιηθούν άμεσα και να προτείνουν λύσεις στους πολίτες, ώστε να μπορούν να την εφαρμόζουν σωστά. Εδώ και λίγες ημέρες, οι τοπικές γαλλικές αρχές έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα για να προσφέρουν στους κατοίκους λύσεις ουσιαστικές ως προς τη διαλογή, που δείχνουν ήδη να αποδίδουν καρπούς, οδηγώντας σ’ ένα πιο πράσινο μέλλον. Και στα δικά μας!

The Luxury Touch

byredo-rose-rinse-free-hand-wash-85889.jpg

Εφαρμόστε μία σταγόνα από το αντισηπτικό τζελ χεριών Rose Rinse-Free Handwash της Byredo που διαθέτει αντιβακτηριακή δράση, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγιεινής των χεριών σας. Σε αυτήν τη σειρά που κλέβει τις εντυπώσεις, υπάρχουν πραγματικά συγκλονιστικές μυρωδιές για να διαλέξετε.

You Have A Retro Soul

nike-cortez-675393-dn1791-103.png

Τα Nike Cortez είναι τα πιο άνετα αθλητικά που έχω δοκιμάσει! Από κλασικό παπούτσι για τρέξιμο -εμπνευσμένο από το αρχικό σχέδιο του ’72- και πρότυπο της μόδας, αυτό το μοντέλο με ρετρό γοητεία, εξαιρετικά μαλακή ενδιάμεση σόλα και τρακτερωτές λεπτομέρειες, παραμένει στο fashion προσκήνιο εδώ και πολλές δεκαετίες. Θυμάστε τη Farrah Fawcett στη γνωστή αφίσα πάνω στο skateboard; Αυτή η vintage εκδοχή του διαθέτει χρώματα που μπορείς να συνδυάζεις εύκολα με τα ρούχα σου και θα θυμίζουν σίγουρα το ίδιο καλιφορνέζικο στιλ.

Listen To Your Body

597834.jpg

Τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην υγεία. Το «κρυφό» στρες είναι αυτό που μπορεί να ενεργοποιήσει τα καρκινικά κύτταρα, να διαταράξει την καθημερινότητά μας και την ομαλότητα μιας ισορροπημένης ζωής. Στο βιβλίο «Όταν το σώμα λέει όχι» του Gabor Maté θα ανακαλύψουμε τα 7 βήματα που οδηγούν τον άνθρωπο μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης στον δρόμο της ευτυχίας και κυρίως της πνευματικής και ψυχικής ισορροπίας.

A Scentful Trip to Italy

20230831155933-xerjoff-1861-naxos-eau-de-parfum-100ml.jpeg

Με το άρωμα Xerjoff 1861 Naxos μεταφερθείτε στη ζεστή Σικελία, όπου τα εσπεριδοειδή ωριμάζουν κάτω από τον ήλιο και υπάρχει άρωμα λεβάντας στην ατμόσφαιρα. Το unisex αυτό αποτύπωμα είναι ένα γλυκό και δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής για την Ιταλία, το μεγαλείο, τη γοητεία και τον πολιτισμό της. Θα το βρείτε στο Apollonia Politia.

Who Doesn’t Love Sleep

shutterstock-2297174271.jpg

Ο power nap εξελίσσεται σε μια αυξανόμενη τάση, καθώς βελτιώνει την πνευματική απόδοση, ακόμη και μετά από έναν πολύ καλό ύπνο την προηγούμενη νύχτα. Μερικά λεπτά μεσημεριανής ελαφριάς ξεκούρασης έχουν αποδειχθεί ότι επαναφέρουν το σώμα σε εγρήγορση, προωθούν τις καλές επιδόσεις και βοηθούν τον εγκέφαλο στη μαθησιακή διαδικασία. Η πιο συνήθης διάρκειά του είναι τα 20΄, αν και ο χρόνος μπορεί να ποικίλλει ανάμεσα σε 6΄ με 30΄! Ενδιαφέρον είναι πως οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα 6΄ βελτιώνουν την ικανότητα να θυμάσαι καλύτερα γεγονότα και γνώσεις!

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024