fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο ανατρεπτικά shoe designs για να επενδύσετε τη φετινή σεζόν
THE LOOK

Τα πιο ανατρεπτικά shoe designs για να επενδύσετε τη φετινή σεζόν

Ιδιαίτερα κομμάτια που θα ενθουσιάσουν τις λάτρεις των υποδημάτων


Η ανάγκη για ανανέωση είναι δεδομένη. Καθημερινά αναζητάμε νέους τρόπους για να ανεβάσουμε τη διάθεση και την ψυχολογία μας στα ύψη. Μία ιδανική και πολύ ενδιαφέρουσα λύση είναι το στιλ και τα σύνολα που παρουσιάζουμε. Άλλωστε αν νιώθουμε όμορφα με την εικόνα μας, εκπέμπουμε λάμψη και αυτοπεποίθηση.

Αυτή λοιπόν η αλλαγή στα look μας μπορεί να γίνει σταδιακά με μικρές πινελιές και προσθήκες που θα μας βοηθήσουν να πάμε την αισθητική μας ένα «βήμα παρακάτω». Σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να ξεκινήσετε από τα υποδήματα σας, διότι είναι και εύκολο αλλά και γιατί τα σχέδια που κυριαρχούν είναι ιδανικά και φανταστικά.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να κάνετε αυτή τη μετάβαση και ανήκετε στου shoe lovers τότε σίγουρα θα ξετρελαθείτε με τα παρακάτω σχέδια!

Slippers

shoes-4-1.jpg
Image source: @thefashionguitar

Σε περίπτωση που έχετε συνηθίσει το cozy house style και δυσκολεύεστε ή δε θέλετε να το αποχωριστείτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Με τα chic slippers μπορείτε να διατηρήσετε αυτήν την αίσθηση και στις εξόδους σας. Η γούνα που φέρουν σαν βασικό στοιχείο τα περισσότερα σχέδια είναι ότι χρειάζεστε γι’ αυτήν την εποχή. Μάλιστα μπορείτε να τα συνδυάσετε και μ’ ένα ζευγάρι it socks για περισσότερη ζεστασιά. Ταιριάξτε τα με τις φόρμες ή με το καθημερινό τζιν παντελόνι σας κι ένα bold jumper και είστε έτοιμες.

Chunky loafers

shoes-5-1.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Τα loafers ήρθαν για να μείνουν και γι’ αυτό το λόγο παρατηρούμε συνεχώς να κάνουν την εμφάνιση τους νέα σχέδια, τα οποία μας χαρίζουν μεγαλύτερη ποικιλία. Τον τελευταίο καιρό, εκείνα που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και επιλέγουν πολύ συχνά οι fashionistas είναι τα οι chunky εκδοχές. Διάσημοι οίκοι, όπως Prada και Chanel έχουν κυριαρχήσει με τα designs τους, κυρίως σε μαύρα λουστρίν. Μπορείτε να τα επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ για μία fashionable εικόνα, head to toe.

Trainers

shoes-6-1.jpg


Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί τα αθλητικά υποδήματα δε θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion. Αντιθέτως, μέρα με τη μέρα η παρουσία τους γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή, δίνοντας extra πόντους στα day to night outfits. Οι νέες τάσεις δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στα πιο chunky sole trainers, τα οποία αποτελούν και αναπόσπαστο κομμάτι των shoe lovers. Είτε τα διαλέξετε για το office look είτε για μία πιο casual εικόνα, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ballet flats

shoes-3-1.jpg

Τα υποδήματα που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα French girls βρίσκονται σε θέση ισχύος για την επόμενη σεζόν. Άνετα, ευέλικτα και με πολύ στιλ, έχουν όλα τα στοιχεία που αναζητούν οι γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα. Θα τα συναντήσετε σε μονοχρωμίες αλλά και σε συνδυασμό δύο διαφορετικών αποχρώσεων a la Chanel style. Λατρεύουμε να τα συνδυάζουμε με cigarette pants αλλά και με midi skirts για πιο sophisticated outfits.

Mary Janes

shoes-2-1.jpg
Image source: @manrepeller

Μία επιλογή που μπορεί να μην είναι η πρώτη για πολλές από εσάς αλλά έφτασε η στιγμή να τους δώσετε μία ευκαιρία. Τα Mary Janes shoes μπορούν πραγματικά να απογειώσουν την εικόνα σας με μία μόλις κίνηση. Αν επιθυμείτε να κάνετε σταδιακά αυτή τη μετάβαση τότε σας συστήνουμε να ξεκινήσετε από τα απλά και κλασικά σχέδια. Αν ανήκετε στις τολμηρές, τότε τα chunky Mare Janes είναι αυτό που χρειάζεστε. Συνδυάστε με κάλτσες ή καλσόν για να τα τονίσετε περισσότερο και δημιουργήστε ένα σύνολο που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν.

Chelsea boots

shoes-1-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα Chelsea boots δε μπορούν να λείπουν από μία ολοκληρωμένη χειμερινή συλλογή υποδημάτων. Για να χαρίσετε ανανέωση στα κλασικά αυτά σχέδια, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πιο ψηλό σχέδιο. Η καφέ ή η μαύρη απόχρωση τους είναι η πιο διαχρονική και η πιο ευέλικτη. Παρόλα αυτά μπορείτε να διαλέξετε διχρωμίες όπως λευκό με μαύρο για να κάνετε τη διαφορά.