fbpixel

Search icon
Search
My Diary this month: Το μηνιαίο visual ημερολόγιο του στιλ
MAGAZINE

My Diary this month: Το μηνιαίο visual ημερολόγιο του στιλ

Οι πιο fashionable προτάσεις του σύγχρονου lifestyle


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

Do Something In Style 

rianna-and-nina.jpg
Τσάντα από τη συνεργασία Rianna + Nina με το Cabana Magazine

Ένα από τα fashion labels που άρχισα να λατρεύω τώρα τελευταία είναι το Rianna + Nina. Πίσω από αυτό, η Ελληνίδα Ριάνα Κούνου και η Nina Kuhn - δύο γυναίκες με γνώση πάνω στον τομέα της μόδας και πάθος γι’ αυτόν! Η νέα τους συλλογή, η conceptual boutique τους στο Παρίσι και η εξαιρετική συνεργασία τους με το περιοδικό Cabana, κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις των hits που έχω διαμορφώσει γι’ αυτήν τη σεζόν.

Be Inspired 

assouline-popartstyle.jpg

Μετά την επιτυχημένη σειρά “Travel”, η Assouline παρουσιάζει τη συλλογή “Style”, αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο εμβληματικά στιλ και κινήματα Τέχνης, με σκοπό ν’ αποκαλύψει την ιστορική τους επίδραση και τη συνεχιζόμενη επιρροή τους στον πολιτισμό μας σήμερα. Εδώ, η έκδοση “Pop Art Style” είναι απλά ανεπανάληπτη!

Greeks Do It Better 

thaliaspoons0051.jpg

Τόσο μοναδικές οι δημιουργίες της Θάλεια Μαρίας Γεωργούλη (Thalia Maria Silver)! Ειδικά αυτά τα μικρά και χρηστικής αξίας έργα τέχνης που συνδυάζουν βότσαλα με ασήμι έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία!

Fashion Talk  

02-fendi-show-405-1x1-1-data.jpg

“Style is eternal”: ένα από τα mottos που χαρακτηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θέλω να βλέπω και να εμπνέομαι από τον κόσμο της μόδας. Ο οίκος Fendi γνωρίζει πώς να πρεσβεύει αυτήν την ιδέα και να την «πλάθει», υπέροχα και δημιουργικά καλύτερα απ’ όλους. Κάθε χρονιά παρουσιάζει it items που ξεχωρίζουν και δε μας απογοητεύει ποτέ!

Art de la Table 

la-double-j-tbm0001lin001-cer0009-10.jpg

Υψηλή αισθητική ακόμη και στο στήσιμο του καθημερινού τραπεζιού! Σ’ ένα κομψό mix & match, τα ιδιαίτερα σερβίτσια και tabletops δημιουργούν μοναδικές εικόνες που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αγαπημένο μου brand, το LaDoubleJ της Ιταλίδας J.J. Martin.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023