fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Λευκό πουκάμισο: 4+1 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το πιο κλασικό κομμάτι

Δημιουργήστε μία διαχρονική γκαρναρόμπα με σύγχρονες πινελιές


Λευκό πουκάμισο: 4+1 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το πιο κλασικό κομμάτι

Τα λευκά πουκάμισα είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρούνται key-items, διότι μπορούμε να τα επιλέξουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και παράλληλα να τα συνδυάσουμε με πλήθος κομματιών που βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα μας.

Η ανάγκη για τη δημιουργία διαχρονικών συλλογών είναι γνωστή πλέον και ευρέως διαδεδομένη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα κλασικά κομμάτια δε μπορούν να πάρουν και μία μοντέρνα αισθητική, ακολουθώντας τις τάσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε και μάθετε 4+1 τρόπους για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο τη νέα σεζόν!

Jeans

white-shirt-2.jpg

Φυσικά και ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος είναι να συνδυάσετε το λευκό σας πουκάμισο μ΄ ένα τζιν παντελόνι. Σύνολο, το οποίο θα μπορέσετε να παρουσιάσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι μία βόλτα με φίλους. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να απογειώσετε το στιλ σας, προτιμήστε πιο statement items. Διαλέξτε ένα wide leg jean που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τους επόμενους μήνες και ολοκληρώστε με it shoes, όπως loafers ή mules σε έντονα χρώματα και εκκεντρικές λεπτομέρειες.

Knit vest

white-shirt-3.jpg
Image source: @whowhatwear

Από το φθινόπωρο είδαμε να κυριαρχεί πολύ έντονα το κολεγιακό στιλ και μάλιστα τα top items για να το πετύχουμε ήταν το πλεκτό γιλέκο. Στη συνέχεια της σεζόν είδαμε τις fashionistas να μη μπορούν να το αποχωριστούν, μη χάνοντας ευκαιρία να το συνδυάσουν με μοντέρνους και ανανεωμένους τρόπους. Αν σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις με διακριτικό και «ήρεμο» τρόπο, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα white shirt μαζί με knit vest. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα neutrals «μονοπάτια», παραμένοντας στους λευκούς τόνους ή να χαρίσετε ένταση στην εικόνα σας με bold vest.

 Asymmetric pleated shirt

Asymmetric pleated shirt

MaxMara

BUY HERE
 Silk blend shirt

Silk blend shirt

Emporio Armani, Intervista

BUY HERE
  Body fit sleeveless shirt

Body fit sleeveless shirt

Maison Margiela, Nomaconcept.com

BUY HERE
 Seersucker blouse

Seersucker blouse

H&M

BUY HERE
 Oversized white shirt

Oversized white shirt

Marks&Spencer

BUY HERE
 Poplin shirt

Poplin shirt

Marella

BUY HERE

Roll neck

white-shirt-1-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Το ζιβάγκο μαζί μ’ ένα πουκάμισο από πάνω είναι μία ιδανική λύση για ένα πετυχημένο layering κι ένα μοντέρνο σύνολο. Εύκολος, άνετος και πρακτικός, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας ακολουθήσει σε πλήθος περιστάσεων. Για περισσότερο styling έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε κι ένα oversized blazer, ταιριάζοντας τα με slouchy pants κι ένα ζευγάρι chunky sole boots. Xαρίστε λάμψη στην εικόνα σας με κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι από χρυσούς κρίκους ή πολλά δαχτυλίδια.

Bra

white-shirt-4.jpg

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι η πιο μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και στο πιο «βασικό» σύνολο. Ταιριάξτε το λευκό πουκάμισο μαζί με το καθημερινό τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι σας και προσθέστε ένα bra. Αμέσως το look σας θα πάρει έναν εντελώς διαφορετικό και μοντέρνο χαρακτήρα. Ολοκληρώστε απλά με τα αθλητικά σας υποδήματα ή με chunky sole boots και δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο. Αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τους κανόνες του street style «κατά γράμμα» επιλέξτε ένα δερμάτινο bra, και μόλις έχετε δημιουργήσει το απόλυτο fashionable outfit που πολλές θα θέλουν να μιμηθούν.

Glam

white-shirt-5.jpg

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, το λευκό πουκάμισο είναι το απόλυτο key-item, διότι μπορεί να πάρει το χαρακτήρα που εσείς θα θέλετε να του δώσετε. Ιδανικό λοιπόν και για συνδυασμούς με λίγο πιο glam items, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να τα παρουσιάσετε ακόμα και πρωινές ώρες. Επιλέξτε μία sequin skirt, «παντρέψτε» την με το λευκό πουκάμισο και sneakers ή statement flats και φορέστε τα all day long.

Μη χάνετε την ευκαιρία να ανακαλύπτετε νέους τρόπους έτσι ώστε να μετατρέπετε τα κομμάτια και τα σύνολα σας σε ευέλικτα, τα οποία θα μπορείτε να τα επιλέγετε από το πρωί μέχρι το βράδυ!
 Izae ruffled crinkled shirt

Izae ruffled crinkled shirt

Isabel Marant Etoile, Luisaworld.com

BUY HERE
 Cotton poplin blouze

Cotton poplin blouze

MAX&Co

BUY HERE
 Textured silk shirt with wide cuffs

Textured silk shirt with wide cuffs

Acaste, ZEUS + ΔΙΟΝΕ

BUY HERE
 Poplin shirt

Poplin shirt

ZARA

BUY HERE
 White shirt

White shirt

Esprit, notos

BUY HERE
 Bow-tie oversized jacquard shirt

Bow-tie oversized jacquard shirt

Loewe, Luisaworld.com

BUY HERE