fbpixel

Search icon
Search
Live concerts: Όλες οι συναυλίες που θα κερδίσουν την προσοχή μας φέτος το καλοκαίρι
ARTS & CULTURE

Live concerts: Όλες οι συναυλίες που θα κερδίσουν την προσοχή μας φέτος το καλοκαίρι

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας «ταξιδέψουν» με τις μελωδίες τους


Η τελευταία φορά που συνευρεθήκαμε πλήθος κόσμου μπροστά από μια μουσική σκηνή μαζί, ακούγοντας τον αγαπημένο καλλιτέχνη και τραγουδώντας όλους τους στίχους των τραγουδιών του αποτελεί σίγουρα μια μακρινή ανάμνηση. Η απουσία της πραγματοποίησης συναυλιών ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, όχι μόνο για τους τραγουδιστές και μουσικούς, αλλά και για εμάς τους ίδιους που «αποξενωθήκαμε» από το κομμάτι της live μουσικής. Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους ξεκινούν και πάλι οι συναυλίες, με μικρότερο αριθμό παρευρισκομένων και φυσικά με την τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας, για την περίοδο του καλοκαιριού. Γνωστοί καλλιτέχνες έχουν δρομολογήσει ήδη τις περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα και εμείς ανυπομονούμε για να κλείσουμε ήδη τα εισιτήρια μας.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις προγραμματισμένες συναυλίες που ξεκινάνε άμεσα μέσα τον Ιούνιο και κάποιες θα κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Σεπτέμβριο. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

zouganeli.jpg

    Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται να γεμίσει τις νύχτες μας με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια. Η περιοδεία της ονομάζεται «Πάρ' το Αλλιώς» με αφορμή και το ψηφιακό άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει εν μέσω πανδημίας. Στις συναυλίες της θα ακουστούν κομμάτια αγαπημένα και διαχρονικά, αλλά φυσικά και νέες κυκλοφορίες μαζί πάντα με τους μουσικούς της Φώτη Δεληνικόλα, Νίκο Μέρμηγκα, Ντίνο Χατζηιορδάνου, Στέλιο Φραγκούς, Μιχάλη Καπηλίδη και Βασίλη Νησσόπουλο. Θα ξεκινήσει τον Ιούνιο την Πέμπτη 24 του μηνός στην Κύπρο και μετά 1 Ιουλίου θα έρθει Ελλάδα στο Ανοιχτό Θέατρο του Μαρουσίου και μετά θα ακολουθήσουν στις 21 Ιουλίου στο Βεάκειο και 28 Ιουλίου στο Γήπεδο του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη. Τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν τρεις εμφανίσεις: 21 Λιμάνι Πάλαιρου, 23 Ηράκλειο, 25 Χανιά, καθώς και τον Σεπτέμβριο στις 4 του Σαββάτου στην Ξάνθη και 9 του μηνός στο Αιγάλεω. 

    Κωστής Μαραβέγιας

    marabegias.jpg

    Ο ανανεωμένος ταλαντούχος Κωστής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το καινούργιο του τραγούδι «ΡΙΤΑ», θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα ακούσουμε αυτό το καλοκαίρι. Την Τετάρτη 23 Ιουνίου και την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα γίνουν οι συναυλίες του στο Θέατρο Άλσος, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά. Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο Θέατρο Γης, συμμετέχοντας στο 7ο Φεστιβάλ Δάσους 2021. Ένας άνθρωπος γεμάτος από αγάπη, αισιοδοξία, χαρά ετοιμάζεται να μας διασκεδάσει, για αυτό μην το χάσετε και μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα ανακοινωθούν σύντομα και οι επόμενες πόλεις που θα τον υποδεχτούν.

    Γιάννης Χαρούλης

    xaroulis.jpg

      Αξέχαστος για τις μοναδικές του ερμηνείες επί σκηνής με πλήθος κόσμου να περιμένουν τις συναυλίες του, οι οποίες έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία, έρχεται μετά την Κύπρο, στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Συγκεκριμένα, 14 και 15 Ιουνίου θα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης και τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και Τρίτη 29 Ιουνίου θα είναι στην Αθήνα στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια. Ετοιμαστείτε για συναυλίες με έντονο συναίσθημα από έναν αυθεντικό καλλιτέχνη που έχει αγαπηθεί και μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια του.

      Άννα Βίσση

      anna-bissh.jpg

      Η εκρηκτική γυναίκα που ξεχωρίζει για την πορεία της στη μουσική βιομηχανία ξεκίνησε μετά από απαίτηση των θαυμαστών της δύο συναυλίες στις 14 και 15 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος στην Αθήνα. Τα εισιτήρια έγιναν sold out ήδη από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκαν, γι αυτό αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν δύο έξτρα εμφανίσεις. Την Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιουνίου, λοιπόν, θα έχετε την δυνατότητα εάν δεν προλάβατε να κλείσετε εγκαίρως τα εισιτήρια σας για να απολαύσετε μια μοναδική συναυλία.

        Αλκίνοος Ιωαννίδης

        alkinoos.jpg

        Στην ταράτσα του Gazarte θα μας υποδεχτεί για τέσσερις μόνο συναυλίες, με το Electric Solo τη Δευτέρα 14, την Τρίτη 15, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Ο γνωστός τραγουδοποιός, αφού είχε πραγματοποιήσει διαδικτυακά το νέο solo project του από την κεντρική σκηνή του Gazarte, αυτή τη φορά δίνεται η ευκαιρία να μοιραστεί ξανά από κοντά τα κομμάτια του, όπως εκείνος ξέρει. Με μια σόλο εμφάνιση, μόνο αυτός και η κιθάρα του, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει, μετά από χρόνια με τον καλύτερο τρόπο.

        Μείνετε συντονισμένοι για επιπλέον πληροφορίες ως προς την διεξαγωγή των συναυλιών και χαρίστε στον εαυτό σας μια απολαυστική βραδιά!