fbpixel

Search icon
Search
Meghan Markle: Αυτά είναι τα μυστικά της για να διατηρείται fit
WELLNESS

Meghan Markle: Αυτά είναι τα μυστικά της για να διατηρείται fit

Μάθετε τα πάντα για την καθημερινή της ρουτίνα


Η Meghan Markle αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του πλανήτη, όχι μόνο για το royal παρελθόν της, αλλά και για το καλογυμνασμένο σώμα της. Έτσι, οι περισσότεροι θα ήθελα να μάθουν πώς καταφέρνει να κρατιέται σε φόρμα και ποια είναι η fitness routine και διατροφή της. Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε τις παρακάτω γραμμές.

meghan-markle-photos-yoga-bow-pose-1024x768.jpg

Τα διατροφικά μυστικά της αποκαλύπτονται:

  • Ισορροπία: Γενικότερα, η αντίληψη της 39χρονης όσον αφορά τη διατροφή της είναι αρκετά διαφορετική από άλλων celebrities που γνωρίζουμε. Συγκεκριμένα, η ίδια υποστηρίζει πως της αρέσει να υπάρχει στο διατροφικό της πρόγραμμα μια ισορροπία, ενώ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως ακολουθεί μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες. Παράλληλα, προσπαθεί να ακολουθεί ένα vegan ή vegeterian πρόγραμμα 5 φορές την εβδομάδα,
  • Snack: Το πρώην βασιλικό μέλος απολαμβάνει συχνά πυκνά snacks, καθώς είναι της λογικής των μικρών και συχνών γευμάτων. Humus, chia pudding, φρούτα, καρότα, γάλα αμυγδάλου είναι μόνο μερικά από αυτά που προτιμά. Ακόμη, όταν ταξιδεύει προσπαθεί να επιλέγει γεύματα πλούσια σε πρωτινή και φυτικές ίνες, όπως τα αυγά ποσέ ή το ψωμί με αβοκάντο.
  • Τα αγαπημένα: Η πρώην Δούκισσα του Sussex είχε δηλώσει παρελθοντικά πως δεν μπορεί να αντισταθεί στους υδατάνθρακες, ιδιαίτερα στακάνοντας τις παρασπονδίες της περίπου 2 φορές, κατά κύριο λόγο τα σαββατοκύριακα. ζυμαρικά και στις τηγανιτές πατάτες, ενώ δεν αντιστέκεται και στο κρασί, στο ουίσκι, στα κοκτέιλ με τεκίλα και στο negroni. Εκτός αυτού, όμως λατρεύει και τους πράσινους χυμούς, αφού μέσα σε αυτούς μπορεί να προσθέσει τους καρπούς, τους σπόρους και τα λαχανικά που επιθυμεί.
  • Πρωινό: Μερικές από τις επιλογές της Meghan είναι το acai bowl, βρώμη με μπανάνα, αυγά ποσέ, φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης με αβοκάντο και smoothies.
  • Μεσημεριανό: Η 39χρονη επιλέγει συνήθως κινόα με λαχανικά, πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ψωμί και ροζ κρασί και θαλασσινά.
  • Βραδινό: Το τελευταίο γεύμα της ημέρας προσπαθεί να είναι σχετικά ελαφρύ. Για αυτό συνήθως καταναλώνει κοτόπουλο, αραβική πίτα με λαχανικά, μακαρονάδα με θαλασσινά και κολοκύθια με μπαχαρικά και ζυμαρικά.
meghan-markle-fitness-tips-workout-pic4.jpg

Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

«Πιστεύω πως ο καθένας χρειάζεται να βρει τη ρουτίνα γυμναστικής που ταιριάζει σε αυτόν, ώστε να κατακτήσει τους στόχους που σχετίζονται με το σώμα του. Τελικά, το τρέξιμο εκτός των άλλων με βοηθά να κρατιέμαι σε φόρμα. Ωστόσο, κάνω ασκήσεις και στο σπίτι. Παλιότερα επέλεγα τις προπονήσεις της Tracey Anderson» έχει υποστηρίξει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Ακόμη, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη για την yoga. «Λατρεύω την yoga και κάνω στο Yorksville με έναν εκπαιδευτή. Η μητέρα μου είναι καθηγήτρια yoga, οπότε ξεκίνησα μαζί της όταν ήμουν 7 ετών. Πλεόν, αφιερώνω τον χρόνο μου στο συγκεκριμένο είδος γυμναστικής και ιδιαίτερα στην hot yoga δυο φορές την εβδομάδα με τον προπονητή μου Duncan Parvianien. Μου αρέσει, όμως και η έντονη vinyasa yoga ειδικά όταν γίνεται σε σκοτεινό δωμάτιο υπό το φως των κεριών.Τέλος, με έχει βοηθήσει πολύ και ο διαλογισμός. Ήμουν δύσπιστη όμως τελικά κάνει θαύματα», αναλύει η Markle.

Επιπρόσθετα, η Meghan έχει αποκαλύψει εκτός των άλλων πως της αρέσει και το τρέξιμο, όμως δεν το προτιμά τόσο συχνά πια, καθώς εξαιτίας αυτού τραυμάτισε τα γόνατα της, οπότε της είναι δύσκολο πια να διανύσει μεγάλες αποστάσεις τρέχοντας. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να κάνει ένα χαλαρό jogging όσο συχνότερα μπορεί για να αποβάλλει το περιττό άγχος της καθημερινότητας. Εν τέλει, η Markle δοκιμάσει και pilates ασκήσεις, ενώ είναι ενθουσιασμένη με την μέθοδο Megaformer, ένα μηχάνημα που συνδέει το συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης με το bodybuilding.

image-asset.jpeg

Η αντίληψη της για τη γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή

«Πολλοί ακολουθούν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής μόνο και μόνο για το αισθητικό κομμάτι. Ωστόσο, εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης. Δεν ζω κατ’ αυτόν τον τρόπο, μόνο και μόνο για να διατηρώ την σιλουέτα μου. Μου αρέσει να ζω έτσι. Με κάνει να αισθάνομαι όμορφα, οπότε για αυτό και τον έχω υιοθετήσει», καταλήγει η Markle.