fbpixel

Search icon
Search
Μετράμε αντίστροφα: Το εμβληματικό restaurant & bar στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης μας υποδέχεται ξανά
CITY VIBES

Μετράμε αντίστροφα: Το εμβληματικό restaurant & bar στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης μας υποδέχεται ξανά

Tο νέο Avenue – Modern Cuisine -παλαιό Maison Crystal- ανοίγει τις πόρτες του στις 18 Μαρτίου


Στις 18 Μαρτίου 2023 το πολυαναμενόμενο Avenue – Modern Cuisine, ανοίγει τις πόρτες του και καλωσορίζει τους Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο. Το ιστορικό Restaurant & Bar της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε ως Thessaloniki Palace, έπειτα λειτούργησε ως Interni και τελευταίως ως Maison Crystal, επαναπροσδιορίστηκε και πλέον ως Avenue, σας προσκαλεί στο νέο του ταξίδι με Μεσογειακές γεύσεις, ιδιότυπα cocktails καθώς και επιλογές από μία πλούσια κάρτα κρασιών. 

Ένας ξεχωριστός χώρος τριών στρεμμάτων πάνω στη πανέμορφη Νέα Παραλία, με ανυπέρβλητη θέα στο Θερμαϊκό όπου μπορεί κανείς να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

Get inside 

avenue-restaurant-bar-4.jpg

Στον εσωτερικό χώρο η ανοιχτή 360ο ανοιχτή κουζίνα προσφέρει το φαντασμαγορικό θέαμα της προετοιμασίας του φαγητού ενώ στην άλλη άκρη το ανοιχτό bar προετοιμάζει τα εξαιρετικά drinks & cocktails της επιλογής σας. Ένα ενδιαφέρον dine & drink μενού που χαρακτηρίζεται από μεσογειακή επίγευση και άλλες εξαίσιες γαστρονομικές προτάσεις σας περιμένουν all day long σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης. 

avenue-restaurant-bar-8.jpg

The outdoor

Στον εξωτερικό χώρο 2,3 στρεμμάτων έχει διαμορφωθεί ένας ονειρεμένος κήπος με δύο τεράστια μπαρ, σαλόνια και τζάκια που εξυπηρετούν για καφέ, φαγητό και ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε όλα αυτά, έρχονται οι μουσικές εκδηλώσεις να προσθέσουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με resident και guest DJ’s, καθώς και live events σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

avenue-restaurant-bar-2.jpg
Η νέα εποχή του Avenue - Modern Cuisine, ξεκινάει και σας περιμένει να δημιουργήσετε μαζί εμπειρίες και αναμνήσεις στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου... γιατί αυτός ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία!

Aνακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!