fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Με αυτές τις πούδρες η επιδερμίδα σας δεν θα δείχνει ποτέ ξανά “άσπρη” στις φωτογραφίες

Για επαγγελματικό αποτέλεσμα με ένα πέρασμα


Με αυτές τις πούδρες η επιδερμίδα σας δεν θα δείχνει ποτέ ξανά “άσπρη” στις φωτογραφίες

Το καλοκαίρι απαιτεί ανάλαφρο αποτέλεσμα, ομοιόμορφες γυαλάδες και διακριτική λάμψη. Ευτυχώς που υπάρχουν οι πούδρες που κάνουν το κάθε μακιγιάζ να δείχνει αψεγάδιαστο παρέχοντας παράλληλα το πιο shine-free αποτέλεσμα. Επενδύοντας στο κατάλληλο προιόν θα πετύχετε να καλύψετε τις ατέλειες, να καμουφλάρετε τις λεπτές γραμμές και φυσικά να "κλειδωσετε το foundation. 

Εμείς, κάναμε μια αναζήτηση στη αγορά και συγκεντρώσαμε την crème-de-la-crème της συγκεκριμένης κατηγορίας, ώστε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να μην αντικρίσετε ξανά το ενοχλητικό white effect στις φωτογραφίες. 

skin-prep-christmas-3.jpg

The powders

Bake Pound Cake, Loose Powder Travel Size, Huda Beauty: Το μυστικό για το τέλειο μακιγιάζ βρίσκεται -φυσικά- στην απόλυτη βάση. Με αυτό το προϊόν της Huda Beauty, με τη μεταξένια υφή θα έχετε ένα μαλακό, βελούδινο, ματ αποτέλεσμα με μια πινελιά λάμψης που δεν θυμίζει σε τίποτα τις παραδοσιακές πούδρες που βαραίνουν και ξηραίνουν την επιδερμίδα. Και όλα αυτά χωρίς να αφήνει άσπρα σημάδια ή να γυαλίζει.

Wild Rose Illuminating Powder, Korres: Πούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζοντας όψη υγείας. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, μία σατινέ λάμψη χάρη σε πέρλες που εγκλωβίζουν το φως και παίζουν με τις αποχρώσεις του. Για διάφανη λάμψη, εφαρμόστε την πούδρα με ένα πινέλο σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά στα ζυγωματικά και κατά μήκος της μύτης. Για ένα εντυπωσιακό, head-turning illuminating touch, ταμπονάρετε το προϊόν στα επιθυμητά σημεία του προσώπου με υγρά δάχτυλα για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Dolce Diva Fresh Feel Setting Powder, Kiko Milano: Μια πούδρα loose fixing για απόλυτο, ματ φινίρισμα. Ιδανική για σταθεροποίηση και ομοιομορφία του make-up και ταυτόχρονη κάλυψη της επιδερμίδας με ένα διακριτικό ματ πέπλο Ξεχωρίζει καθώς η ακαταμάχητη, διακριτική και ελαφριά της υφή ενισχύει το make-up σας με ένα εκλεπτυσμένο ματ φινίρισμα, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τόνους δέρματος - διατίθεται σε πρακτική συσκευασία με ενσωματωμένο καθρέπτη, κάνοντάς την ιδανική για γρήγορες διορθώσεις. Δερματολογικά ελεγμένο. Μη φαγεσωρογόνο.

 Summer vacations

Summer vacations

Bake Pound Cake, Loose Powder Travel Size, Huda Beauty, Sephora

BUY ME
 Double results

Double results

Wild Rose Illuminating Powder, Korres, Hondos Center

BUY ME
 Loose fixing

Loose fixing

Dolce Diva Fresh Feel Setting Powder, Kiko Milano

BUY ME

Invisimatte Blotting Powder, Fenty Beauty by Rihanna: Εάν θέλετε ματ αποτέλεσμα, τότε αυτή η πούδρα είναι η ιδανική. Με ουδέτερη απόχρωση, απορροφά τη λιπαρότητα και μειώνει οπτικά το μέγεθος των πόρων στη στιγμή, σα να εφαρμόσατε το αγαπημένο σας φίλτρο στο Instagram. Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τόνο επιδερμίδας, περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλοκο που δεσμεύει τη λιπαρότητα και χαρίζει φυσικό, ματ αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει ούτε το παραμικρό ίχνος στο πρόσωπο. 

Perfecting Loose Powder, Estee Lauder: Ελαφρύτερη από τον αέρα, πιο μαλακή και από μετάξι και απίστευτα διακριτική. Η μοναδική αυτή πούδρα λάμψης ελέγχει την λιπαρότητα και βοηθάει στην κάλυψη των ατελειών και των πόρων. Αφήνει ένα λείο, άψογο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Φυσική κάλυψη. Διάφανο αποτέλεσμα για κάθε ώρα της ημέρας, χωρίς φυσικά να αφήνει λευκά σημάδια.

Nude Finish Illuminating Powder, Bobbi Brown: H εξαιρετικά μαλακή, διάφανη πούδρα της Bobbi Brown στην απόχρωση Bare προσφέρει αμέσως στην επιδερμίδα σας λάμψη με πολύ φυσικό τρόπο. Για λάμψη που διαρκεί, χρησιμοποιήστε την επίπεδη άκρη του πινέλου σας για να εφαρμόσετε την πούδρα σε όλο το πρόσωπο και για τις λεπτομέρειες, χρησιμοποιήστε την πιο λεπτή επιφάνεια του πινέλου για να εφαρμόσετε την πούδρα. Θα έχετε το ιδανικό καλοκαιρινό αποτέλεσμα. 

glowing-skin-derma-lampero-1.jpg

Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, Shiseido: Αέρινη, εξαιρετικά λεπτή πούδρα, που εναρμονίζεται με την επιδερμίδα, αναβαθμίζει το τελείωμα του μακιγιάζ και παρατείνει την διάρκειά του. Θα σας χαρίσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα με τα συστατικά περιποίησης που περιέχει να επιτρέπουν  την ομοιόμορφη προσαρμογή, την εύκολη ανάμειξη και την εφαρμογή που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Μια εξαιρετικά λεπτή πούδρα, που μειώνει την γυαλάδα και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων, για μια επιδερμίδα πιο λεία και λαμπερή.

Face & Body Powder-No-Powder, Dior Backstage: Με το Face & Body Powder-No-Powder μπορείτε τώρα να καμουφλάρετε τις ατέλειες, μειώνοντας τη γυαλάδα και ομογενοποιώντας την επιδερμίδα για ένα φωτεινό ματ εφέ. Πλήρως αποτελεσματική, αυτή η συμπαγής πούδρα, ενσταλαγμένη με μια βάση τζελ, εφαρμόζεται απρόσκοπτα στο δέρμα για φυσικό αποτέλεσμα, ακόμη και μετά πολλαπλές διορθώσεις. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για ματ ή ζεστό αποτέλεσμα της επιδερμίδας, είτε απλώνοντας την πάνω από το μέικαπ για σταθεροποίηση του μακιγιάζ.

    Ultra HD Setting Powder Invisible Micro-Setting Loose Powder, Make Up For Ever: Μια «αέρινη» πούδρα σταθεροποίησης που κρατάει το μακιγιάζ για 24 ώρες και χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα για τελείωμα χωρίς γυαλάδες. Αυτή, η απόλυτα λεπτή πούδρα θα σας χαρίσει αψεγάδιαστη επιδερμίδα καθώς έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία  αιχμής για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

     Instagram filter

    Instagram filter

    Invisimatte Blotting Powder, Fenty Beauty by Rihanna, Sephora

    BUY ME
     Light conclusion

    Light conclusion

    Perfecting Loose Powder, Estee Lauder, Hondos Center

    BUY ME
     Transparent glow

    Transparent glow

    Nude Finish Illuminating Powder, Bobbi Brown

    BUY ME
     Feel the wind

    Feel the wind

    Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, Shiseido

    SEE MORE
     Face & body

    Face & body

    Face & Body Powder-No-Powder, Dior Backstage, Attica

    BUY ME
     No shine

    No shine

    Ultra HD Setting Powder Invisible Micro-Setting Loose Powder, Make Up For Ever, Sephora

    BUY ME