fbpixel

Search icon
Search
Last-minute: Προετοιμαστείτε για την παραλία πριν την πρώτη βουτιά
WELLNESS

Last-minute: Προετοιμαστείτε για την παραλία πριν την πρώτη βουτιά

Tips & tricks για γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια κιλών και τόνωση αυτοπεποίθησης


Δεν υπάρχει συνταγή για να είστε beach body ready. Το μόνο χρήσιμο must-have είναι η καλύτερη σας διάθεση για χαλάρωση και fun στιγμές! Παρόλαυτα, όμως, για πολλές από εμάς η πρώτη εξόρμηση στην παραλία δεν είναι πάντα τόσο εύκολη και ερχόμαστε αντιμέτωπες με τις ανασφάλειες μας. Το καλοκαίρι, λοιπόν, είναι just around the corner - και αυτό το βλέπουμε μόνο ως θετικό! Είτε έχετε μόνο μία ή δύο εβδομάδες πριν φορέσετε το bikini σας, υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι που θα σας κάνουν να νιώθετε αλλά και να δείχνετε ανανεωμένες και στα καλύτερα σας. Ανακαλύψτε, λοιπόν, όλες τις συμβουλές της τελευταίας στιγμής για toning και ασφαλή απώλεια βάρους. Παρόλο που θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν κόλπα ή προγράμματα πείνας. Τα ακόμα καλύτερα νέα; Θα νιώσετε δυνατές, σίγουρες και έτοιμες να εντυπωσιάσετε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. 

Δείτε, λοιπόν, τα last minute tips για τόνωση και weight loss!
shutterstock-1014402268.jpg

Exercise everyday

Έχετε φτάσει μέχρι το τέλος, για αυτό φροντίστε να κάνετε κάθε στιγμή και προπόνηση να μετράει. Οι ειδικοί συνηστούν να μην κάνετε skip τις προπονήσεις σας, έστω και αν διαρκούν μόνο 20 λεπτά. Επιλέξτε ασκήσεις που γίνονται με μεσαία βάρη ή με το βάρος του σώματός σας. Οι καλύτερες προπονήσεις είναι σύντομες ρουτίνες υψηλής έντασης που συνδυάζουν δύναμη, cardio, αντοχή, ισορροπία και ευλυγισία. 

Don't overdo it

Ενώ η γυμναστική είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να δείτε αποτελέσματα, η υπερβολική γυμναστική μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν κάνετε δίαιτα ταυτόχρονα με υπερβολική άσκηση, θα δημιουργήσετε μεγαλύτερη ζημιά στο σώμα σας δημιουργώντας ένα τοξικό περιβάλλον, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη συγκράτηση του λίπους. 

shutterstock-1683296803.jpg

Healthy eating not restricting

Διαλέξτε τρόφιμα υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και ελεύθερης βοσκής πρωτεΐνη. Η επιλογή high quality τροφίμων έχει μεγάλη σημασία, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο στόχος σας. Οι ειδικοί, επίσης, προτείνουν να διαλέγεται σκούρα πράσινα, μη ξεφλουδισμένα, πυκνά σε θρεπτικά συστατικά λαχανικά για να βοηθήσετε το σώμα σας να τροφοδοτηθεί με καύσιμα ενώ χάνετε κιλά.

Fuel your body

Όταν προετοιμάζεστε για μια εκδήλωση της τελευταίας στιγμής, το φαγητό έχει να κάνει λιγότερο με την απόλαυση ενός γκουρμέ γεύματος και περισσότερο με την κατανάλωση τροφών που σας δίνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας για να παραμείνει ενεργητικό. Για πολλούς γυμναστές, αυτό σημαίνει να απαλλαγείτε από όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το αλκοόλ, την καφεΐνη, τη ζάχαρη, το ψωμί και τα ζυμαρικά και αντ' αυτού να επιμείνετε σε άπαχες πρωτεΐνες και λαχανικά πλούσια σε φυτικές ίνες μαζί με υγιεινά λίπη όπως το αβοκάντο και το ελαιόλαδο. 

shutterstock-380369794.jpg

Detoxing

Δοκιμάστε smoothies που προωθούν την υγεία του εντέρου αλλά και γενικότερα του σώματός σας. Δοκιμάστε συνταγές που λειτουργούν κατά του bloating (του λεγόμενου φουσκώματος), έτσι ώστε να βγείτε με πιο έντονη αυτοπεποίθηση στην παραλία. 

shutterstock-1482443063.jpg


Lymphatic massage

Το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης, ανακουφίζει από το πρήξιμο και περιλαμβάνει τον απαλό χειρισμό συγκεκριμένων περιοχών του σώματος για να βοηθήσει τη λέμφο να μετακινηθεί σε μια περιοχή με λειτουργικά λεμφαγγεία. 

shutterstock-1685315224.jpg

Sunless-tan

Ένα solarium session, ένα spray tan ή και το self-tanning αποτελούν πανεύκολους τρόπους να πετύχετε αυτό το glowy αποτέλεσμα που θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα φορώντας μαγιό. 

Visualise it

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να κάνετε manifest το στόχο σας. Μπορεί να είναι κάπως αγχωτικό αλλά το να σκέφτεστε πώς θα πετύχετε τον μελλοντικό σας στόχο εποικοδομητικά σας δίνει δύναμη. Οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο το πρωί για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας!

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για διασκεδαστικά beach moments- xωρίς δεύτερες σκέψεις!