fbpixel

Search icon
Search
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζουν τη δική τους σειρά από podcasts
PEOPLE & MOMENTS

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζουν τη δική τους σειρά από podcasts

Το ζευγάρι συνεργάζεται με το Spotify για ένα νέο project που προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρον


Με στόχο την ενθάρρυνση και την εμψύχωση των ακροατών, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται στην προετοιμασία ενός νέου project που ανέλαβαν και πρόκειται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας μέσα στο άμεσο μέλλον. Μετά το συμβόλαιο που υπέγραψαν με την πλατφόρμα του Netflix και απασχολώντας συνεχώς την επικαιρότητας, το ζευγάρι των Sussex βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή των media και αυτήν τη φορά ο λόγος είναι και πάλι ψυχαγωγικός.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώην royals συμφώνησαν μαζί με το Spotify για μια μεταξύ τους συνεργασία, στην οποία θα παρουσιάσουν στην πλατφόρμα μια σειρά από δικά τους podcasts. Το θέμα τους θα έχει άμεση με την τρέχουσα επικαιρότητα, κατά την οποία η πανδημία έχει τον τρόπο να απασχολεί τους πάντες παγκοσμίως. Στο πλαίσιο των παραγωγών τους, οι δυο τους θα κρατούν συντροφιά στους ακροατές και θα τους τα απαραίτητα boosts για να δουν τη ζωή πιο θετικά και να βοηθούν στο έπακρο.

The concept

3699ec0182153a56bc9b1510cd6cbb55.jpg

Πάντα δίπλα στους συνανθρώπους τους κι έχοντας στο μυαλό τους πόσο δύσκολοι και απαιτητικοί είναι οι καιροί που βιώνουμε, η Meghan και ο Harry βρίσκονταν για καιρό σε συζητήσεις με το Spotify για να καταλήξουν στο concept που ταιριάζει ακριβώς στις πεποιθήσεις τους και σίγουρα με τη σκέψη για το πώς μπορούν να βοηθήσουν μέσα από αυτήν τη νέα τους δουλειά. Πλέον, μάθαμε πως όλη η ιδέα βασίζεται στην αρνητικότητα της εποχής, δίνοντας μια στάλα αισιοδοξίας σε όσους δυσκολεύονται να διαχειριστούν όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η εταιρεία audio του ζευγαριού, με την οποία συμφώνησε το Spotify, ακούει στον τίτλο "Archewell Audio" και θα αναλάβει την παραγωγή μια σειράς από podcasts, με τα οποία οι δυο τους έχουν την επιθυμία να αναζωπυρώσουν το ηθικό του κοινού και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή του. Ειδικά αυτήν την εποχή που τα επίπεδα συνεχούς στρες για το πώς θα εξελιχθούν τα κοινωνικά πράγματα, μια τέτοια πρωτοβουλία φάνταζε εξ αρχής σαν την ιδανική ιδέα για να καταπιαστεί το Sussex couple.

Ένα concept που δε θα ενίσχυε σε καμία περίπτωση τον πανικό της εποχής αλλά θα πετύχαινε το ακριβώς αντίθετο, ήταν ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι προχώρησε στην υλοποίηση της ιδέας.
prince-harry-meghan-t.jpg

«Αυτό που μας αρέσει στα podcasts είναι ότι υπενθυμίζουν σε όλους να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας χωρίς περισπασμούς. Δεδομένων των προκλήσεων του 2020, δεν έχει υπάρξει πιο σημαντική στιγμή από αυτή που ζούμε τώρα για να κάνουμε κάτι τέτοιο, διότι ακούμε ο ένας τον άλλον, ακούμε τις ιστορίες του καθενός και μας υπενθυμίζεται επίσης, το πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε όλοι», ανέφεραν από κοινού σε δηλώσεις τους για το νέο αυτό project.

Μέσα από προσωπικές τους εμπειρίες και βιώματα, στέκονται για άλλη μια φορά δίπλα στον άνθρωπο και του κρατούν την πιο γλυκιά συντροφιά, στοχεύοντας να χτίσουν μια κοινότητα με γνώμονα κοινές ιστορίες μεταξύ του ζευγαριού και των podcast listeners. Άλλωστε, αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για μια παρέα, έστω και μέσω των τεχνολογικών παροχών.

Αξίζει στο σημείο αυτό να θυμηθούμε πως πριν από μερικούς μήνες η Meghan και ο Harry βρέθηκαν για παρεμφερή λόγο στην επιφάνεια των media, αφού πρώτα είχε γίνει γνωστή η υπογραφή του συμβολαίου τους με τον αγαπημένο σε όλους μας Netflix. Συγκεκριμένα, το πρώην royal ζευγάρι μάθαμε πως έκλεισε συμβόλαιο διαρκείας με την πλατφόρμα ψυχαγωγίας, με στόχο να εντάξουν μεταξύ των υπόλοιπων προγραμμάτων ποικιλία παραγωγών, όπως ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ που αφορούν στη ζωή και το έργο τους, παιδικές σειρές, αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές.

66c98380660.jpeg

Εάν και η σειρά τους από podcasts αναμένεται για τη νέα χρονιά, έχουν ήδη ετοιμάσει ένα εορταστικό επεισόδιο που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο, για το οποίο μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το teaser που έχει δημοσιευθεί!