fbpixel

Search icon
Search
Μια φιλοξενία 5 αστέρων με artistic χαρακτήρα στον κόλπο της Τορώνης
TRAVEL

Μια φιλοξενία 5 αστέρων με artistic χαρακτήρα στον κόλπο της Τορώνης

Βιώστε τις απόλυτες καλοκαιρινές εμπειρίες


Χρυσαφένιες ακτές, κρυστάλλινα νερά, πεντάστερη φιλοξενία στον κόλπο της Τορώνης και μια σειρά από καλοκαιρινές εμπειρίες. Μια βόλτα εδώ αρκεί για να σας μυήσει στον κόσμο της τέχνης.

When art and design meet

dsc1253.jpg

Σε μια περιοχή που απολαμβάνει την ιδιωτικότητα, το Blue Lagoon Princess στη Χαλκιδική παρέχει στους επισκέπτες του μια εξαιρετική διαμονή, η οποία συνδυάζει το ταξίδι με τον πολιτισμό. Κάθε χώρος του είναι επιμελημένος προσεκτικά, ώστε να αποπνέει υψηλή αισθητική, ενώ επιτυχημένα δείγματα της δουλειάς της interior designer Χριστίνας Λάππα κοσμούν διάφορες γωνιές του. Δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια πάνω σε έργα μοναδικά, η εικαστικός ακολουθεί μια φιλοσοφία όπου η τέχνη και το σχέδιο συναντιούνται στον ίδιο χώρο. Έτσι, δημιουργεί περιβάλλοντα πνευματικής και πολιτιστικής ευαισθητοποίησης, με το γνωστό resort ν’ αποτελεί ένα από αυτά, μαζί με το εξίσου επιβλητικό Blue Lagoon Palace. Εδώ, ο κάθε επισκέπτης θα συναντήσει έναν εκλεπτυσμό που ξεπερνά τις όποιες προσδοκίες του. Στο Blue Lagoon Princess, η πολυτέλεια και η άνεση αποκτούν νέα διάσταση μέσα από την πρωταγωνίστρια τέχνη

Τhe exhibition of feelings  

Φέτος το καλοκαίρι, η εκπληκτική συλλογική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Πορτρέτα συναισθημάτων», σε επιμέλεια της Χριστίνας Λάππα, θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο. Μια έκρηξη χρωμάτων από εξπρεσιονιστικά έργα που εκφράζουν το συναίσθημα και την ιδιαίτερη άποψη της δημιουργού αποκαλύπτουν έναν κόσμο μαγικό. Ως μέρος του, θα ανακαλύψετε και μια ειδικά επιμελημένη νέα συλλογή από 120 πίνακες ζωγραφικής, ακρυλικών σε καμβά, με θέμα «Παπαγάλοι». Αδράξτε την ευκαιρία να δείτε και να απολαύσετε όλα τα πορτρέτα ένα προς ένα, καθώς θα κινείστε στους χώρους του resort.

img-3715.jpg

The art gallery shop  

Στην CL art gallery του Blue Lagoon Princess Hotel, ο επισκέπτης μπορεί ν’ ανακαλύψει αναπαραγωγές των έργων τέχνης της διεθνώς αναγνωρισμένης εικαστικού. Η έκδοσή τους είναι περιορισμένη, με πιστοποιητικό γνησιότητας, σειριακό αριθμό και την υπογραφή της. Επίσης, διατίθενται συλλογές πορσελάνης εμπνευσμένες από τα έργα της.

img-3763.jpg

The showcase

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα φιλοξενείται στους χώρους του ξενοδοχείου η συλλογική έκθεση «Πορτρέτα συναισθημάτων», μαζί με 120 έργα τέχνης με θέμα «Παπαγάλοι».

Info: Καλύβες Πολυγύρου, τηλ.: 2371 051300, bluelagoonprincess.gr, Facebook: @BLPrincessResort