fbpixel

Search icon
Search
Life & Beauty Experience: Η έκθεση τέχνης - σύγχρονος φόρος τιμής στην αληθινή ομορφιά μέσα από την ιστορία
BEAUTY PEOPLE

Life & Beauty Experience: Η έκθεση τέχνης - σύγχρονος φόρος τιμής στην αληθινή ομορφιά μέσα από την ιστορία

Η Shiseido γιορτάζει 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας


Εδώ και 150 χρόνια, ο ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido, πρωτοστατεί στην επιστήμη και παράλληλα, εμπνέεται από την τέχνη. Σε κάθε στάδιο της ιστορίας της, το beauty house δίνει έμφαση στην ανακάλυψη καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και μια απαράμιλλη αισθητική για να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά.

Σε επίσημες παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Art Link, στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου, η Shiseido τίμησε την αληθινή ομορφιά με ένα «Life & Beauty Experience», μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία, την πολιτιστική της κληρονομιά, την φιλοσοφία και τις αξίες που την χαρακτηρίζουν.

Japanese Hospitality: Omotenashi

ta-epiteughmata-stathmi-tis-shiseido.JPG

Με πλήρη αφοσίωση στην αξία της ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βιωματική ξενάγηση στα επιτεύγματα-σταθμούς της μάρκας, να εμπνευστούν από την παγκόσμια δέσμευση του οίκου ομορφιάς προς τον πλανήτη και να γοητευτούν από την Ikebana, την ιαπωνική παραδοσιακή ανθοδετική τέχνη, όπως παρουσιάστηκε από τα μέλη της Σχολής Ohara της Ιαπωνίας.

image.png

Η Shiseido παρουσίασε, επίσης, στους προσκεκλημένους της το νέο ισχυρό δίδυμο ορών Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ. Για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, δυο οροί Night Infill and Day Full Expansion, αλληλοσυμπληρώνονται κι επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, επαναφέροντας την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.

Know The History

2-rx0zh.jpg

! («SHI») Πηγή

£ («SEI») Ζωή

# («DO») Οίκος

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι τρεις παραπάνω συλλαβές, μαζί με τις τρεις αξίες της Shiseido, εμπνέουν την ομάδα που ιδρύθηκε το 1872 από τον Arinobu Fukuhara. Από το πρώτο ιαπωνικό φαρμακείο στην περιοχή Ginza του Τόκιο και την εισαγωγή της οδοντόκρεμας στην Ιαπωνία, μέχρι τα 8 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κόσμο και τις πρωτοποριακές συνθέσεις των προϊόντων.

Η επιστημονική ομάδα του οίκου ακολουθούσε πάντα μια μοναδική προσέγγιση στην έρευνα, καθιστώντας τα αντίθετα αλλά και την δυαδικότητα, μια ζωντανή δύναμη. Αυτή η φιλοσοφία, γνωστή ως «Dynamic Harmony», στηρίζεται σε 5 αντίθετες και ταυτόχρονα συμπληρωματικές αξίες: εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, λειτουργικότητα και ιαπωνική ποιότητα, επιστήμη και δημιουργικότητα, πολυτέλεια και βιωσιμότητα, το ατομικό και το οικουμενικό.

Σήμερα, όλοι οφείλουμε να γιορτάζουμε και να τιμούμε την αληθινή ομορφιά, αυτή που μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να αισθανόμαστε ελεύθεροι και γεμάτοι ζωή. Στη Shiseido δεν αντιμετωπίζουν το δέρμα μόνο ως ένα μέρος του σώματος, αλλά ως ένα σημείο επαφής που συνδέει ολόκληρο το σώμα με τον έξω κόσμο.

3-Tws5T.jpg

Ως εκ τούτου, η βασική τους έρευνα επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση του δέρματος με τα τρία βασικά συστήματα που το επηρεάζουν:

| Το ανοσοποιητικό σύστημα |

25 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης γύρω από το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας, οδήγησαν το 2014 στην κυκλοφορία της τεχνολογίας ImuGeneration, η οποία προστατεύει και ενισχύει την αμυντική δράση της επιδερμίδας. Αυτή η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία θα αναδείξει τον Ultimune ως τον εμβληματικό ορό της μάρκας.

| Το νευρικό σύστημα |

Η νευροεπιστήμη και η αρωματοψυχολογία σε συνδυασμό με 20 χρόνια έρευνας στο νευρικό σύστημα και στα κύτταρα της επιδερμίδας ενισχύουν την καλή λειτουργία και αναγέννησή της. Απαντώντας στην εξασθένηση του νευρικού συστήματος με την ηλικία, η Shiseido δημιουργεί την Τεχνολογία ReNeuraTM, η οποία προάγει την επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των κυττάρων του δέρματος.

| Η μικροκυκλοφορία |

Η μικροκυκλοφορία παρέχει την ιδανική υγρασία, το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες, που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του δέρματος. Εδώ και 20 χρόνια, με την υποστήριξη του CBRC, η Shiseido μελετά την μικροκυκλοφορία, που θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη του LifeBloodTM, της επιστημονικής καινοτομίας που στοχεύει στην υποστήριξη της ζωτικής ροής.

Για να γιορτάσει τα 150 χρόνια πρωτοπορίας, καινοτομίας και δέσμευσης, ο ιαπωνικός οίκος αποκαλύπτει τρεις γενιές εμβληματικών προϊόντων, το καθένα με ένα πρωτότυπο σχέδιο που δημιουργήθηκε από την Sue Yabe, μέλος του τμήματος σχεδιασμού εκείνη την εποχή. 

Το καθένα με τη σειρά του συμβολίζει την κληρονομιά, την καινοτομία και το μέλλον.


A LIMITED EDITION ANNIVERSARY COLLECTION


EUDERMINE 

150th Anniversary Edition 

1-hDrlB.png

Πρωτότυπο arabesque σχέδιο εμπνευσμένο από το γυάλινο μπουκάλι του 1897, με πρισματικό σχεδιασμό και χάρτινη συσκευασία από δάση βιώσιμης διαχείρισης. Η θρυλική λοσιόν γνωστή ως "Shiseido Red Water", σηματοδότησε τα πρώτα βήματα της Shiseido στην καλλυντική βιομηχανία. Η πιο όμορφη έκφραση μιας λαμπερής κληρονομιάς.

ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE

150th Anniversary Edition

2-90ADs.png

“Φως σε κίνηση” γι’ αυτό το εμβληματικό μπουκάλι του best- seller ορού της Shiseido στον κόσμο, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία ομορφιάς παγκοσμίως, και μια σύνθεση που εξελίσσεται συνεχώς - όπως το καλοκαίρι του 2021, με την ιδέα του "The Lifeblood™" να ενισχύει την ζωτική ροή και τις εσωτερική άμυνα της επιδερμίδας για πιο υγιή, πιο ζωντανή επιδερμίδα από ποτέ.

ULTIMUNE POWER SHOT 

150th Anniversary Edition 

3-nf956.png

Ο #1 αντιγηραντικός ορός της Shiseido σε συμπυκνωμένη μορφή. Εκπληκτικά ελαφρύ, γρήγορης και εντατικής απορρόφησης το Ultimune Power Shot τροφοδοτείται από την τεχνολογία ImuGeneration150ΤM, εμπλουτισμένη με τα ισχυρά συστατικά του Ultimune σε συγκέντρωση Χ 15.