fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

Liv Ullmann - A Road Less Travelled: Το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα χθες στο Φεστιβάλ Καννών

Με την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Cate Blanchett η οποία συνεργάστηκε στενά με την διακεκριμένη καλλιτέχνιδα Liv Ullmann

Η σειρά-ντοκιμαντέρ τριών τμημάτων Liv Ullmann - A Road Less Travelled περιγράφει τη ζωή ενός νορβηγικού ειδώλου, μιας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδας και ενός ανθρώπου με σταθερό ανθρωπιστικό όραμα: Liv Ullmann. Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις με τη Liv, η σειρά εξερευνά την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη ζωή της, καθώς και την εθνική και διεθνή καριέρα της που εκτείνεται πάνω από 66 χρόνια. Ανοίγει διαφορετικά φάσματα μιας ζωής που ζει καλά και μεταφέρει τι σημαίνει να ξεκλειδώνεις τις δυνατότητές σου, να αγκαλιάζεις τις δυνατότητες και τις αβεβαιότητες, τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο και πώς να βρεις τη φωνή σου χωρίς να χάσεις την ακεραιότητα και το χιούμορ σου. Συναντάμε μερικούς από τους στενότερους συνεργάτες της Liv μέσα σε 7 δεκαετίες, όπως ο Sam Waterston, η Cate Blanchett, ο John Lithgow, ο Jeremy Irons και η Jessica Chastain.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα χθες στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Παρακολουθήστε το πρώτο ενδιαφέρον του μέρος! 

GLOW LOVES

Vegan γλυκά: Οι πιο νόστιμες επιλογές για την περίοδο της νηστείας
TASTE

Vegan γλυκά: Οι πιο νόστιμες επιλογές για την περίοδο της νηστείας