fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Ενυδατική κρέμα προσώπου: To απόλυτο beauty guide για τις 10 καλύτερες της αγοράς

Η βάση της skincare ρουτίνας με μια διαφορετική προσέγγιση


Ενυδατική κρέμα προσώπου: To απόλυτο beauty guide για τις 10 καλύτερες της αγοράς

Ακόμα κι αν είστε skincare minimalist, σίγουρα θα γνωρίζετε πως το νεσεσέρ σας οφείλει να περιλαμβάνει δύο κύρια προϊόντα. Το ένα είναι η κρέμα ματιών και το άλλο η ενυδατική προσώπου. Μάλιστα, με το καλοκαίρι να είναι ακόμη εδώ οι ειδικοί αναφέρουν πως αν θέλετε να περιορίσετε το clutter τότε οφείλετε να εμπιστευτείτε τις κρέμες ημέρας με SPF και με ενεργά συστατική, όπως η βιταμίνη C, που είναι οι πιο ιδανικές, επειδή μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από επιθετικούς παράγοντες όπως οι ακτίνες UV και οι ελεύθερες ρίζες. 

best-tinted-moisturizers-1.jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τα top προϊόντα της αγόρας για να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει!

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant: Αυτή η πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα με πρωτεΐνες συνδυάζει μια πρωτοφανή σειρά και συγκέντρωση πεπτιδίων-οδηγών, αυξητικών παραγόντων, υποστηρικτικών αμινοξέων και νούφαρου πυγμαίου για ορατή και άμεση βελτίωση στην εμφάνιση του τόνου, της υφής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Aqualia Thermal Light Cream Pot, Vichy: Με ελαφριά υφή αναπληρώνει την ενυδάτωση στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Χαρίζει εντατική ενυδάτωση χρησιμοποιώντας 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το υαλουρονικό οξύ, το ενδυναμωτικό Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και το φυτικό σάκχαρο μανόζη. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και άνεση, ενώ παραμένει ενυδατωμένη μέχρι και 48 ώρες, ακόμα και κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, stress ή ρύπανση.

Κρέμα Βαθιάς Ενυδάτωσης, Tzimas Cosmetics: Μια κρέμα με ενισχυμένη ενυδατική και απαλυντική δράση. Η απαλή της υφή αποτελεί εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ. Οι φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες και η γλυκερίνη φυτικής προέλευσης διατηρούν την υγρασία του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Ενώ την ίδια στιγμή ο χυμός από φύλλα αλόης και η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν και προστατεύουν από ερεθισμούς.

Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, Shiseido: Κρέµα µε πλούσια υφή που ανταποκρίνεται στις βασικές ανάγκες του δέρµατος, µειώνοντας ορατά τις πρώτες λεπτές γραµµές και καταπολεµώντας την τραχύτητα, την ξηρότητα και άλλους παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του δέρµατος. Συγχρόνως ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερµίδα διατηρώντας το δέρµα απαλό, υγιές και γεµάτο ζωντάνια.

C Rush Brightening Gel Crem, Ole Henriksen: Η καθημερινή επίδραση του άγχους, της κόπωσης και της ρύπανσης αντανακλάται στην ξηρή και θαμπή όψη της επιδερμίδας. Αυτή η επαναστατική κρέμα gel σε ροδακινί απόχρωση φωτίζει την επιδερμίδα στη στιγμή και προσφέρει μια αναζωογονητική έκρηξη ενυδάτωσης που διαρκεί 24 ώρες. Δρα στοχευμένα κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, επαναφέρει τη νεανική λάμψη και συσφίγγει την επιδερμίδα, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Βελτιώνει ακόμα και την εφαρμογή του μακιγιάζ, δημιουργώντας έναν λείο, ενυδατωμένο καμβά έτοιμο να υποδεχτεί το foundation και το concealer.

Hydra-Repair Day Cream: Camellia, Geranium Blossom, Grown Alchemist: Ένα ενυδατικό, μη λιπαρό προϊόν, χαρίζει θρέψη και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Ότι ακριβώς χρειάζεστε για αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες. 

 With proteins

With proteins

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant, Sephora

BUY ME
 Perfect touch

Perfect touch

Aqualia Thermal Light Cream Pot, Vichy, Hondos Center

BUY ME
 Soothing action

Soothing action

Κρέμα Βαθιάς Ενυδάτωσης, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Fine lines

Fine lines

Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, Shiseido, Attica

BUY ME
 Vitamin C

Vitamin C

C Rush Brightening Gel Crem, Ole Henriksen, Sephora

BUY ME
 Natural lovers

Natural lovers

Hydra-Repair Day Cream: Camellia, Geranium Blossom, Grown Alchemist, Hondos Center

BUY ME

Sensitive Skin Active Cream, Skinlabo: Απαλή θρεπτική κρέμα, ειδική για ευαίσθητες επιδερμίδες προσώπου. Η σύνθεσή της περιέχει δύο σημαντικές δραστικές ουσίες που μειώνουν την ερυθρότητα του δέρματος και διεγείρουν την παραγωγή των κεραμιδίων. Το Calendula είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό με εξαιρετικές ιδιότητες για το δέρμα. Αντι-ερυθρότητα και καταπραϋντικό, προωθεί την αναγέννηση της επιδερμίδας και του δέρματος. Έχει επίσης διεγερτική επίδραση στο μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος, επιταχύνει τον επιδερμικό κύκλο εργασιών και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου.

Supra Radiance Creme, Lierac: Βασισμένη στη διατροφική και περιβαλλοντική ιατρική, αυτή η κρέμα συνδυάζει το εκχύλισμα λευκού μαρρούβιου, που καταπολεμά την γήρανση από τις τοξίνες, με το αντιγηραντικό συμπύκνωμα Hyalu-3. Είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα Ιαπωνικής σοφόρας και με θρεπτικό έλαιο marula. Ενεργή υφή με άμεσο λειαντικό αποτέλεσμα χάρη σε πούδρες soft focus που λειαίνουν την επιδερμίδα και «θολώνουν» αμέσως τις ρυτίδες και τις ατέλειες.

Daywear Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15, Estee Lauder: Υψηλής απόδοσης ενυδατική σύνθεση με το σύμπλεγμα μας, Super Anti-Oxidant Complex, που αποδειγμένα αντιμετωπίζει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μειώνει την εμφάνισή τους. Μάλιστα η ελαφριά αντηλιακή προστασία βοηθάει σε κάθε σας έξοδο. 

Aqua Beelicious Oil Free Κρέμα - Gel Ενυδάτωσης Ελαφριάς Υφής, Apivita: Ελαφριά κρέμα-gel ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σούπερ ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Οil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί με εκχύλισμα λουλουδιών, μέλι ανθέων, αλόη και υαλουρονικό οξύ.

1

All you need

Sensitive Skin Active Cream, Skinlabo BUY ME

2

Active texture

Supra Radiance Creme, Lierac SEE MORE

3

With SPF

Daywear Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15, Estee Lauder, Attica BUY ME

4

Greek beauty

Aqua Beelicious Oil Free Κρέμα - Gel Ενυδάτωσης Ελαφριάς Υφής, Apivita, Hondos Center BUY ME