fbpixel

Search icon
Search
Μέσα σε ένα stylish διαμέρισμα όπου οι γήινοι τόνοι & οι pop πινελιές πρωταγωνιστούν
INTERIORS

Μέσα σε ένα stylish διαμέρισμα όπου οι γήινοι τόνοι & οι pop πινελιές πρωταγωνιστούν

Υπό την αρχιτεκτονική επιμέλεια της Sophie Ashby


Με γνώμονα τη θέληση και στόχο να πετύχει όσα την ευχαριστούν σε αυτήν εδώ τη ζωή, η Sophie Ashby κατάφερε από πολύ μικρή να διαπρέψει στον απαιτητικό αλλά δημιουργικό χώρο του interior desing. Λάτρευε από μικρή να πειραματίζεται και να βγάζει τα προσωπικά της σχέδια για σπίτι, με έμπνευση από τις σελίδες των περιοδικών που αγόραζε η μητέρα της. Τίποτα δεν τη σταμάτησε στο να ακολουθήσει το όνειρό της και σήμερα μιλάμε για μια άκρως επιτυχημένη διακοσμήτρια, που ακόμα έχει να δώσει πολλά σε αυτόν τον χώρο και να πάρει άλλα τόσα σαν προσωπικές εμπειρίες. 

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, τα έργα αποτελούν ένα συνονθύλευμα από διαχρονικό design, με πολλές bold προσθήκες, που μαρτυρούν σε μεγάλο βαθμό την αγάπη που τρέφει για την pop art, αλλά και όλες τις μορφές τέχνης γενικότερα. Άλλωστε, η ίδια της η δουλειά είναι και από μόνη της τέχνη, όπως η ίδια έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Πρόσφατα, βρέθηκε στο λατρεμένο της Λονδίνο, όπου μια οικογενειακή της φίλη αγόρασε το νέο της σπίτι. Πρόκειται για ένα διώροφο διαμέρισμα, με πολύ φως κι εξαιρετικά ευήλιους χώρους. Η βοήθεια της Sophie ήταν πραγματικά πολύτιμη για τη φίλη της, που τώρα έβαλε τη ζωή της σε μια τάξη με συνοδοιπόρο τον σύντροφό της.

2-TplVN.jpg


Βγάζοντας από κοινού ένα πιθανό σχέδιο στο οποίο θα βασιζόταν η designer, κατέλεξαν στο ότι οι γήινες αποχρώσεις θα αποτελούσαν τη βασική χρωματική παλέτα ολόκληρου του σπιτιού. Μεταξύ αυτών, όμως, σημαντικός θα ήταν και ο ρόλος των pop τόνων, έτσι ώστε να υπάρχει διάσταση κι extra ενδιαφέρον στο συνολικό αποτέλεσμα. Έτσι, τελικά, κι έγινε!

Όλα ξεκίνησαν μελετώντας προσεκτικά έναν προς έναν τους τεράστιους light-filled χώρους. Οι chic προσθήκες στα έπιπλα και τα πρόσθετα διακοσμητικά αποτέλεσαν μονόδρομο για την designer, που φαντάστηκε μέσα σε κάθε δωμάτιο ένα περιβάλλον εκλεπτυσμένης αισθητικής, με μεταλλικά στοιχεία, retro looking αναφορές, αλλά και μοντέρνες πινελιές για να έρθουν όλα τα decor styles και να «κουμπώσουν» στο σήμερα.

4-EvsIJ.jpg


Με ένα γρήγορα house tour, εντύπωση μάς προκαλεί ο μοναδικός τρόπο που έχουν συνδυαστεί όλα τα αντικείμενα μεταξύ τους, παρουσιάζοντας την τέλεια εικόνα για το πώς μπορεί κανείς να πετύχει το απόλυτο combo ενός timeless design και up to date κατασκευές κι επιβλητικά έργα τέχνης. Όσον αφορά στα χρώματα, όπως ήδη αναφέραμε οι earth tones κυριαρχούν από δωμάτιο σε δωμάτιο, ενώ level up έγινε με μερικές έντονες και funky αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσουν το βαθύ μπλε, το ultra trendy πορτοκαλί, αλλά και το glowing κίτρινο.

Λειτουργικοί καναπέδες, πολυθρόνες και coffee tables, περίτεχνα artworks στους τοίχους και τις επιφάνειες, καθώς και cozy details, όπως χαλιά και layers από μαξιλάρια, συνθέτουν το total σκηνικό και το καθιερώνουν σε ένα περιβάλλον που πραγματικά άξιο θαυμασμού. Σαφώς, σαν last but not least πινελιές είναι τα ογκώδη indoor plants, τα οποία χαρίζουν ένα πιο exotic vibe στους χώρους.

3-J3YBu.jpg
Περιηγηθείτε στην gallery & εμπνευστείτε από τους adorable χώρους του διαμερίσματος!