fbpixel

Search icon
Search
Late Vacation: 5 πανέμορφα νησιά της Ελλάδας για αξέχαστες διακοπές τον Σεπτέμβρη
TRAVEL

Late Vacation: 5 πανέμορφα νησιά της Ελλάδας για αξέχαστες διακοπές τον Σεπτέμβρη

Ιδανικοί προορισμοί για εσάς που επιλέγετε να κάνετε τις διακοπές σας τον επόμενο μήνα


Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, αλλά το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και αυτό το αποδεικνύουν όσοι έχουν επιλέξει να αξιοποιήσουν την άδειά τους τον Σεπτέμβριο. Άλλωστε, οι υψηλές θερμοκρασίες της χώρας μας θεωρούνται ιδανικές για διακοπές σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου, δίνοντάς μας παραπάνω χρόνο στο να απολαύσουμε την ασυναγώνιστη γοητεία των νησιών μας. Ανακαλύψτε παρακάτω τους top 5 προορισμούς, που αξίζουν μια θέση στη September's travel list σας!

1. Πάτμος

H Πάτμος, το ιερό νησί της Ελλάδας, χρόνο με τον χρόνο κεντρίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των travelers και μετατρέπεται σε έναν από τους πιο peaceful προορισμούς της χώρας μας. Έχει εξελιχθεί σε εκλεκτό κοσμοπολίτικο στέκι, διατηρώντας τη μοναδική, μυστικιστική σχεδόν ατμόσφαιρα που το χαρακτηρίζει. Μια χαμηλών τόνων γοητεία που αξίζει να εξερευνήσετε από κοντά.

2. Σύρος

Στη Σύρο, η μαγεία φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά χάρη στην αξεπέραστη ομορφιά και τον μοναδικό αέρα που αποπνέει. Pastel χρώματα, γραφικά σπίτια, εκκλησίες από άλλη εποχή και καλντερίμια που «κόβουν» την ανάσα -είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν έναν συγκλονιστικό προορισμό. 

3. Φολέγανδρος

Το εντυπωσιακό νησί των Κυκλάδων αποτελεί έναν από τους πιο κορυφαίους προορισμούς του καλοκαιριού -και όχι μόνο. Τα τοπία είναι πραγματικά breathtaking και βόλτες στη Χώρα του νησιού θα σας κάνουν να βιώσετε στο έπακρο τον κυκλαδίτικο παλμό, συνδυάζοντας την ηρεμία που αποπνέει το όλο σκηνικό με το night life που θα σας μείνει αξέχαστο.

4. Κάρπαθος

Άλλο ένα νησί που ξεχωρίζει στον ελληνικό χάρτη χάρη στις αποχρώσεις του και τον γραφικό του χαρακτήρα. Σε αυτό, η ηρεμία πρωταγωνιστεί, όπως και η γαλήνια αίσθηση που καταφέρνει να συνεπαίρνει τους επισκέπτες και να τους εντάσσει στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Bonus, τα γαστρονομικά ταξίδια που θα σας προσφερθούν είναι χωρίς αμφιβολία ένα παραπάνω στοιχεία που κατατάσσουν το συγκεκριμένο νησί στους top destinations.

5. Αλόννησος

Ο τέλειος συνδυασμός του απέραντου μπλε της θάλασσας με το παραμυθένιο πράσινο της πλούσιας βλάστησης! Η Αλόννησος γίνεται ένα από τα πιο όμορφα και must-visit νησιά της χώρας μας, ιδανικό για ήρεμες διακοπές που θα σας προσφέρουν τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής σας. Αξίζει να σημειωθεί πως το νησί βρίσκεται στο επίκεντρο του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Βορείων Σποράδων. Το πάρκο ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την προστασία της μεσογειακής φώκιας και των βιότοπών της. Είναι το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο της Ελλάδας.