fbpixel

Search icon
Search
Love Greece: Τα ελληνικά Airbnb που που μας κάνουν να ονειρευόμαστε το επόμενο getaway μας
TRAVEL

Love Greece: Τα ελληνικά Airbnb που που μας κάνουν να ονειρευόμαστε το επόμενο getaway μας

Φανταστικές επιλογές για ένα αισιόδοξο καλοκαίρι μας


Μπορεί η καραντίνα να έχει ακόμα μέλλον και στη χώρα μας, όμως αυτό δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να ονειρευόμαστε τις επόμενες διακοπές μας. Εφόσον τα ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα απαγορευτικά, ήρθε η ώρα να επενδύσετε στον εγχώριο τουρισμό, που έχει να προσφέρει εξίσου μοναδικές εμπειρίες. Το καλοκαίρι φαίνεται να είναι η εποχή που θα ανοίξουν οι νομοί και θα μπορέσετε να κάνετε τα getaways που τόσο πολύ ονειρεύεστε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το συνωστισμό που μπορεί να υπάρχει στα ξενοδοχεία, γιατί τα Airbnb σας δίνουν τη λύση. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα ελληνικά Airbnb που μπορείτε να εξερευνήσετε για τις επόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές!

Ένας λευκός παράδεισος στη Σαντορίνη

airbnb.jpg

Το White House είναι η βίλα που θα σας φιλοξενήσει για ένα υπέροχο διήμερο στη μαγευτική Σαντορίνη. Χτισμένη στο πιο hot σημείο του νησιού, στην πανέμορφη και γραφική Οία, θα αποτελέσει τον τέλειο προορισμό για να πάτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Είναι ένα παραδοσιακό σπίτι-σπηλιά 3 επιπέδων με θέα το μοναδικό ηφαίστειο του νησιού. Περιλαμβάνει θερμαινόμενη infinity pool, ειδικό χώρο για δείπνο και κρεβάτια για 6 άτομα. Το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο, σας περιμένει να το παρακολουθήσετε από αυτό το ξεχωριστό Airbnb! Just say yes!

Μια παραδοσιακή κατοικία στη Μονεμβασιά

airbnb-2.jpg

Το Casa Palma είναι χτισμένο μέσα στο παλιό κάστρο της Μονεμβασιάς στην Πελοπόννησο. Δίνοντας μία μεσαιωνική νότα στη διαμονή σας, προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα από τη μεγάλη ταράτσα του σπιτιού. Πάρτε τους φίλους σας ή την οικογένεια σας και χαλαρώστε σε ένα μαγευτικό παραδοσιακό τοπίο, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Το μεγάλο bonus του συγκεκριμένου σπιτιού είναι η δεκτικότητα προς τα κατοικίδια, τα οποία μπορείτε να φέρετε μαζί σε αυτές τις διακοπές. Η γραφικότητα του συγκεκριμένου σπιτιού δεν θα σας αφήσει να απομακρυνθείτε απολαμβάνοντας μαγικά βράδια στην αυλή.


Το Airbnb στη λίμνη Πρέσπα

airbnb-3.jpg

Αν αναζητάτε την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, τότε το σπίτι της Μυρτώς στον Άγιο Γερμανό θα σας κλέψει την καρδιά. Το παραδοσιακό πέτρινο σπίτι, που χτίστηκε το 1920 και ανακαινίστηκε με υψηλή αισθητική το 2014, απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη μικρή λίμνη Πρέσπα. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μία παρέα ή οικογένεια 4 ατόμων. Βρίσκεται μέσα σε ένα αγροτικό περιβάλλον γεμάτο άλογα και πρόβατα σε κοντινή απόσταση. Πέρα από τη χαλάρωση που θα σας προσφέρει το όλο τοπίο, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε δίπλα σε ένα από τα πιο όμορφα και σωστά διατηρημένα φυσικά τοπία της Ευρώπης.

Μία εντυπωσιακή βίλα στη Ζάκυνθο

airbnb-4.jpg

Η Villa Algeos θα σας μαγέψει με τη θέα που προσφέρει στο απέραντο γαλάζιο. Θα κάνετε βουτιά στην υπέροχη infinity pool που διαθέτει και θα απολαύσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα με ένα ποτήρι Ασύρτικο κρασί. Πέρα από την εντυπωσιακή θέα προς την παραλία Βαρβάτη, το σπίτι είναι παράδειγμα σύγχρονης αισθητικής και ικανό να φιλοξενήσει μέχρι 8 επισκέπτες.

Ένα δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική

airbnb-5.jpg

Δοκιμάστε μία διαφορετική εμπειρία μένοντας σε ένα μικρό δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική. 20 χιλιόμετρα μακριά από την Ολυμπία και δίπλα στην παραλία Σάνυ, αυτό το δεντρόσπιτο θα σας προσφέρει φρέσκο αέρα και μία θέα 360 μοιρών μέσα σε μία τοποθεσία γεμάτη ελιές και πευκόδεντρα. Μπορείτε να δειπνήσετε κάτω από τον ξάστερο ουρανό και να απολαύσετε μία εμπειρία ζωής επιλέγοντας να περάσετε ένα διήμερο σε ένα διαφορετικό χώρο.

Μία γραφική κατοικία στη Ρόδο

airbnb-6.jpg

Το Sea Salt είναι μία παραδοσιακή κατοικία στο γραφικό χωριό της Ρόδου, Κοσκινού. Κατασκευάστηκε το 1906 και διατηρεί ακόμα την αρχική του αίγλη με πέτρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα και μωσαϊκά. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επισκέπτες, που θα απολαμβάνουν το πρωινό τους στην ταράτσα ή θα απολαμβάνουν ένα δροσερό ντους στον εξωτερικό χώρο.