fbpixel

Search icon
Search
Miranda Kerr: Τα 5 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται το supermodel
BEAUTY PEOPLE

Miranda Kerr: Τα 5 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται το supermodel

Και δεν έχουν όλα να κάνουν με προϊόντα


Ενώ οι περισσότερες από εμάς προετοιμαζόμαστε κάθε πρωί με μια θολούρα κίνησης, στρες και eyeliner που τροφοδοτείται από την καφεΐνη, ορισμένες γυναίκες έχουν μετατρέψει την περιποίηση της επιδερμίδας και την ομορφιά τους σε μια εξαιρετική τέχνη. Μάλιστα, καταφέρνουν να φαίνονται πανέμορφες πολλές φορές χωρίς να προσπαθούν καθόλου σκληρά. Η Miranda Kerr είναι μια από αυτές τις γυναίκες και σίγουρα έχει να μοιραστεί αρκετά μυστικά που την κρατάνε λαμπερή κάθε στιγμή.

1. Νωρίς για ύπνο & νωρίς ξύπνημα

Η Miranda έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως θέλει να κοιμάται μια λογική ώρα, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Ενσωματώνει μικρές τελετουργίες στη βραδινή της ρουτίνα, όπως νυχτερινό διαλογισμό, ανάβει αρωματικά κεριά και εφαρμόζει στο πρόσωπο, αλλά και στο μαξιλάρι της, της mist λεβάντας. Για την ίδια είναι πολύ σημαντικό εφόσον αυτό αποδεδειγμένα προάγει τον ύπνο.

How to: Αναζωογονήστε το μυαλό και ανανεώστε το χώρο σας με το vegan κερί σόγιας, 100% φυσικής προέλευσης.

rosemary-mint-vegan-soy-wax-candle.jpg

Rosemary Mint Vegan Soy Wax Candle, Aveda BUY HERE

b09e4074-cde1-463c-a9b0-15ee3fa0d282.jpeg

2. Μη σταματάς στο λαιμό

Πριν από το ντους, η Miranda κάνει πάντα dry brushing πάνω από το δέρμα της με κυκλικές κινήσεις προς την καρδιά της. Βοηθά την κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση καθώς και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος απολέπισης! Βοηθά επίσης στην πρόληψη και μείωση της κυτταρίτιδας #winning. Συνδυάστε το με μια κρέμα καθαρισμού, για μέγιστα αποτελέσματα που θα απομακρύνουν τις ακαθαρσίες χωρίς να στεγνώσουν το ξεραμένο δέρμα σας. Λειτουργεί επίσης για την αποκατάσταση της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντάς την λεία και ισορροπημένη. Το ότι έχουμε χειμώνα δε σημαίνει πως το καλοκαίρι αργεί!

How to: Αναμνήσεις της νοσταλγικής μυρωδιάς γάλακτος, που ξεδιπλώνεται με κρεμώδη και απαλή υφή σ' αυτό το θρεπτικό Body Lotion.

milk-musk-body-lotion.jpg

Milk Musk Body Lotion, Molton Brown BUY HERE

3. Καθαρισμός και τόνωση κάθε μέρα  

Η ρουτίνα περιποίησης της Miranda είναι, σύμφωνα με τα λόγια της, «βασική αλλά πραγματικά αποτελεσματική». Χρησιμοποιεί όλα τα προϊόντα της, αλλά αφιερώνει πολύ χρόνο στη ρουτίνα καθαρισμού της. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σπρέι τόνερ, καθιστώντας το ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας της. Αφιερώστε λίγο χρόνο το πρωί στη ρουτίνα καθαρισμού σας και θα δείτε τεράστια διαφορά.

How to: Μια αντιοξειδωτική λοσιόν θεραπείας που κατασκευάζεται από την εξαιρετική σύντηξη 4 ζωτικών ορυκτών και του Reviscentalis™, ένα εκχύλισμα που προέρχεται από τα πιο ισχυρά αναζωογονητικά φυτά

crema-nera-acqua-pantelleria-antioxidant-treatment-lotion.png

Crema Nera Acqua Pantelleria Antioxidant Treatment Lotion, Armani, Hondos Center BUY HERE

8b743f48-4030-4e0c-8297-4e0d986b44c3.jpeg

4. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ενυδατώνουμε το δέρμα μας, το έχουμε ακούσει αρκετές φορές, αλλά το παν είναι να βρει η καθεμία το σωστό προϊόν για το πρόσωπο της. Έτσι, εφόσον η ίδια έχει δημιουργήσει τη δική της ενυδατική κρέμα Kora Organics έχει επιμείνει στην προσωποποίηση. Φυσικά, ορκίζεται και στο λάδι καρύδας για δέρμα και μαλλιά που λάμπουν. Μάλιστα κοιμάται με αυτό και έτσι κλειδώνει αποτελεσματική την υγρασία και τα υπόλοιπα προϊόντα.

How to: Με την αποτελεσματικότητα του ενάντια στις υποτροπές, αραιώνουν οι εξάρσεις ξηρότητας.

10-022aeadd9a078734156596bec1f72f48.jpg

Lipikar Baume AP+M, La Roche-Posay, Attica BUY ME

5. Όλα για τις μάσκες

Μία φορά την εβδομάδα, η Miranda περιποιείται το δέρμα της με μια μίνι περιποίηση προσώπου στο σπίτι. Ξεκινάει με διπλό καθαρισμό και στη συνέχεια χρησιμοποιεί μια μάσκα καθαρισμού για να βοηθήσει στην απομάκρυνση τυχόν ακαθαρσιών από το δέρμα της. Λειτουργεί εξαιρετικά σε αυτήν καθώς αποτοξινώνει το δέρμα και αφαιρεί το στίγμα που σίγουρα δεν φεύγει με το τυπικό πλύσιμο.Βέβαια η ίδια προειδοποιεί να μη το κάνετε περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα. Για αυτό ορίστε μια spa day και δώστε χρόνο στο σώμα σας.

How to: Μάσκα που βασίζεται στη δημιουργία φυσαλίδων για βαθύ καθαρισμό και αποτελείται κατά 90% από φυσικά συστατικά.

s2282937-main-hero.jpg

The Bubble Mask, Super Cleanser, Sephora BUY HERE