fbpixel

Search icon
Search
Μάγεψε και συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ένα αξέχαστο fundraising concert στη Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Μάγεψε και συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ένα αξέχαστο fundraising concert στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια στο ιστορικό Macedonia Hall


Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μία ξεχωριστή συναυλία στο Κολλέγιο Ανατόλια αποδεχόμενη με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου (ΣΦΚΑ) για να τραγουδήσει για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του. Η Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε την καταξιωμένη ερμηνεύτρια, ευχαριστώντας την από καρδιάς για την παρουσία της στην εκδήλωση και τη διάθεσή της να στηρίξει την προσφορά εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου σε παιδιά με περιορισμένα οικονομικά μέσα.

alkistis-protopsalti-0014.JPG
Πετιούλα Κατσάρκα, Ζωή Παπαγεωργίου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Τάσος Κατσάρκας

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα αριστούχα παιδιά για να φοιτήσουν σε αυτό το εξαιρετικό σχολείο»,είπε η κ. Κατσάρκα ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου, το κοινό, τους χορηγούς που συνέβαλαν ο καθένας από την πλευρά του στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο. Στόχος του είναι να στηρίζει το εκπαιδευτικό ίδρυμα τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, μέσα από τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, βοηθώντας το να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριές του και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλους.

anat-0674-edit-Sn7Gw.JPG
Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Η εκπαίδευση είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε να προσφέρουμε στα παιδιά», είπε από σκηνής η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προτού ξεκινήσει το υπέροχο, μοναδικό πρόγραμμα που ετοίμασε μαζί με τους πέντε διακεκριμένους μουσικούς της με τις θαυμάσιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.

Μπροστά στο ιστορικό Macedonia Hall, που είχε μετατραπεί σε μία εντυπωσιακή μουσική σκηνή, η ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγαλύτερες της επιτυχίες και κορυφαίες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας. Με τη φωνή της ταξίδεψε, συγκίνησε και ξεσήκωσε το κοινό που την αποθέωσε. Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, μετέδωσαν το πάθος και τη δύναμη της μουσικής που ενώνει και γίνεται «όχημα» κοινωνικής προσφοράς.

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνόδευσαν οι: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογιώργος (κιθάρες), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Tάκης Βασιλείου (drums/κρουστά), Σοφία Ευκλείδου (τσέλο). Η ηχοληψία ήταν του Ζαχαρία Σταμούλου και του Στέφανου Χατζόπουλου, και οι φωτισμοί του Δημήτρη Λάιου. Οργάνωση παραγωγής: Τώνια Δραγούνη Ζαμβακέλλη

Την μουσική επιμέλεια με DJ Set πριν από την έναρξη και μετά τη λήξη της συναυλίας είχε η DJ Georgia P. Τις γαστρονομικές επιλογές συνόδευσαν αρμονικά επιλεγμένα γαλλικά κρασιά από το My Cava by Depot Des Vins. Το Le Cercle de Salonique είχε την επιμέλεια του open bar και τα cocktails έγιναν με ποτά της Bacardi Greece. Οι ξηροί καρποί ήταν του Exereton, και το δροσιστικό παγωτό που προσφέρθηκε στην εκδήλωση ήταν από το «Παραδοσιακό».

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!

Τον Σύλλογο Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια για την μαγευτική βραδιά στήριξαν οι εταιρείες:

Πλατινένιοι Χορηγοί Volvo Παπαδόπουλος, Novalis Vita, Elvial
Χρυσοί Χορηγοί Stamatis Sapountzis Plastic Surgeon
Αργυροί Χορηγοί ΖΑΝΑΕ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Immergas, Elpedison, MEXIL
Χορηγοί Φιλοξενίας On Residence, Grand Hotel Palace
Χορηγός Αερομεταφορών Aegean Airlines
Χορηγός Επικοινωνίας Glow
Υποστηρικτές Bombay Sapphire, MyCava, Α. Α. Δάνου, Reprotime, Exereton, Παραδοσιακό, mfree Φυτικά Εντομοαπωθητικά, ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις
Ιατρική Υποστήριξη: Κλινική «Άγιος Λουκάς»

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Φωτογραφία: Δημήτρης Ανδρίτσος Photography