fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

My Diary: Ξεχωρίζοντας τις καλύτερες επιλογές του σύγχρονου lifestyle

Μια wishlist που περιλαμβάνει όλα όσα αποτελούν έμπνευση


My Diary: Ξεχωρίζοντας τις καλύτερες επιλογές του σύγχρονου lifestyle

Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

WEAR

dior-cruise-24-brigitte-niedermair-8.jpg
Dior

"Black is back" και πάλι αυτόν τον χειμώνα! Για μένα, άλλωστε, είναι ίσως το αγαπημένο μου χρώμα, καθώς αποτελεί πάντα τη βάση για να δημιουργώ all day & night outfits. Σε αυτά, με την προσθήκη μικρών πινελιών από αξεσουάρ και items σε έντονα χρώματα, χαρίζω την ένταση που επιθυμώ κάθε φορά. Και αυτήν τη σεζόν, θα αντλήσω απεριόριστες ιδέες από τη μοναδική συλλογή Dior Cruise 2024, την οποία η Maria Grazia Chiuri εμπνεύστηκε από το Μεξικό.

NEW BRAND, NEW LOVE

jpg.jpg

Tώρα τελευταία, η νέα μου «εμμονή» είναι η ανακάλυψη νέων brands με ιδιαίτερο story ή ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία. Ένα από αυτά είναι το γαλλικό “Call it by your name”, που δημιουργήθηκε από την Colombe Campana το 2020 και το οποίο δημιουργεί κομμάτια με βάση το σχέδιο της αυθεντικής μπαντάνας της Αμερικής, αξιοποιώντας την Τέχνη του κεντήματος τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ.

ART RESTO

galina-the-greek-foundation-lot-gallina-athens-aylo-studio4.jpg
Φωτογραφία: Aylo Studio

Η ολοκαίνουρια και φρέσκια εστιατορική άφιξη στην Αθήνα, που έχει ήδη γίνει talk of the town, ακούει στο όνομα Gallina. Ένα εστιατόριο γεμάτο Τέχνη και υψηλό design, το οποίο φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου LOT και του στούντιο “Objects of common interest” των Ελένη Πεταλωτή και Λεωνίδα Τραμπούκη.

READ

s-l1200.jpg

Επόμενη προσθήκη στη βιβλιοθήκη μου θα είναι σίγουρα το “Diane Von Furstenberg: Woman Before Fashion” από τις εκδόσεις Rizzoli, ένα αφιέρωμα στο δημιουργικό όραμα και τη φεμινιστική φιλοσοφία της Furstenberg και του ομώνυμου brand της, του οποίου το εμβληματικό wrap dress, που δημιουργήθηκε πριν από πενήντα χρόνια, παραμένει ένα μέσο προσωπικής έκφρασης και αυτοενδυνάμωσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μοναδική και σύγχρονη, η έκδοση αυτή αναλύει την ιστορία της αμίμητης σχεδιάστριας, του οίκου μόδας της και του σημαντικού ρόλου ενός μόνο φορέματος που συνεχίζει να εμπνέει γενιές γυναικών.

TRAVEL

hotel-le-grand-mazarin.jpg

Το ξενοδοχείο Le Grand Mazarin στο Le Marais ανήκει στις πιο συναρπαστικές νέες αφίξεις στην Πόλη του Φωτός. Ο Martin Brudnizki σχεδίασε μοναδικά τους χώρους του, με το βελούδο, πολλά υπέροχα έργα Τέχνης και περίτεχνους νιπτήρες να κυριαρχούν, προσδίδοντας μια αίσθηση εκλεπτυσμένου μοντερνισμού και ανυπέρβλητης κομψότητας στην ατμόσφαιρα. Σύγχρονο, avant-garde και ιδιόρρυθμο, είναι ένας ιδανικός προορισμός για μια αυθεντική παριζιάνικη εμπειρία!

1

Χρυσό δαχτυλίδι 18Κ με σμαράγδι και brilliant cut διαμάντια της Lito, Link

2

Βαμβακερό πουκάμισο Shiloh, Amma One’s Garment

3

Πλεκτή ζακέτα, Missoni

4

Δερμάτινη τσάντα Hugo του οίκου Ferragamo, Kalogirou

5

Δερμάτινο Chelsea Boot Pablo του οίκου Marni, Intervista