fbpixel

Search icon
Search
M for mini: Τα παπούτσια που ταιριάζουν απόλυτα με το πιο θηλυκό μήκος
STYLING TIPS

M for mini: Τα παπούτσια που ταιριάζουν απόλυτα με το πιο θηλυκό μήκος

Αναδείξτε τα πόδια και τη σιλουέτα σας με τους πιο classy συνδυασμούς


To mini αποτελεί ένα από τα πιο hot trend κάθε καλοκαιριού. Κι ενώ οι τάσεις διαφοροποιούνται ή εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο, τα κοντά μήκη παραμένουν must have. Είναι πολύ διαδεδομένα κυρίως σε φούστες και φορέματα αλλά θα τα συναντήσετε και σε shorts μιας που πλέον έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στα καθημερινά μας city looks. Plus, είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναδείξουμε τα πόδια μας και να τονίσουμε την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα. Για να κάνουμε το αποτέλεσμα μοναδικό και να δημιουργήσουμε μία καλλίγραμμη σιλουέτα αλλά και ένα σύνολο με πολύ στιλ, σημαντικό ρόλο «παίζουν» τα παπούτσια που θα τα επιλέξουμε να τα συνδυάσουμε.

Παρακάτω θα συναντήσετε τις πιο hot right now επιλογές για να τις δοκιμάσετε asap!

Flip flops

206173451-3091415051104049-6327511298827053371-n.jpg
Image source: @leiasfez

Δεν είναι μόνο τα shorts, τα οποία έχουν αποκτήσει μία πολύ σημαντική θέση στην urban collection. Σ΄αυτήν την κατηγορία ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη και τα flip flops. Τα άλλοτε παπούτσια για την παραλία ή για το σπίτι, ταιριάζουν πλέον μοναδικά σχεδόν με όλα τα σχέδια της γκαρνταρόμπας μας και φυσικά με τα mini items, όπως μία denim skirt ή shorts. Μ’ αυτούς τους συνδυασμούς, έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε μία πιο χαλαρή και cool διάθεση. Μπορείτε να φορέσετε αυτόν τον συνδυασμό από το πρωί μέχρι το βράδυ, ολοκληρώνοντας την εικόνα σας με ιδιαίτερα αξεσουάρ και μία oversized tote bag.

Sneakers

d81f10aeb8fecadd0a75a8170e777ae0.jpg
Image source: @whowhatwear

Διατηρώντας την casual & chic αισθητική, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από mini σχέδια με τα αθλητικά σας παπούτσια. Οι απανταχού fashionistas μας έχουν χαρίσει πολλές μοντέρνες και stylish εικόνες, βασισμένες σ’ αυτό το ταίριασμα. Για μεγαλύτερη ευελιξία, επιλέξτε λευκά sneakers για να μπορείτε να «παίξετε» με τα φορέματα ή τις φούστες σας σε χρώματα και σε μοτίβα. Είναι πλέον πολύ γνωστό ότι ένα ζευγάρι από statement αθλητικά παπούτσια μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, χαρίζοντας σας extra πόντους.

Statement shoes

f96b59c91b57f29f0c942a89a1194b67.jpg
Image source: @stylereportmagazine

Κάθε σεζόν παρατηρούμε να κάνουν την εμφάνισή τους όλο και περισσότερα εκκεντρικά σχέδια στα παπούτσια. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζουμε every day looks, τα οποία θα μαγνητίσουν τα βλέμματα χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, με μία μόλις κίνηση. Ένα ζευγάρι από λευκές γόβες με τετράγωνη μύτη και τετράγωνο τακούνι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε φέτος το καλοκαίρι. Απογειώστε το, συνδυάζοντας το με κοντά μήκη, καθώς θα το βοηθήσουν να γίνει ο πρωταγωνιστής και να «κλέψει» την παράσταση. Από την άλλη πλευρά, αυτό το σχέδιο είναι το κατάλληλο για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν ύψος στην εικόνα τους αλλά δεν προτιμούν συχνά τα ψηλοτάκουνα.

Strappy sandals

3d235067b342fc63dc36dc3cadd85f53.jpg

Ακόμα ένα shoe design, το οποίο έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση τόσο στην καρδιά όσο και στη συλλογή μας είναι τα strappy sandals. Αυξάνουν τη θηλυκότητα και κάνουν ένα γρήγορο update στην εικόνα μας. Θα τα συναντήσετε σε πολλά χρώματα, τόσο ουδέτερα όσο και έντονα, ανάλογα με το γούστο και τη διάθεση σας. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε με mini denim skirts, καθώς κάνουν υπέροχη αντίθεση και δημιουργούν το απόλυτο σύνολο ακόμα και για τα πρωινά στο γραφείο.

Espadrilles

184b01e0f33d32a7578d0e798eb64178.jpg

Θέλετε να παρουσιάσετε ένα total French style look; Δεν έχετε παρά να προσθέσετε στην εικόνα σας ένα ζευγάρι espadrilles. Όποιο σχέδιο σε ύψος και χρώμα διαλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Τα mini φορέματα ή φούστες είναι ο καλύτερος σύμμαχος, καθώς αυτός ο συνδυασμός ολοκληρώνει το πιο καλοκαιρινό outfit που θα μπορούσατε να παρουσιάσετε.