fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Προτάσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι
MAGAZINE

My Golden List: Προτάσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Ανακαλύψτε και ανανεώστε την καθημερινότητά σας


Gentle treatment

cicalisse-baume-nourrissants-reparateurs-embryolisse-2-900x.jpeg

Το Embryolisse Cicalisse Baume Nourishing Balm αναδομεί τις ταλαιπωρημένες περιοχές του προσώπου, του σώματος και των χειλιών. Αυτό το βάλσαμο έχει πολλές ιδιότητες, καθώς καταπραΰνει, επανορθώνει, αναπλάθει και θρέφει εντατικά. Ιδανικό για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των μωρών, ειδικά όπου παρατηρούνται ερεθισμοί από την πάνα. Λειτουργεί ως έξτρα φροντίδα σε σημεία με έντονη ξηρότητα και αφυδάτωση.

Positive social

shutterstock-1668600775.jpg

Πώς θα νιώθατε αν η ροή σας στο Instagram μπορούσε να είναι ένα πιο ευτυχισμένο μέρος; Με αναρτήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος, που θα σας έκαναν να αισθάνεστε ενδυναμωμένες και χαρούμενες απ’ αυτά που βλέπετε; Μη φοβηθείτε το unfollow button, αν κάτι δε σας ενδιαφέρει. Το πρόσφατο κύμα πανδημικής κόπωσης χτύπησε σκληρά, κι αυτό που είδα στο Instagram δε βοήθησε ακριβώς.

Love myself

shutterstock-1887369535.jpg

Φροντίζω πραγματικά τον εαυτό μου όταν: τιμώ ουσιαστικά την ανάγκη μου να μένω μόνη, κοιμάμαι 8 ώρες, κάθομαι και απολαμβάνω την απόλυτη ησυχία, ενεργοποιώ το «μην ενοχλείτε», φροντίζω το δέρμα μου, ενυδατώνομαι, διαβάζω για ευχαρίστηση, απολαμβάνω ήρεμους ρυθμούς κάνοντας διάλειμμα από το μόνιμο άγχος, ρωτάω αντί να παριστάνω πως τα ξέρω όλα, δέχομαι τον εαυτό μου με τα θετικά και τ’ αρνητικά του, ξεκουράζομαι. Είναι απλό!

Clever shopping

152826952-414334406534805-5679603226872548011-n.jpg

Εσείς έχετε ανακαλύψει το νέο e-shop με προσφορές επώνυμων και premium brands καλλυντικών; Το πρωτοποριακό @scarletbeauty.gr είναι μια πολύ ωραία ιδέα, ένας online προορισμός για ν’ αγοράσετε σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας luxurious δώρα, με εκπτώσεις έως 50% και 60%! Οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, γιατί αυτά τα προϊόντα, αν και αυθεντικά, έχουν απλώς αποσυρθεί από τα καταστήματα.

Home items

1-2.jpeg

Το επιμελημένο σπίτι είναι τώρα, πιο πολύ από ποτέ, άμεση προτεραιότητα για όλους. Περνώντας ποιοτικότερο και περισσότερο χρόνο σε αυτό, το ενδιαφέρον έχει στραφεί προς τα οικιακά είδη, που κάνουν την καθημερινότητα ξεχωριστή. Ψάξτε για πολύχρωμα, τολμηρά και καλλιτεχνικά κομμάτια, ώστε να φωτίσετε το περιβάλλον σας και συνεπώς τη διάθεσή σας.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2021