fbpixel

Search icon
Search
Λουλούδια γάμου: Πώς να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάλογα το στιλ σας
PEOPLE & MOMENTS

Λουλούδια γάμου: Πώς να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάλογα το στιλ σας

Το Jardin Plus συνθέτει ένα γαμήλιο σκηνικό σωστό όνειρο


«Το Jardin Plus είναι κάτι περισσότερο από ένα ανθοπωλείο, είναι μετάδοση θετικής διάθεσης μέσω της ομορφιάς των λουλουδιών και των φυτών», περιγράφει η florist Μαρία Ιωαννίδου. Στολισμοί σε γάμους -άλλοι εκκεντρικοί, άλλοι απόλυτα κομψοί κι άλλοι σε μια ιδιαίτερα ρομαντική χαλαρότητα-, συνθέτουν ένα γαμήλιο σκηνικό σωστό όνειρο.

The Timeless Picks

20220521-123711.jpg

1. Φινετσάτες Πινελιές

Ως διαχρονική πρόταση, κεντρικές συνθέσεις τοποθετούνται χαμηλότερα από το ύψος των ματιών, ενώ μία κλασική αψίδα δίνει την απαραίτητη κομψότητα.

2. Elegant Απαλές Αποχρώσεις

Τα χρώματα θα πρέπει να κυμαίνονται σε απαλές παστέλ αποχρώσεις. Ιδανική παλέτα είναι αυτή που κινείται σε λευκούς και μπεζ τόνους, ενώ, ανάλογα με το στιλ του γάμου, υπάρχει και η δυνατότητα για προσθήκη μερικών δόσεων αγαπημένου χρώματος.

3. Κλασικοί Συνδυασμοί στο Μπουκέτο

Ο συνδυασμός λευκού με πράσινο είναι πάντα διαχρονικός για μια νυφική ανθοδέσμη. Στο Jardin Plus, προτείνουν τριαντάφυλλα. Υπάρχουν, μάλιστα, πάνω από 150 είδη, ώστε να βρεθεί με καταπληκτική ακρίβεια η ιδανική απόχρωση του λευκού-ιβουάρ. Με ένα παιχνίδι στο μέγεθος, το σχήμα και την ποικιλία, δημιουργείται ένα αποτέλεσμα που εκφράζει την κάθε νύφη.

4. Δημοφιλείς Επιλογές

Τα αγαπημένα διαχρονικά λουλούδια γάμου είναι πάντα μια elegant επιλογή που χαρίζει σε κάθε ζευγάρι χαρούμενες αναμνήσεις από αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα.

5. Ιδιαίτερες Προσθήκες

Για να διατηρηθεί συνολικά η απλότητα στις διάφορες συνθέσεις, επιλέγεται να προστίθενται μόνο κάποια ξεχωριστά statement λουλούδια, σε μια αρμονία της κλασικότητας με το πιο σύγχρονο ύφος.

The Modern Arrangements

image.jpg

1. Εντυπωσιακές Ανθοσυνθέσεις

Μισές αψίδες γεμάτες λουλούδια και ιδιαίτερες πρασινάδες δίνουν μία σύγχρονη, αντισυμβατική χροιά στη διακόσμηση, ενώ τα «σύννεφα» γυψοφίλης σε διάφορες επιφάνειες -ή και αναρτημένα στην οροφή- δημιουργούν μία ονειρική ατμόσφαιρα.

2. Ασυνήθιστα Φυτά και Λουλούδια

Γκάρντεν τριαντάφυλλα, παράξενες πρασινάδες και ανθισμένα ή μη κλαδιά χαρακτηρίζουν τη νέα εποχή. Πάντα συνδυασμένα με τέτοιον τρόπο που να δείχνουν το ωραιότερο προφίλ τους!

3. Έντονα Χρώματα

Ενώ παλιότερα κυριαρχούσαν το λευκό και οι παστέλ αποχρώσεις, τώρα βλέπουμε τολμηρές επιλογές σε ένα έντονο χρωματικά φάσμα. Ένας γάμος με έντονο φουξ μπορεί να κάνει το event μοναδικό.

4. Πρωτότυπες Λεπτομέρειες στη Νυφική Ανθοδέσμη

Η νέα ρουστίκ προσέγγιση οδήγησε στη χρήση αγριολούλουδων ακόμη και στη νυφική ανθοδέσμη, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα, με εκρήξεις χρωμάτων και λουλουδιών.

5. Ελεύθερες Δημιουργίες

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε μια στροφή στην «άναρχη» διακόσμηση, ενώ την επανεμφάνισή της κάνει και η ρουστίκ τάση. Η πρώτη χαρακτηρίζεται από μία θεατρική αισθητική - συνθέσεις γεμάτες λουλούδια σε απροσδόκητα σημεία του χώρου και μοντέρνες αψίδες με σπάνια άνθη να κυριαρχούν. Η δεύτερη κάνει μία ανανεωμένη, πιο σύγχρονη και φρέσκια επιστροφή.

Info: Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, τηλ.: 231 3111335, jardinplusmariaioannidou.com

Facebook: Jardin plus

Instagram: @jardin.plus