fbpixel

Search icon
Search
Μπάνιο & Δάπεδο: Το design store της Θεσσαλονίκης για επιλογές μιας ολόκληρης ζωής
INTERIORS

Μπάνιο & Δάπεδο: Το design store της Θεσσαλονίκης για επιλογές μιας ολόκληρης ζωής

Ο Milanos στην Καλαμαριά υπόσχεται να διαμορφώσει το σπίτι σας με επίκεντρο την ποιότητα και την υψηλή αισθητική


Η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι συνώνυμη με σημαντικές αλλαγές στον χώρο μας και αποφάσεις που θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια -ίσως και για μια ολόκληρη ζωή! Το πιο σημαντικό στη διαδικασία ενός makeover είναι η εμπιστοσύνη που αποπνέει η εταιρία που θα επιλέξουμε για τα έπιπλα της κατοικίας μας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι design experts θα διαχειριστούν καθένα από τα δωμάτιά μας. 

Κατά τη διάρκεια δημιουργίας ενός σπιτιού από το μηδέν, συνήθως το πρώτο πράγμα στο οποίο εστιάζουμε είναι τα δάπεδα, τα οποία θα λειτουργήσουν ως καμβάς για τη συνολική διαμόρφωσή του. Από εκεί κι έπειτα, το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους στον οποίο χρειάζεται να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας, ποντάροντας στη δύναμη της λειτουργικότητας, της άριστης ποιότητας, αλλά και της διαχρονικότητας.

Μονόδρομος για όλα αυτά αποτελεί o Milanos στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος από τη δεκαετία του '80 πρεσβεύει όλες τις αξίες του living, καταφέρνοντας να διεκδικήσει τη θέση του στις περισσότερες κατοικίες. Εξειδίκευσή του αποτελούν τα δάπεδα και το μπάνιο -δύο τόσο σημαντικά στοιχεία μέσα στο σπίτι- η επιλογή των οποίων μπορεί να καθορίσει ολόκληρη την εικόνα του home σκηνικού.

The Store in Town 

milanos-08.png

Μilanos: Το όνομα της κορυφαίας ποιότητας και της υψηλής αισθητικής για μπάνιο και δάπεδο. Από το 1983, πρεσβεύει την κορυφαία ποιότητα και το σύγχρονο design για δάπεδο και μπάνιο. Με αποκλειστική διάθεση των μεγαλύτερων επώνυμων οίκων του εξωτερικού σε είδη υγιεινής και πλακίδια, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής που απογειώνουν τον χώρο σας.

milanos-09.png

Ένας high-design approved χώρος, όπου παρουσιάζονται τα είδη υγιεινής και τα δείγματα των δαπέδων κορυφαίων εταιριών, που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την ποιότητά τους και τον τρόπο με τον οποίο έχουν ενταχθεί δυναμικά στον κόσμο του interior design.

Chapter: Δάπεδο

milanos-02.png

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε επιλογές για το δάπεδο, στο κατάστημα ξεχωρίζει μια μοναδική συλλογή από την IRIS Ceramica σε συνεργασία με την Diesel Living εμπνευσμένη από το διάστημα. Η συγκεκριμένη, τόσο εντυπωσιακή collection παρουσιάζεται στο showroom του Milanos (Ελ. Βενιζέλου 11, Καλαμαριά).

milanos-01.png

Η marble collection της FMG IRIS συνδυάζει την επιβλητικότητα του μαρμάρου με την κομψότητα, ενώ αντλεί έμπνευση από την κίνηση και τη ρευστότητα, μεταμορφώνοντας τη διάσταση και την αίσθηση του χώρου σας.

milanos-04.png

Η παρουσία του μαρμάρου, άλλωστε, μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε γωνία της κατοικίας μια νότα πολυτέλειας κι εκλεπτυσμένου μοντερνισμού. Πέρα από τα δάπεδα, μια super updated ιδέα που ακολουθεί η εταιρία είναι οι μαρμάρινες επιφάνειες στους τοίχους, που είναι ικανές να εξασφαλίσουν ένα ultra elegant αποτέλεσμα, χαρίζοντας μια galaxy αύρα.

Chapter: Μπάνιο

milanos-05-pdGgD.png
Από τη συλλογή FMG IRIS

Η διαχρονική κομψότητα του όνυχα στη συλλογή FMG IRIS προσφέρει στο μπάνιο σου μια πραγματικά luxurious αίσθηση. Η διαμόρφωση του μπάνιου, άλλωστε, πρέπει να προσεγγίζεται με τρόπο που να ποντάρει στη λειτουργικότητα, στις clean γραμμές και στην timeless αισθητική, η οποία θα ανταποκρίνεται στις τάσεις του design τώρα και για πάντα!

Μάλιστα, τα προϊόντα της εταιρίας ROCA συνδυάζουν την άριστη ποιότητα πορσελάνης και τη σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των ειδών υγιεινής. Διότι, εκτός από τα μάρμαρα, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε bathroom products που θα σας κάνουν να νιώσετε τη σιγουριά πως θα βρίσκονται στον χώρο σας για πολλά χρόνια!

milanos-06.png
Από τη συλλογή ROCA

Info

Milanos showroom: Ελ. Βενιζέλου 11, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310029660, 2310029450, 2310029451, E-mail: info@amilanos.gr, 

Site: www.milanos.gr

Facebook: Milanos Collection Μπάνιο & Δάπεδο

Instagram: @milanos_collection