fbpixel

Search icon
Search
Less than 150 euros: Τα πιο όμορφα city hotels στην Ευρώπη
ESCAPE

Less than 150 euros: Τα πιο όμορφα city hotels στην Ευρώπη

Από τη Νάπολη και το Βερολίνο μέχρι τη Στοκχόλμη


Τα γνωστά σε όλους bed and breakfasts ή boutique hotels, εκτός του ότι ποντάρουν στη «ζεστή» και φιλόξενη διακόσμηση, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να περάσουν αρκετές μέρες σε μια μητρόπολη της Ευρώπης και να έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο το budget τους. Πλέον, η πολυτέλεια δεν έρχεται μαζί με απλησίαστα ποσά ανά διανυκτέρευση, γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις top διευθύνσεις σε elegant city hotels σε μερικές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις with less that 150 euros per night! 

Just stroll with us!

Tutt 'e Sant Luxury Rooms στη Νάπολη

1.jpg

Στους πρόποδες της ισπανικής συνοικίας, το Tutt'e Sant Luxury Rooms αποτελεί ένα από καλά φυλαγμένο μυστικό της Νάπολης. Τα δωμάτιά του είναι εγκατεστημένα σε ένα διατηρημένο palazzo, με τέλειες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, ενώ όλη η αύρα του χώρου θυμίζει περισσότερο σπίτι Airbnb παρά παραδοσιακό ξενοδοχείο. Με minimal φίνα διακόσμηση, ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα το δωμάτιο San Genna, στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε μοναδικές τοιχογραφίες και πίνακες εποχής.

Book here


Hotel Michelberger στο Βερολίνο

1-2BAYV.jpg

Ένας must-know προορισμός για τους επισκέπτες του Βερολίνου, το Hotel Michelberger απέκτησε πρόσφατα 23 δωμάτια. Μετά από μια σημαντική ανακαίνιση, που πραγματοποιήθηκε στον 4ο όροφό του, δημιουργήθηκε εκ νέου ένας χώρος με άψογες επιλογές στα χρώματα και μινιμαλιστικά έπιπλα, όλα σχεδιασμένα από το studio Jonathan Tuckey Design. Αξίζει λοιπόν να ανακαλύψετε μια από τις καλύτερες διευθύνσεις στην μποέμικη συνοικία Kreuzberg και Neukölln.

Book here 


Stallmästaregården στη Στοκχόλμη

bea-sup-1.jpg

Μέσα σε ένα πρώην αγροτικό πανδοχείο του 18ου αιώνα, αυτό το μικρό σουηδικό boutique hotel σας κάνει σχεδόν να ξεχνάτε ότι βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα από τη vibrant συνοικία Vasastan. Περιτριγυρισμένο από έναν μεγάλο κήπο, με θέα τον κόλπο του Brunnsviken, το οίκημα διαθέτει 49 comfy δωμάτια, τα μπάνια των οποίων είναι εξοπλισμένα με κιτ Byredo για τους πιο απαιτητικούς. Στα must: Να δοκιμάσετε τις θεσπέσιες γεύσεις του εστιατορίου του που εξυμνεί τη σκανδιναβική κουζίνα.

Book here


Hotel Amour στη Νίκαια 

dsc0009-4.jpg

Στο τιμόνι του Hôtel Amour και του Grand Amour στο Παρίσι, ο Emmanuel Delavenne, ο André Saraiva και ο Thierry Costes έβαλαν πλώρη για τη νότια Γαλλία. Το νέο δημιούργημά τους; Ένα φιλόξενο ξενοδοχείου στη Νίκαια, σε απόσταση αναπνοής από το Negresco. Σχεδιασμένο ως συγκρότημα από holidays villas, το μέρος απηχεί το εμβληματικό παρελθόν της Γαλλικής Ριβιέρας, ενώ κερδίζει σε νεωτερικότητα. Τα περισσότερα έπιπλα είναι vintage, όπως και η μεγάλη συλλογή βιβλίων που βρίσκονται στα δωμάτια, όπου θα ακούσει κανείς μια απαλή background μουσική. Τα μπάνια διαθέτουν ιταλικές ντουζιέρες. Το τηλέφωνο και η τηλεόραση απαγορεύονται. Ένα ακόμη καλό point, είναι η ιδιωτική παραλία του που ξεχωρίζει για τις χαρακτηριστικές ριγέ ομπρέλες και τις γαλάζιες ξαπλώστρες, αλλά και το roof του που ολοκληρώνεται με μια πισίνα.

Book here


Inhabit στο Λονδίνο

2.jpg

Περισσότερο από ένα απλό ξενοδοχείο, το Inhabit εισάγει τους επισκέπτες του στις χαρές της τέχνης αλλά και του sustainable τρόπου ζωής, θέτοντας την ευημερία ως απόλυτη προτεραιότητα. Εξοπλισμένο με φίλτρα κατά της ρύπανσης, ελαχιστοποιώντας τα απορρίμματα τροφίμων και με τα σκανδιναβικά έπιπλα που επιλέχθηκαν σχολαστικά από τον Holland Harvey και την Caitlin Henderson, ο χώρος αποτελεί ένα «κουκούλι», στο οποίο μπορεί κανείς να βρει καταφύγιο μακριά από τη φρενίτιδα του Λονδίνου. Εδώ δεν υπάρχει πλαστικό, τα σεντόνια είναι από οργανικό βαμβάκι, ενώ διατίθενται καμπίνες διαλογισμού και ποδήλατα για ατελείωτες βόλτες.

Book here