fbpixel

Search icon
Search
Mother & Daughter: Τα πιο iconic duos της σημαντικότερης σχέσης στον κόσμο
STYLE PEOPLE

Mother & Daughter: Τα πιο iconic duos της σημαντικότερης σχέσης στον κόσμο

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας ανακαλύψαμε τα ομορφότερα ζευγάρια και σας τα παρουσιάζουμε


Η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί μία από τις ομορφότερες γιορτές, καθώς οι μαμάδες είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μας. Το στήριγμα μας, αλλά και φίλη μας βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας για να μας στηρίξει ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή. Όσο μακριά κι αν είναι, είναι πάντοτε «εδώ», αφού υπάρχει μέσα μας, καθώς είμαστε κομμάτι της. Είναι γεγονός πως την αγάπη μας καλό είναι να της την εκφράζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε αλλά σήμερα έχει την τιμητική της. Κατά τη διάρκεια των ετών έχουν γίνει γνωστά πολύ διάσημα duos mother & daughter, τα οποία συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν μέχρι και σήμερα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο iconic και fashionable ζευγάρια μητέρας-κόρης που έχουμε ξεχωρίσει!

Kate Middleton and Princess Charlotte

kate-z.jpeg

Ένα από τα ζευγάρια που λατρεύουμε περισσότερο τα τελευταία χρόνια είναι αυτό της Kate Middleton και της κόρης της, Princess Charlotte. Το στιλ και των δύο είναι εξαιρετικό, με όλα τα φλας να είναι στραμμένα πάνω τους σε κάθε εμφάνιση. Η 6 ετών πλέον Charlotte, υιοθετεί τους κανόνες του royal look ενώ τα σύνολα της είναι βασισμένα σε tailored coats, παιχνιδιάρικά φορέματα και πολλά ζευγάρια από Mary Jane flats. Η εμφάνιση της Kate είναι πάντοτε chic & classy με καθαρές γραμμές.

Cindy Crawford and Kaia Gerber

kaia-gerber-cindy-01.jpeg

Η Cindy Crawford και η κόρη της Kaia Gerber είναι η επιτομή του iconic duo mother & daughter αλλά και των cool-girls. Και οι δύο είναι πλέον έμπειρα και περιζήτητα μοντέλα, τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες καμπάνιες των πιο διάσημων fashion brands. Οι δύο του αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αφού το vintage, casual chic outfit τους έχουν εμπνεύσει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο.

Katie Holmes and Suri Cruise

05c8307cd69902458b71cff17dbfd04e.jpeg


Η Suri Cruise έχει ήδη υιοθετήσει ένα αβίαστο στιλ με έντονες επιρροές από εκείνο της μητέρας της, Katie Holmes. Η 15χρονη έχει ανακηρυχθεί επάξια ένα από τα αστέρια της μόδας με ιδιαίτερη αγάπη στα κομψά και fashionable shoes. Η ίδια η Holmes είναι ένα τεράστιο Millennial fashion icon με τη μοντέρνα γεύση της μαμάς της και πάντα με οn-point looks.

Beyoncé and Blue Ivy

1615796923359744-beyonce-blue-ivy-grammys.jpeg

Όταν έχεις για μητέρα τη Beyoncé δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι θα κληρονομήσεις το ιδιαίτερο και καταπληκτικό στιλ της και θα εξελιχθείς σε απόλυτο fashion icon, σε πολύ μικρή ηλικία. Η Blue Ivy, 9 ετών, είναι η μεγαλύτερη κόρη της Beyoncé και του Jay-Z και ήδη έχει γίνει ξεκάθαρη η μοναδική της αίσθηση στη μόδα και το στιλ. Δε μπορούμε να ξεχάσουμε τις μπότες Fendi ενώ βρισκόταν στην αγκαλία του πατέρα της ούτε όμως και το λαμπερά της φορέματα του Alexander McQueen στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί μαζί με τη μητέρα της.

Kate Hudson and Goldie Hawn

kate-hudson-goldie-hawn-style.jpeg

Η Goldie Hawn και η Kate Hudson είναι το απόλυτο Χολιγουντιανό ζευγάρι μητέρας-κόρης. Οι δύο καταξιωμένες ηθοποιοί εκτιμούν τα όμορφα πράγματα στη ζωή, κι αυτά συμπεριλαμβάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη και το κομμάτι της μόδας. Προτιμούν πολύ συχνά για τις εμφανίσεις του χαλαρά και casual looks. Η Hudson έχει τη δική της σειρά, τα Fabletics, ενώ η Hawn επιλέγει συχνά το bike-rider στιλ. Και οι δύο λατρεύουν να κάνουν σκι στο Aspen, όπου η οικογένεια διαθέτει μία κατοικία.

Yolanda, Gigi and Bella Hadid

yolanda-gigi-bella-hadid-off-white.jpeg

Σ΄αυτήν την περίπτωση το team είναι πιο μεγάλο, καθώς αποτελείται από τα διεθνούς φήμης μοντέλα Gigi και Bella Hadid και τη μητέρα τους, Yolanda. Καμία άλλη μητέρα άλλωστε δε μπορεί να «καυχηθεί» για το γεγονός ότι περπάτησε μαζί με τις κόρες του στο show του Virgil Abloh για τον γνωστό οίκο Off-White. Οι κόρες της Yolanda Hadid, η Gigi και η Bella είναι πάντα άψογα ντυμένες τόσο στις πασαρέλες όσο και μακριά από αυτές. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εντυπωσιάσει, ενώ η επιρροή που ασκούν στις fashion lovers είναι τεράστια. Όπως αποδεικνύεται, οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το DNA.

Melanie Griffith and Dakota Johnson

melanie-griffith-dakota-johnson-style.jpeg
Μπορεί η Dakota Johnson να έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στη διάσημη ταινία "50 Shades of Grey"  αλλά η μητέρα της, Melanie Griffith, είναι μία από τις πιο μεγάλες ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετίων, καθώς συμμετείχε σε iconic movies των '80s & '90s, όπως το "Working Girl" και "Lolita". Αυτό το δίδυμο έχει μαγνητίσει τα βλέμματα σε πολλές εμφανίσεις όχι μόνο για την ομορφιά τους αλλά και για το υπέροχο στιλ τους.