fbpixel

Search icon
Search
Meghan Markle: Ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο αποκαλύπτοντας τις δικές της αλήθειες
PEOPLE & MOMENTS

Meghan Markle: Ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο αποκαλύπτοντας τις δικές της αλήθειες

Άλλο ένα νέο βήμα για το πολυσυζητημένο πρόσωπο που βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των media


Απασχολώντας συνεχώς τα media, τόσο η Meghan Markle όσο και ο πρίγκιπας Harry έχουν τον τρόπο να βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, κάτι που παρατηρούμε πιο έντονα από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Πλέον, τους βλέπουμε να απολαμβάνουν με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν την καθημερινότητά τους, απασχολούμενοι με αξιοσημείωτες φιλανθρωπίες και δημόσιες εμφανίσεις για καλό σκοπό, καθώς και νέα βήματα στην κοινή τους πορεία που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία αλλά και την ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου.

Αυτήν τη φορά, η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, μαθαίνουμε πως βρίσκεται σε προετοιμασία για ένα καινούριο στόχο που ήθελε να φέρει εις πέρας εδώ και καιρό, αλλά οι αμείωτες υποχρεώσεις αυτής και του συζύγου της δεν της το επέτρεπαν. Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτή η χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για εκείνη, καθώς έχει βρει την ευκαιρία να ξεκινήσει τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος που πρόκειται να φέρει τη δική της υπογραφή, μέσα από το οποίο επιθυμεί να περάσει τα δικά της μηνύματα.

meghan-markle-south-africa-october-1-2019.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες που δίνουν στη δημοσιότητα βασιλικές πηγές, η Meghan ήθελε εδώ και καιρό να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, ακολουθώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τα χνάρια διάφορων γνωστών προσωπικοτήτων που θέλησαν να εκφραστούν μέσω τη γραφής και να «ρίξουν φως» σε πτυχές της προσωπικότητάς τους και της επαγγελματικής τους πορείας. Ωστόσο, η Δούκισσα του Sussex, που όπως ξέρουμε λατρεύει το γράψιμο μιας και διατηρούσε το προσωπικό της blod "The Tig" πριν γνωρίσει τον Harry, θέλει μέσα από το βιβλίο της να εμφυσήσει διάφορα κοινωνικά μηνύματα μέσω μια ιστορία μυθοπλασίας, για την οποία ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι περισσότερο.

«Είναι κάτι που πάντα ήθελε να δοκιμάσει, και είναι σίγουρο πως οτιδήποτε και αν γράψει θα πουλήσει, ανεξάρτητα από την ποιότητά του. Η μυθοπλασία, είτε πρόκειται για βιβλίο για παιδιά είτε για ενήλικες, θα ήταν ένας σωστός τρόπος να δώσει τα μηνύματα που θέλει», αναφέρει η βασιλική πηγή περιγράφοντας το νέο εγχείρημα της Meghan, η οποία όπως φαίνεται δε σταματά να μας εκπλήσσει με τη θέσπιση των νέων της στόχων, που αφορούν τόσο την ίδια και τον σύζυγό της όσο και ολόκληρο τον κόσμο.

Σαν fun fact, αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως πέρα από άλλες διασημότητες, ακόμα και ο πεθερός της Meghan, ο πρίγκιπας Κάρολος, είχε πράξη κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, είχε κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο το 1980 με τίτλο «Ο Γέρος του Λόχναγκαρ». Ο Κάρολος επινόησε την ιστορία για τους νεότερους αδελφούς του, τον πρίγκιπα Andrew και τον πρίγκιπα Edward, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Balmoral. Τα έσοδα από το βιβλίο πήγαν στη φιλανθρωπική οργάνωση The Prince's Trust.

https-specials-imagesforbesimgcom-imageserve-5f4160e11a20e15111da5675-0x0.jpg

Έχοντας πάντοτε στο μυαλό της τους συνανθρώπους της, η Meghan επιλέγει να μοιράζεται στιγμές της ζωής της με σκοπό να περνά μηνύματα που αξίζει να ακούγονται τη σύγχρονη εποχή, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αποβολή που είχε το περασμένο καλοκαίρι, θέλοντας να καταρρίψει μύθους και να σπάσει μια για πάντα τα ταμπού. Δίπλα στον άνθρωπο, λοιπόν, χωρίς διακρίσεις και τοξικά στερεότυπα μιλά ανοιχτά για θέματα που αφορούν τους πάντες και παρέχει τη δέουσα βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ειδικά για τις γιορτές, η πρόσφατη είδηση για τη λειτουργία του Οργανισμού που διατηρεί με τον Harry και η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε ομάδες που το χρειάζονται την οποία αναλαμβάνει, είναι ακόμα ένας λόγος που την καθιστά ξεχωριστή.

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, το πρώην royal ζευγάρι που απ' ό,τι φαίνεται η αποχώρησή του από το Παλάτι μόνο καλό του έκανε, λαμβάνει ανά καιρούς μέριμνα για την ψυχαγωγία του κόσμου, υπογράφοντας συμβόλαια και κάνοντας συμφωνίες με διάφορες πλατφόρμες, όπως το Netflix και το Spotify. Μέσα από ντοκιμαντέρ με κοινωνικό περιεχόμενο με βάση τη δική τους ζωή, αλλά και με την κυκλοφορία μιας σειράς από podacasts που πρόκειται να σταθούν σαν «αντίδοτο» του κόσμου για τη μοναξιά που όλοι βιώνουν αυτήν την περίοδο, η Meghan και ο Harry είναι δίπλα στον άνθρωπο και αυτό αξίζει μόνο συγχαρητήρια. Μένει μόνο να δούμε τις εξελίξεις της πορείας τους που θα φέρει το πέρασμα του χρόνου, μεταξύ αυτών και η κυκλοφορία του βιβλίου της Meghan!