fbpixel

Search icon
Search
Λεπτά μαλλιά: Αυτά τα κουρέματα θα τα δείχνουν πιο πλούσια
HAIR & NAILS

Λεπτά μαλλιά: Αυτά τα κουρέματα θα τα δείχνουν πιο πλούσια

Κάντε μια stylish ανανέωση στην εμφάνισή σας


Η εικόνα των λεπτών μαλλιών μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου με τη δύναμη και μόνο του ψαλιδιού του κομμωτή σας. Αν γίνει σωστά, μπορεί απλώς και μόνο ένα κούρεμα να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ανάλαφρου και cool - χωρίς extensions - πυκνού μαλλιού. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, να είστε σίγουροι δεν είστε μόνες. Πολλές διάσημες stars και μοντέλα έχουν λεπτή τρίχα, κάτι που καμουφλάρουν με τα αντίστοιχα χτενίσματα. 

Extra tip: Αν παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας γίνονται πιο λεπτά, αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως η κληρονομικότητα, οι αλλαγές στη διατροφή σας, ακόμη και η γήρανση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί έναν γιατρό για να βρείτε την αιτία των αλλαγών πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριό σας.

Παρακάτω, σας παρουσίαζουμε τα haircuts που θα δείξουν το μαλλί σας πολύ πιο πυκνό και θα μεταμορφώσουν την εικόνα σας! 

Choppy Pixie

1-kovSs.jpg
Photo by Jeff Kravitz

Το εντυπωσιακό pixie της Jasmine Tookes είναι ένα από τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά. Όσο πιο κοντό το κάνετε, τόσο πιο πυκνά θα φαίνονται. Αλλά το χτένισμα του supermodel πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με το choppiness και την υφή του, δίνοντάς του βάθος, διάσταση, χαρακτήρα και φυσικά, πληρότητα.

Blunt-Cut Lob

vanessahudgenssleeklob-878d1ee1a5ca48509b9956a6469c788a.jpg
@ninezeroone / Instagram

Μπορεί μια χωρίστρα στη μέση σε συνδυασμό με ίσια μαλλιά συνήθως να κάνει τις τούφες να φαίνονται επίπεδες και λεπτές, ωστόσο το μακρύ bob της Vanessa Hudgens (γνωστό και ως "lob") αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Γιατί; Είναι σούπερ edgy, κομμένο σε μια ευθεία, οριζόντια γραμμή- και αυτό είναι το «κλειδί» για να φαίνονται τα μαλλιά της πιο πυκνά. Δοκιμάστε το!

Sleek and Side-Parted

3-IzUh9.jpg
Photo by Dominique Charriau

Εάν είστε λάτρης του κομψού κλασικού στιλ, αυτή η πλαϊνή χωρίστρα της Zendaya, θα γίνει η αγαπημένη σας. Αυτό αποτελεί ένα έξυπνο hack για τη χωρίστρα σας: Αντί να βουρτσίζετε τις άκρες σας προς τα πίσω, δοκιμάστε να τις τοποθετήσετε προς τα κάτω για να δημιουργήσετε μια πιο πυκνή και πιο «σφικτή» εμφάνιση. 

Classic Lob

3-xF3mI.jpg

Δεν είναι πολύ μακρύ και δεν είναι πολύ κοντό - βρίσκεται ακριβώς στη μέση. Στο κομμωτήριο, ζητήστε ένα κούρεμα που να είναι ακριβώς πάνω από τους ώμους, όπως αυτό της Margot Robbie. Αν έχετε λεπτά μαλλιά, σκεφτείτε αυτό το κούρεμα, επειδή δημιουργεί την εντύπωση επιπλέον όγκου στις άκρες. Για να το πετύχετε, κάντε μια μεγάλη χωρίστρα στο πλάι, απλώστε ένα serum, στη συνέχεια, γυρίστε τις άκρες σας ελαφρώς προς τα μέσα με ένα σίδερο, το οποίο προσθέτει επίσης μια δόση όγκου.

Medium Length  

5-dISdl.jpg

Αυτό είναι το Νο1 κούρεμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες. Μεσαίο κι ενός μήκους με edgy τελείωμα δημιουργεί εύκολα την εικόνα πυκνών μαλλιών. Επιπλέον, το πιο μακρύ μήκος επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία στο styling, αν θέλετε, ας πούμε, να τα πιάσετε σε ένα messy bun ή μια ψηλή αλογοουρά.