fbpixel

Search icon
Search
6 spring nail designs που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε
HAIR & NAILS

6 spring nail designs που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Βρείτε το δικό σας αγαπημένο και δοκιμάστε το


Φαίνεται ότι τα σχέδια στα νύχια δε σταματούν ποτέ να εντυπωσιάζουν. Και ενώ μπορεί να θεωρείτε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα, νέες προτάσεις συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους πείθοντας σας να τις δοκιμάσετε. Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο εύκολη και πιο όμορφη πολυτέλεια από ένα καλό μανικιούρ. Οι ειδικοί έχουν ήδη προβλέψει τις μοντέρνες αποχρώσεις και τα πιο εντυπωσιακά σχέδια που θα σας απασχολήσουν όλη τη διάρκεια της άνοιξης. Από κομψά και ουδέτερα, έως τολμηρά animal print και instagramable νύχια, όλα είναι υπέροχα. Εμείς ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε, εσείς;

Micro Mani

nails.jpg
@buffcs 

Το micro-μανικιούρ είναι μια επιλογή με μινιμαλιστικές λεπτομέρειες και με ένα εναλλακτικό γαλλικό twist που θα πάει τα νύχια σας στο επόμενο επίπεδο. Αποτελώντας μια από τις top τάσεις στα νύχια του 2023, αυτή η ανοιξιάτικη εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε ήδη να αντιγράψουμε.

Checkerboard Green

nails-green.jpg

Από το celadon μέχρι και το φιστίκι, τα πράσινα νύχια θα συνεχίσουν να είναι υπέροχα και το 2023, αλλά η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε -για να είναι ακαταμάχητα- είμαι να τολμήσετε να κάνετε συνδυασμούς που θα αναδείξουν την πιο playful πλευρά σας.

Warm Neutrals

warm-neutrals.jpg

Υπάρχουν μερικές βασικές χρωματικές τάσεις που αναδεικνύονται για τα νύχια του 2023 και αυτό το κομψό χρώμα αποτελεί ένα από αυτά. Η σχεδόν ουδέτερη, ζεστή απόχρωση του αποτελεί μια τέλεια επιλογή για τους πρώτους μήνες που ακόμη διατηρούν μια κρύα αίσθηση. Το ακόμη καλύτερο είναι πως μπορείτε να το πετύχετε και από την άνεση του σπιτιού σας.

Neon Tips

neon-tips.jpg

Τα πολύχρωμα γαλλικά μανικιούρ εξακολουθούν να κυριαρχούν στη ροή του Instagram, αλλά πλέον μπορείτε να τα φρεσκάρετε ακόμη παραπάνω επιλέγοντας να προσθέσετε νέον αποχρώσεις. Είναι πιο φωτεινές, πιο εντυπωσιακές και απόλυτα playful, ότι ακριβώς απαιτεί η εποχή. 

Top Metallics

metalic-nails.jpg

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το μεταλλικό χρώμα τη grown-up εκδοχή του glitter. Αυτές οι χρωματικές παλέτες από το 2021 κυριαρχούν και μένουν συνεχώς στην επιφάνεια σχεδόν απαιτώντας να τις επιλέξετε. Η σεζόν των πάρτι και του καλύτερου καιρού χρειάζεται από εσάς μια πιο funky εκδοχή. Είστε έτοιμες;

The Bloom

bettina.jpg


Ναι, τα λουλούδια την άνοιξη δεν είναι κάτι το εξωπραγματικά, αλλά αν πετύχετε να τα προσθέσετε στα νύχια σας με κομψό τρόπο τότε θα πετύχετε ένα win win. Αυτά τα μικροσκοπικά σχέδια από τη Bettina Goldstein είναι απόλυτα minimal ενώ παράλληλα περιλαμβάνουν μια υπέροχη ανθοδέσμη πάνω στα νύχια σας.