fbpixel

Search icon
Search
Mother's Day: 10 beauty δώρα που θα λατρέψει η γυναίκα της ζωής σας
EDITORS' CHOICE

Mother's Day: 10 beauty δώρα που θα λατρέψει η γυναίκα της ζωής σας

Χαρίστε στη μητέρα σας όλα όσα της αξίζουν


Η Γιορτή της Μητέρας είναι προ των πυλών, κάτι που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για gift shopping. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι θα επιλέξετε, τότε εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα - με σιγουριά - θα λατρέψει η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σας. Έτσι κάπως σκεφτόμαστε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τη βοηθήσετε να εξετάσει επανεξετάσει την έννοια της περιποίησης και της αυτοφροντίδας και αυτό είναι το σημαντικότερο δώρο από όλα! 

Οι μαμάδες που επενδύουν όλο τον χρόνο σε όσα αγαπάνε, πολλές φορές, δεν έχουν το χρόνο για να επενδύσουν σε πολυτελή αρώματα ή στο κατάλληλο skincare για την ηλικία τους. Γιατί λοιπόν να μην το κάνετε εσείς για εκείνη; Παρακάτω, θα ανακαλύψετε τα top προϊόντα που θα της χαρίσουν μια δόση ευεξίας και μια «ανάσα» αγάπης και φροντίδας!  

Τhe Gifts!

perfume-fig-noir.png

Οι μεταξένιες νότες του σύκου μπλέκονται με μοσχολέμονο, ενώ η βιολέτα συναντά τα αγριολούλουδα στο περιπετειώδες Fig Noir. Η βάση από tobacco και amber ολοκληρώνει το άρωμα σε ένα μοναδικό μπουκέτο που είναι TRÈS charming.

Fig Noir, Zoniou 

BUY HERE

vitalize-and-hydrate-body-cream-1-b7a0ae8c-89a3-469e-9801-251bba45fb9ejpg-antighrafo.jpg

Η πλούσια βιολογική κρέμα σώματος αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά τονωμένη και ενυδατωμένη. Περιέχει 97.3% συστατικά φυσικής προέλευσης καθώς και το εξαιρετικό, βραβευμένο μέλι καστανιάς που είναι ένα μόνο από τα πολλά ισχυρά καταπραϋντικά και θρεπτικά ενεργά συστατικά της. Εξασφαλίζει ενυδάτωση και βαθιά θρέψη και προσφέρει απαλό, λείο και ορατά υγιές δέρμα. 

Vitalize and Hydrate Body Cream, Athonites 

BUY HERE 

energy-shake-serum-lip-balm-antighrafo.jpg

Ένα ενυδατικό χρωματιστό lip balm με λαμπερό φινίρισμα. Είναι ιδανικό για να δώσει στα χείλη μια πινελιά λαμπερού χρώματος, κάνοντας τα απαλά και βελούδινα σε ένα μόνο βήμα. Μάλιστα, τα σωματίδια που αντανακλούν το φως δημιουργούν ένα πολυδιάστατο γυαλιστερό αποτέλεσμα που η μαμά σας θα λατρέψει.

    Energy Shake Serum Lip Balm, Kiko Milano 

    BUY HERE 

    filorga.png

    H κρέμα αυτή επανασχεδιάζει τις αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου και λαιμού. Είναι εμπνευσμένη από 5 τομείς τεχνογνωσίας από την αισθητική ιατρική και έχει στόχο να εξομαλύνει τους 5 τύπους ρυτίδων: γραμμές έκφρασης, βαθιές ρυτίδες, ρυτίδες ξηρότητας, επιφανειακές ρυτίδες και ρυτίδες λαιμού.

    Time-Filler 5xp Cream, Filorga « Διατίθενται σε επιλεγμένα Φαρμακεία και Καταστήματα Καλλυντικών»

    skinceuticals.jpg

    Το αντηλιακό αυτό παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος UVA/UVB, προστασία από τις UV-επαγόμενες δυσχρωμίες και ορατή μείωση των δυσχρωμιών, κηλίδων και πανάδων. Με λεπτόρρευστη υφή που δεν αφήνει λευκά ίχνη, συνδυάζει ευρέος φάσματος προστασία από τις ακτίνες UV με ένα σύμπλοκο δραστικών συστατικών κατά των δυσχρωμιών για πιο λαμπερή, λεία επιδερμίδα. 

    Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακό κατά των κηλίδων, Skinceuticals 

    BUY HERE

    gel-fikiwn.jpg

    Ένα κρεμώδες gel για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, διεγείρει τη λιποδιάλυση, χαρίζει απαλή υφή και λάμψη στο δέρμα.

    Gel Φυκιών, Tzimas Cosmetics 

    BUY HERE

    653994-swatch.jpg

    Με αυτό το tool μπορείτε να δημιουργήστε το τέλειο μαλλί. Είτε επιθυμείτε ίσιο, είτε κυματισμούς, είτε μπούκλες. Θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε τρεις φορές πιο γρήγορα και με 95% λιγότερη φθορά.

    SteamPod 4, L'Oreal Professionnel, Sephora 

    BUY HERE

    01-ZBCtR.webp

    Ένα λάδι προσώπου για αναδόμηση και σύσφιξη, με πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού. Ο μοναδικός συνδυασμός ελαίων και αιθερίων ελαίων ελαφριάς υφής, ενισχυμένος με πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, τις πολυφαινόλες, από λάδι σταφυλιού κάνει θαύματα. Μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού, στη μαστίχα και στο λάδι λεβάντας. Ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα με λαδι ελιάς, αμυγδάλου και ηλίανθου. 

    Wine Elixir Firming Face Oil, Apivita, Attica 

    BUY HERE

    621902-swatch.jpg

    Αυτή η παλέτα σκιών έχει εξαιρετική υφή που αποτελείται από έντονες χρωστικές για χρώμα που διαρκεί, προσφέροντας απαράμιλλο βάθος. Θα κοσμήσει τα μάτια σας με τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα: έντονο σατέν, βαθύ ματ, λαμπερό μεταλλικό φινίρισμα και λαμπερή πέρλα.

    Ombres G Eyeshadow Quad, Guerlain, Sephora 

    BUY HERE

    10.webp

    Ένα προϊόν κατάλληλο για ήπια ή περιστασιακή πιτυρίδα και για ξηρά μαλλιά ή τριχωτό. Το LHA™ εξασφαλίζει έντονη αλλά στοχευμένη μικροαπολέπιση για να απομακρύνει την πιτυρίδα και να ρυθμίσει την κερατινοποίηση. Το καθαριστικό σύμπλοκο που περιέχει καθαρίζει το τριχωτό και εμποδίζει τον σχηματισμό πιτυρίδας -Η ενυδατική γλυκερίνη καταπολεμά την ξηρότητα του τριχωτού.

    Kerium Dry Sensitive Scalp, La Roche-Posay, Hondos Center 

    BUY HERE