fbpixel

Search icon
Search
Μια πρώτη ματιά στο beauty ντοκιμαντέρ της Rosie Huntington-Whiteley που κάνει πρεμιέρα σήμερα
BEAUTY PEOPLE

Μια πρώτη ματιά στο beauty ντοκιμαντέρ της Rosie Huntington-Whiteley που κάνει πρεμιέρα σήμερα

Το όνομα αυτού About Face


Εκτός από μοντέλο και ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια η Rosie Huntington-Whiteley δραστηριοποιείται και στον επιχειρηματικό τομέα λανσάροντας το 2018 το beauty site της, Rose Inc., όπου παρουσιάζει καθημερινά makeup tutorials δικά της αλλά και άλλων προσωπικοτήτων του χώρου. Plus, το top model διαθέτει το δικό του κανάλι στο YouTube παρουσιάζοντας αρκετά συχνά βιντεάκια, όπου μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με όλες τις δεινές subscribers της. 

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι εμφανώς αεικίνητη και πλέον μπορεί να καυχιέται πως έχει πετύχει πολλά στον χώρο της ομορφιάς. Πρόσφατο επίτευγμά της το ολοκαίνουριο beauty ντοκιμαντέρ της, που κάνει πρεμιέρα σήμερα στην επίσης νέα πλατφόρμα Quibi, και ακούει στο όνομα About Face.

screen-shot-2020-08-06-at-10-51-43-1596707525.png



The beauty series

Για το διάσημο μοντέλο, η σειρά αυτή των έξι επεισοδίων δίνει την ευκαιρία σε νέους επίδοξους επαγγελματίες ομορφιάς να μάθουν μερικά από τα μυστικά της βιομηχανίας, αντλώντας σχετικές συμβουλές και διεισδύοντας στον κόσμο μερικών από τους πιο επιδραστικούς επιχειρηματίες του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των Emily Weiss, Huda Kattan, Syndrome Pony, Sir John, Jen Atkin και Kylie Jenner. «Όταν ξεκίνησα τον ιστότοπο ομορφιάς μου, έμαθα περισσότερα για τους ανθρώπους πίσω από αυτές τις εταιρίες ομορφιάς δοκιμάζοντας και προτείνοντας έπειτα τα προϊόντα τους», όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της. «Ήξερα ότι καθένας από αυτούς τους ιδρυτές είχε μια ιστορία να πει από την οποία ιστορία πολλοί και πολλές μπορούν να παραδειγματιστούν και -γιατί όχι;- να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα» συνέχισε λέγοντας. 

The backstage

Προχωρώντας λοιπόν σε μια απίθανη συνεργασία με την πλατφόρμα Quibi και την Alfred Street Industries (είναι η εταιρία παραγωγής που κρύβεται πίσω από το Project Runway), η Huntington-Whiteley ξεκίνησε τα γυρίσματα ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι για να συναντήσει την Huda Kattan στη γενέτειρά της για να πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη που γυρίστηκε για να προβληθεί σε ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ. Το ταξίδι μάλιστα έγινε πριν από την πανδημία COVID-19 και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που προέκυψαν. 

107252007-565686770794650-481436141452759472-n.jpg

Image Source: @rosiehw

Το ντοκιμαντέρ δεν προβάλλει, ωστόσο, μόνο ιδρυτές beauty brands, αλλά και makeup artists και άλλους καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στη βιομηχανία ομορφιάς, όπως ο makeup artist των διασημοτήτων, Sir John, ο οποίος συνεργάζεται με αστέρες του Hollywood, όπως η Beyoncé και η Gabrielle Union. «Η συνέντευξη με τον Sir John είναι κάτι που ξεχωρίζω από όλο το ντοκιμαντέρ», εκμυστηρεύτηκε το μοντέλο κι επιχειρηματίας σε πρόσφατες δηλώσεις του. «Έκανε το μακιγιάζ μου για πολλά χρόνια, αλλά μου αρέσει να τον ακούω να μιλάει για την τέχνη του και το πώς προσεγγίζει κάθε πρόσωπο κάθε φορά που πρόκειται να το βάψει -είναι τόσο ισχυρός αφηγητής. Δεν εφαρμόζει απλώς ένα κραγιόν, αλλά μεταφέρει το συναίσθημα αυτού του χρώματος, και με αυτόν τον τρόπο, ωθεί τον θεατή να αντιδράσει σε αυτήν την απόχρωση μέσω μιας συγκεκριμένης αίσθησης που αποπνέει» εξηγεί. 

Sneak peek

Πάρτε μια γεύση από τα όσα θα δείτε παρακολουθώντας το παρακάτω trailer: 

The outcome

Last but not least, η Rosie Huntington-Whiteley ελπίζει ότι το About Face θα εμπνεύσει τους νέους -ειδικά τις γυναίκες- να δουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη βιομηχανία της ομορφιάς και να ανακαλύψουν τα κίνητρα για να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι σε αυτόν τον χώρο. «Εδώ και πολύ καιρό, η beauty industry κατακλύζεται από μεγάλους ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων που ελέγχουν την κατασκευή, τη διανομή και το εμπορικό κομμάτι πολλών εταιριών ομορφιάς», αναφέρει η Huntington-Whiteley. «Αυτό που είδαμε μάλιστα τα τελευταία πέντε χρόνια είναι να υπάρχει μια πλήρης αποδιοργάνωση αυτού του παλιού επιχειρηματικού μοντέλου και ως επί το πλείστον, τα άτομα που έχουν περισσότερο πληγεί είναι γυναίκες. Ο στόχος μου ήταν πάντα να στηρίζω αυτούς τους ιδρυτές, τους καλλιτέχνες και όλες τις ταλαντούχες προσωπικότητες που κάνουν άλματα σε αυτήν την επιχείρηση των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων -και δεν μπορείτε να μιλήσετε για τη βιομηχανία ομορφιάς σήμερα χωρίς να μιλήσετε πρώτα για τις γυναίκες που τη μεταμορφώνουν μέρα με τη μέρα» ολοκληρώνει. 

Το About Face κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Quibi, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε είτε από το App Store είτε από το Google Play. Enjoy!