fbpixel

Search icon
Search
Μαλλιά με κίνηση: Τι επιβάλλουν οι τάσεις του χειμώνα
MAGAZINE

Μαλλιά με κίνηση: Τι επιβάλλουν οι τάσεις του χειμώνα

Τα πάντα για τα χρώματα, τα haircuts και τα χτενίσματα που είναι μόδα



Ένας διαφορετικός χειμώνας, με κίνηση, θετική ενέργεια και περισσότερο χρώμα, είναι μπροστά μας! Αυτή η διάθεση μεταφράζεται στις νέες προτάσεις για τα μαλλιά που μας έχουν κεντρίσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον.

Haircolors

Αν και χειμώνας, φέτος όλοι στα μαλλιά αναζητούν όλο και περισσότερο χρώμα. Τα σκούρα καστανά κυριαρχούν, και ειδικά η τεχνική με την οποία γίνονται πιο έντονα στις ρίζες και ανοίγουν στο ύψος των ματιών, που επιτυγχάνεται με εφαρμογές από ανταύγειες, layers ή baby lights balayage. Από το ανοιχτό καστανό και το καραμελέ μέχρι τους τόνους του καφέ και του cappuccino, ο χειμώνας επιβάλλει ζεστές κλασικές αποχρώσεις, που γοητεύουν το πρόσωπο. Για τις πιο τολμηρές, τα μπλε σκούρα και τα μοβ σε τμήματα ή ανταύγειες, που βγαίνουν από εσωτερικά προς τα έξω, είναι η No1 πρόταση για να προβάλουν την εξωστρέφειά τους.

10190356.jpg

Haircuts

Η μόδα του χειμώνα επιβάλλει καρέ γεωμετρικά και με υφή στις άκρες. Οι φράντζες έχουν επιστρέψει δυναμικά. Είτε βαριές είτε σε στιλ 70’s, έρχονται σε διάφορες παραλλαγές, όπως ανάλαφρες, με κίνηση στο πλάι ή πάνω από τα μάτια, αλλά και παιδικές. Το κοντό pixie είναι το απόλυτο κούρεμα για όσες προτιμούν να κάνουν μια ξεχωριστή αλλαγή φέτος, καθώς έχει περισσότερη υφή, όγκο και δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling.

Hairstyles

Οι διαφορετικοί τύποι ponytail είναι η τάση που κυριαρχεί τη νέα σεζόν. Οι προτάσεις κινούνται γύρω από τα διαφορετικά και ευφάνταστα μαζέματα που μπορείτε να κάνετε: μισά μισά, ψηλά, αλογοουρά και πλεξούδες. Μετά την περσινή χρονιά, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να προσθέσουν φαντασία στα χτενίσματά τους, καθώς έχουν βαρεθεί να κυκλοφορούν με το απλό styling των ανέμελων μαλλιών αφημένων κάτω, γι’ αυτό και τα πιασμένα στιλ -αν και χειμώνας- είναι πιο in από ποτέ.

Hair tip

Για τα μαλλιά σας, διαλέξτε προϊόντα με κερατίνη. Είναι ό,τι καλύτερο για να αποκτήσουν δύναμη και λάμψη. Η μέθοδος που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να εμπιστευτείτε είναι μια θεραπεία κερατίνης.

Hair spa του μήνα

H hot oil spirulina είναι ιδανική για μια εντατική κούρα ανάπλασης και αναδόμησης στα μαλλιά σας, στα οποία υπόσχεται να προσφέρει έξτρα ελαστικότητα.

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021