fbpixel

Search icon
Search
Μεταμορφώστε το δέρμα σας όσο κοιμάστε: 10 beauty products που κάνουν θαύματα
EDITORS' CHOICE

Μεταμορφώστε το δέρμα σας όσο κοιμάστε: 10 beauty products που κάνουν θαύματα

Δοκιμάστε να καταπολεμήσετε τα προβλήματα του δέρματος


Καθώς η νύχτα πέφτει και το παρατεταμένο σκοτάδι παρασύρει το ρολόι του σώματος, έρχεται η ώρα να δημιουργήσετε νέα σχήματα περιποίησης που θα διατηρήσουν το δέρμα φρέσκο και ελαστικό. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το σώμα κάνει όλες τις "βαριές" δουλειές τη νύχτα, αναζωογονώντας και επιδιορθώνοντας τον φραγμό του. Επομένως είναι σημαντικό να κοιμάστε καλά νύχτα για να πετύχετε ένα ανανεωμένο αποτέλεσμα. 

Ειδικά τώρα που το δέρμα θα ξεκινήσει να είναι εκτεθειμένο σε υψηλότερες θερμοκρασίες είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα που επιταχύνουν την αποκατάσταση της επιδερμίδας, του σώματος και των μαλλιών. Κρέμες, μάσκες και οροί που κλειδώνουν την απαραίτητη υγρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου κρίνονται απαραίτητοι. Άλλωστε, το μυστικό συστατικό για τον καλύτερο beauty sleep βρίσκεται στα προϊόντα που χρησιμοποείτε στη νυχτερινή σας ρουτίνα. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα δικά μας top προϊόντα!
10-2rWvA.webp


Skin Caviar Luxe Sleep Mask, La Prairie, Attica BUY HERE

Εμπλουτισμένη με τη νέα μορφή του χαβιαριού, η Skin Caviar Luxe Sleep Mask απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, κάνοντας θαύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με σύνθεση που περιέχει το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, αυτή η πλούσιας υφής θεραπεία, λειτουργεί όσο εσείς κοιμάστε, την ώρα δηλαδή που η φυσική διαδικασία αναζωογόνησης των κυττάρων λειτουργεί στο έπακρο.

protect-and-rescue-precious-oil-face-neck-2jpg-antighrafo.jpg

Protect And Rescue Precious Oil Face & Neck, Athonites BUY HERE

Περιέχει συστατικά 100% φυσικής προέλευσης που ενισχύουν την ζωντάνια της επιδερμίδας και μειώνουν ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το βοτανικό αυτό κοκτέιλ φυτικών εκχυλισμάτων από το Όρος Άθως διαθέτει αναζωογονητική δράση και προσφέρει ισχυρή προστασία από την αφυδάτωση και τα σημάδια γήρανσης.


beauty-sleep-180222.jpg

Beauty Sleep Cream, Tzimas Cosmetics BUY HERE

Κρέμα βραδινής περιποίησης για λαμπερή, ξεκούραστη επιδερμίδα, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη και προστασία από το blue light. Κατάλληλη για ξηρές, κανονικές και ώριμες επιδερμίδες.

407004-swatch.jpg

Bb. While You Sleep Overnight Damage Repair Masque, Bumble and Bumble, Sephora BUY HERE

Αφήστε το προϊόν φροντίδας, εμπλουτισμένο με έλαια καμέλιας και νυχτολούλουδου, να δράσει όλη τη νύχτα ώστε να βοηθήσει στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, και ξυπνήστε το πρωί με μαλλιά απαλά και μεταξένια. Αναδομεί και μειώνει το σπάσιμο σε μία μόνο εφαρμογή.

immortelle-overnight-reset-eye-serum.png

Immortelle Overnight Reset Eye Serum, L'Occitane, Hondos Center BUY HERE

Το Overnight Reset Eye Serum βοηθά τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα. Εφαρμόστε στην περιοχή των ματιών και αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από μία μόλις χρήση, η περιοχή των ματιών δείχνει πιο ξεκούραστη, ενώ το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι είναι λιγότερο ορατοί. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και εφαρμογή όλο το χρόνο

10-Bhlc8.webp

SKIN LIFE Night Recovery Cream, Lancaster, Attica BUY HERE

Αυτή η κρέμα νυκτός είναι η θεραπεία που θα βοηθήσει την επιδερμίδα να αμυνθει ενάντια στη ρύπανση, ενισχύοντας την ανανέωσή της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντιμετωπίζει τις επιβλαβείς συνέπειες της έκθεσής της στους περιβαλλοντικούς ρύπους, ενυδατώνει, απαλύνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. 

653756-swatch.jpg

Full Night's Sleep Cooling Blurring Under Eye Balm, Rem Beauty, Sephora BUY HERE

Ενεργοποιήστε την περιοχή γύρω από τα μάτια με το Full Night's Sleep Cooling Blurring Undereye Balm, το οποίο διαθέτει βοτανική σύνθεση και προσφέρει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Το Gotu kola (centella asiatica) συμβάλλει στην καταπράυνση και την κάλυψη των ατελειών στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ η καφεΐνη εξαφανίζει το πρήξιμο και βελτιώνει την όψη των μαύρων κύκλων χαρίζοντάς σας πιο φωτεινό βλέμμα.

514082-swatch.jpg

Melatonin Overnight Serum, Milk makeup, Sephora BUY HERE

Ένας στερεός ορός νύχτας που αναζωογονεί, ενυδατώνει και ηρεμεί, ώστε να ξυπνάτε με ορατά πιο σφριγηλό, πιο λείο και φρέσκο ​​δέρμα. 

9q0uo4283701-0-globaljpg-antighrafo.jpg

The Regenerating Serum, La Mer, Hondos Center BUY HERE

Υψηλής δυναμικότητας ορός που επιταχύνει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Τα θαλάσσια βλαστοκύτταρα αλλά και το ένζυμο αναγέννησης The Regenerating Ferment™, μειώνουν ορατά γραμμές και ρυτίδες. Η επιδερμίδα αποκτά αναζωογονημένη όψη, ενώ με την πάροδο του χρόνου αποκτά πιο νεανική χροιά.

genifique-microbiome-serum-oros-enidatosis-kai-antighiransis.jpg

Génifique Microbiome Serum Ορός Ενυδάτωσης Και Αντιγήρανσης, Lancome, Hondos Center BUY HERE

Ο εμβληματικός αντιγηραντικός ορός, με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο νεανική. Eίναι σχεδιασμένος για κάθε γυναίκα, κάθε εθνικότητας και με κάθε τύπο επιδερμίδας. Η νέα σύνθεση του εμβληματικού ορού προσώπου είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του.