fbpixel

Search icon
Search
Οι celebrities που έχουν υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας στο Netflix -ανάμεσα τους η Meghan Markle & o πρίγκιπας Harry
PEOPLE & MOMENTS

Οι celebrities που έχουν υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας στο Netflix -ανάμεσα τους η Meghan Markle & o πρίγκιπας Harry

Τα πιο επιδραστικά ονόματα που συναντάμε στη δημοφιλή πλατφόρμα


Μόλις πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως το πρώην royal ζευγάρι, Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας με το Netflix, γεγονός που τους καθιστά για άλλη μια φορά τα πρόσωπα των ημερών που απασχολούν την επικαιρότητα. Αναλυτικότερα, υποστηρίζεται πως οι δυο τους θα εντάξουν στο πολυσύχναστο μέσο ψυχαγωγίας ποικιλία παραγωγών, όπως ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ που αφορούν στη ζωή και το έργο τους, παιδικές σειρές, αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι Sussexes, δήλωσαν μεταξύ άλλων επί του θέματος: «Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη και ως ζευγάρι, μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος, του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από τη δουλειά μας σε διαφορετικές κοινότητες και περιβάλλοντα, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα». Το φιλανθρωπικό τους ενδιαφέρον και η εθελοντική δράση τους, τους δημιούργησαν και πάλι την επιθυμία για ένα νέο βήμα που θα ενταχθεί στον κύκλο των πολλών πράξεων αγάπης, όπως άλλωστε συνηθίζουν!

Θυμόμαστε, επίσης, πως πριν από μερικές ημέρες γνωστοποιήθηκε πως ο Harry θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ της συγκεκριμένης πλατφόρμας, που θα αφορά στην αντιμετώπιση της κοινωνίας προς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναπηρικό αμαξίδιο και καταφέρνουν να αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό. 

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες διάσημες προσωπικότητες που φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας & έχουν προβεί σε παρόμοιες ενέργειες με τη διάσημη streaming πλατφόρμα. Αξίζει, λοιπόν, να τους θυμηθούμε!
shutterstock-182557409.jpg
The Obamas

Ξεκινώντας την αναδρομή πριν από δύο χρόνια, το Μάρτιο του 2018 έγινε ευρέως γνωστό πως η οικογένεια Obama υπέγραψε από κοινού συμφωνία με την πολυσύχναστη πλατφόρμα, με τον Baraka τη και τη Mischelle να είναι λάτρεις των ήδη ανεβασμένων παραγωγών, τις οποίες παρακολουθούσαν φανατικά. Το πρώην προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, προχώρησε στο πολυπόθητο συμβόλαιο αφού πρώτα εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μια σειρά εκπομπών και σειρών και να αναδείξει τη ζωή του για όσο χρονικό διάστημα βρισκόταν εντός του Λευκού Οίκου, αλλά κι άλλα ζητήματα που τους απασχολούσαν. Οι παραγωγές, αυτές δεν είχαν στόχο να θίξουν την προεδρία του Trump, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Barak μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Μετά και την ανακοίνωση του Netflix μέσω του Twitter, ο Barak Obama δημοσιοποίησε τα συναισθήματά του για το νέο αυτό βήμα στην όλη τους πορεία: «Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της δημόσιας ζωής μας ήταν να συναντούμε υπέροχους ανθρώπους και να τους βοηθούμε να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Γι' αυτό η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Netflix. Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε τις ταλαντούχες και δημιουργικές φωνές που μπορούν να προωθήσουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων και να βοηθήσουμε να μοιραστούν την ιστορία τους με τον υπόλοιπο κόσμο».

lebron-james.jpg
LeBron James

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε την τρέχουσα σεζόν, μια παραγωγή από τον LeBron James και τον Adam Sandler έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα του μπάσκετ με την ταινία "Hustle", που θ' αποτελέσει ωδή στη σημασία του συγκεκριμένου αθλήματος. Συγκεκριμένα, ο LeBron James μαζί με την εταιρία SpringHill Entertainment, πρόκειται να αναλάβουν τη συγκεκριμένη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Sandler. Αρχικά, το εν λόγω film βρισκόταν στα σκαριά από την Legendary Pictures, αλλά αργότερα το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί, πως ο διάσημος και πολυβραβευμένος Sandler είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας την είδηση πως θα υπογράψει ένα μακροετές συμβόλαιο με την πλατφόρμα ψυχαγωγίας, με σκοπό να προβεί μελλοντικά σε παραγωγές που θα φέρουν την υπογραφή του και θα εντάσσονται στην από κοινού συμφωνία με το Netflix. Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του Murder Mystery που πρωταγωνίστησε πλάι στη Jennifer Aniston, αλλά και την πιο πρόσφατη υποκριτική του ικανότητα που απέδειξε περίτρανα στο Uncut Gems, δηλώνει γεμάτος ετοιμότητα για φρέσκες ταινίες κι ελπίζει σε εξίσου μεγάλη επιτυχία.

shutterstock-1651460956.jpg
Adam Sandler

Από τη λίστα των παραπάνω πρωταγωνιστικών ονομάτων στο Netflix, δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Αμερικανός ηθοποιός Eddie Murphy που καταφέρνει να βρίσκεται συνεχώς στα πρώτα ονόματα των παραγωγών αυτής της πλατφόρμας. Εξετάζοντας εκτενώς την πορεία του στην υποκριτική, εύκολα εντοπίζει κανείς τις φορές που βρέθηκε σε πολλές σειρές και ταινίες που κατάφεραν να γίνουν number one στη λίστα προβολών παγκοσμίως.

Ως πρόσφατο παράδειγμα, η είδηση πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την επανεκτέλεση των stand up παραγωγών που τον έκαναν παντού γνωστό δημοσιοποιήθηκε στα Media, κάνοντας τους πιστούς του fans να λησμονήσουν τη χρυσή εποχή των 80s, τότε που οι κωμικές παραγωγές του ηθοποιού βρίσκονταν στα pick τους και συγκέντρωναν αμέτρητους θεατές σε παγκόσμια κλίμακα.

shutterstock-51503698.jpg
Eddie Murphy

Αυτήν τη στιγμή, η επιτυχία της ταινίας "Dolemite Is My Name" δικαιώνει το συμβόλαιο που εδώ και χρόνια έχει υπογράψει με το Netflix, ενώ τα νέα του επαγγελματικά σχέδια που εντός της συμφωνίας τους πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα, αυξάνοντας την ανυπομονησία του κοινού.

Όλα τα παραπάνω ονόματα με τη λαμπρή επιτυχία τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες όσο και στη μικρή οθόνη αλλά και τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, φανερώνουν περίτρανα το πόσο πολύ έχει ενταχθεί το Netflix στην Χολιγουντιανή καλλιτεχνική σκηνή, καθώς και στις ζωές όλων μας, αλλάζοντας σχεδόν ολοκληρωτικά τα ψυχαγωγικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος!