fbpixel

Search icon
Search
Μάθετε πώς η προσθήκη πισίνας στην κατοικία σας αποδεικνύεται ότι είναι μια εύκολη διαδικασία
INTERIORS

Μάθετε πώς η προσθήκη πισίνας στην κατοικία σας αποδεικνύεται ότι είναι μια εύκολη διαδικασία

Ο ιδιοκτήτης & ηλεκτρολόγος μηχανικός της Pool expert, Νίκος Σεμερτζής, μας λύνει όλες τις απορίες


Το καλοκαίρι όλοι και όλες μας αναζητάμε «ανάσες δροσιάς» για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και να διασκεδάσουμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι ατελείωτες βουτιές στις πισίνες αποτελούν την ιδανική λύση για να διανύσετε την καλοκαιρινή σεζόν με τον πιο fun τρόπο. Μάθετε λοιπόν παρακάτω τα πάντα για τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους κι ετοιμαστείτε για πολλές βουτιές!

pool2.jpg
Σάουνα, Pool Expert

Φιλοσοφία

Κορμό της φιλοσοφίας της εταιρίας αποτελούν η καινοτομία, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός. Γι’ αυτό και δίνει ιδιαίτερη σημασία:

  • Στη διαρκή ενημέρωση, όσον αφορά καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα.
  • Στη συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς οίκους κι εργοστάσια.
  • Στην ικανότητα των στελεχών της να αναλαμβάνουν και να ολοκληρώνουν έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.
  • Στη μοναδικότητα κάθε έργου και πελάτη.
  • Στις μακροχρόνιες συνεργασίες, που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και τη συνέπεια.
  • Στις διαπροσωπικές σχέσεις και την άμεση επικοινωνία.
Η εταιρία με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να παρέχει αξιόπιστες κι εγγυημένες λύσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ενώ απολαμβάνει την τιμή οι ίδιοι οι πελάτες ν’ αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή της.

Αισθητικά & τεχνικά χαρακτηριστικά

Η πισίνα, λόγω της μόνιμης παρουσίας του νερού σε αυτήν, της υδροστατικής πίεσης, αλλά και των χημικών απολύμανσης, αποτελεί μία ιδιαίτερα απαιτητική κατασκευή, γι’ αυτό πρέπει να γίνεται εξαρχής προσεκτική επιλογή των υλικών. Μόνο αν διασφαλιστεί αυτό, θα υπάρξει άρτιο αποτέλεσμα και οι απαραίτητες χημικές και μηχανικές αντοχές στον χρόνο.

Όσον αφορά στα υλικά επένδυσης μιας πισίνας, υπάρχουν πλέον πάρα πολλές προτάσεις, από τα κλασικά, όπως ψηφίδες και πλακάκια, και τις μεμβράνες liner μέχρι και ειδικές βαφές, πατητές τσιμεντοκονίες και χαλαζιακά κονιάματα, οι οποίες μπορούν να καλύψουν αισθητικά και κοστολογικά τις απαιτήσεις όλων.

Το τελευταίο διάστημα, επιπλέον, αυξημένη ζήτηση παρουσιάζεται και για θέρμανση πισίνων, αυτόματα καλύμματα, αντλίες ανακυκλοφορίας τεχνολογίας inverter, βοηθητικά συστήματα απολύμανσης που μειώνουν το χλώριο και για οτιδήποτε σχετίζεται με τις «πράσινες» τεχνολογίες.

Last but not least: Υπάρχει η δυνατότητα για φωτισμό δαπέδου με οπτικές ίνες και δημιουργία εφέ έναστρου ουρανού.

The expert

pool.jpg

Νίκος Σεμερτζής , Ιδιοκτήτης Pool Expert, Ηλεκτρολόγος Mηχανικός

  1. Επιλέξτε μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία με συνεχή παρουσία στον χώρο. Πολύ βασικό είναι και το κομμάτι των after sales, η ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών, η τήρηση εγγυήσεων κ. ά.
  2. Μπορείτε σε μια πισίνα να εντάξετε διάφορα είδη υδρομασάζ και αερομασάζ, νεροκουρτίνες και κανόνια αυχενοθεραπείας, συσκευές αντίθετες κολύμβησης και λοιπό εξοπλισμό αναψυχής. Επιλέξτε τα κατάλληλα κι εξειδικευμένα υλικά κι εξοπλισμό και δείξτε εμπιστοσύνη στον συνεργάτη-ειδικό.
  3. Φροντίστε τα υλικά που θα διαλέξετε να είναι πιστοποιημένα από τα αντίστοιχα εργοστάσια για χρήση σε πισίνες.
  4. Προτιμήστε τα έμπειρα και τεχνικά καταρτισμένα συνεργεία, που μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή λειτουργία και κατασκευή της πισίνας.
  5. Κάντε σωστή συντήρηση της πισίνας με πιστοποιημένα και ανόθευτα χημικά προϊόντα.

Pool Experts

Η δημιουργία της Pool Expert αποτελεί τη φυσιολογική εξέλιξη μιας πολυετούς επιτυχημένης παρουσίας και συνεχούς ανοδικής πορείας στον χώρο της πισίνας. Η εταιρία δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στους τομείς της μελέτης και κατασκευής ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης κολυμβητικών δεξαμενών, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων SPA με προμήθεια κι εγκατάσταση sauna, hammam και λοιπού εξοπλισμού SPA, καθώς και στην επεξεργασία νερού. Επίσης, εμπορεύεται επώνυμα -πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ.- χημικά, καθώς κι εξοπλισμούς, ανταλλακτικά και ειδικά υλικά επένδυσης πισίνας και περιβάλλοντα χώρου.

Info: Βούλγαρη & Κρήτης 90, Τ 2310 300755, poolexpert.gr

Κεντρική φωτογραφία: Εξωτερική πισίνα στο Eagles Villas, Pool Expert