fbpixel

Search icon
Search
La Vacanza: Η Donatella Versace και η Dua Lipa παρουσιάζουν τη συλλογή τους στις Κάννες
FASHION NEWS

La Vacanza: Η Donatella Versace και η Dua Lipa παρουσιάζουν τη συλλογή τους στις Κάννες

Η συλλογή είναι φτιαγμένη για "hot καλοκαιρινές νύχτες" και χαρακτηρίστηκε ως "mind-blowing"


Καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από τη Μεσόγειο το βράδυ της Τρίτης, η Donatella Versace και η Dua Lipa παρουσίασαν την καλοκαιρινή τους συλλογή 'La Vacanza'. Mεταφράζεται ως «Οι διακοπές» στα ιταλικά και η collection παρουσιάστηκε μπροστά στο ροζ νεοκλασικό Chateau de la Croix des Gares, προσφέροντας θέα στις Κάννες και τα νησιά Lérins.

348596966-589422396612255-2016756971855595285-n.jpg
Image source: @versace
Η collection, που συν-σχεδιάστηκε από την Donatella και την Dua, ήταν διαθέσιμη στα καταστήματα και στην ιστοσελίδα του Versace αμέσως μετά την επίδειξη. Σαν λογική, συνδυάζει τις υπογραφές Versace με μερικά χαρακτηριστικά του στιλ της pop τραγουδίστριας. Πιο συγκεκριμένα, το μοτίβο με τις πεταλούδες είναι ένα με το οποίο συνδέθηκαν από πολύ νωρίς αφού υπάρχει σε πολλά από τα κομμάτια κάνοντας τα διασκεδαστικά και flirty.


348243967-634180518603311-3733885146506130512-n.jpg
Image source: @dualipa


Στο event παρευρέθηκαν A-listers, όπως ο σταρ του NBA Dwyane Wade και ο πρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton, ενώ κοντά τους βρέθηκαν η ηθοποιός Simone Ashley, ο Βρετανός ηθοποιός Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley, μαζί με αστέρες της K-Pop που επισκέφθηκαν το χώρο. Το φαινομενικό duo άνοιξε το show με ένα μάλλον κλασικό ροζ κοστούμι Versace, κομμένο με τρία κουμπιά και τσέπες, προτού ανεβάσουν αμέσως την ένταση με μια mini φούστα και ένα bustier top.

«Η Donatella και εγώ έχουμε κάνει πολλά μαζί με την πάροδο του χρόνου, αλλά η ευκαιρία να μπω στο ατελιέ και να γίνω μέρος της ιστορίας του Versace ήταν απολύτως συγκλονιστική», είπε η καλλιτέχνης. Ήταν μια εμπειρία εκμάθησης όχι μόνο για την Dua αλλά και για την Donatella, τόνισε ο διευθυντής δημιουργικού, εξηγώντας ότι η τραγουδίστρια έφερε πολύτιμες γνώσεις για το πώς η Gen-Z θέλει να ερμηνεύσει τα archive looks με σύγχρονο τρόπο. «Το να έρχεται μια φωνή εκτός της ομάδας μου και να μου λέει πώς βλέπει τον Versace είναι πολύ σημαντικό» , δήλωσε στον Τύπο στις Κάννες. Συνέχισε λέγοντας πως η Dua αντιπροσωπεύει τη γυναίκα του σήμερα έχοντας αυτοπεποίθηση, δύναμη και την ικανότητα να επηρεάζει τους ανθρώπους - όχι μόνο επειδή είναι διάσημη, αλλά λόγω των αξιών της.

Η συλλογή περιείχε επίσης σίγουρους πρωταγωνιστές, όπως ένα σφιχτό αμάνικο κορμάκι με σχέδιο πεταλούδας, που φοριέται με μια ελαφριά τιρκουάζ μίνι φούστα, και πολλά ατμοσφαιρικά εσώρουχα. Όλα παρουσιάστηκαν σε ένα cast με over-the-top Barbie hair styles.

Στο τέλος, οι πιο δυνατές εμφανίσεις ήταν σε μαύρα cocktail φορέματα με κοψίματα, σχισμένα μέχρι το μηρό, και τελειωμένα με λουριά με κουμπιά που απεικονίζουν το λογότυπο του οίκου, τη Μέδουσα, φορεμένα από μοντέλα όπως η Vittoria Ceretti. Στην επίδειξη περιλαμβάνονταν και μερικά αξεσουάρ, όπως ένα δαχτυλίδι, το οποίο ανακάτευε το εμβληματικό λογότυπο του οίκου και ημιπολύτιμες πασχαλίτσες σε κόκκινο και βιολετί χρώμα ή μια πεταλούδα γαλαζοπράσινη.

348670622-3259859920972543-8313286602714545306-n.jpg
Image source: @versace

Ένα λαμπερό φόρεμα με έναν ώμο και τιρκουάζ όμπρε εφέ εμπνέεται από το μεταλλικό πλέγμα του Versace. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, προσπάθησαν να δημιουργήσουν την κλασική ταυτότητα του μεταλλικού πλέγματος Versace, κάνοντας το λίγο πιο προσιτό. 

Η iconic σχεδιάστρια δήλωσε ενθουσιασμένη που συνεργάστηκε με τη Dua Lipa και πως η ιδέα της συγκεκριμένης συνεργασίας την τράβηξε αμέσως. Πιο συγκεκριμένα φανέρωσε πως έχουν μια μακροχρόνια σχέση - από τα βραβεία Brit, τη στιγμή των Grammy's και άλλα πολλά! 

Άλλα κομμάτια της La Vacanza που πρέπει να προσέξετε; Η Dua περιέγραψε ένα φόρεμα με γιλέκο που είναι ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά της. «Η λέξη είναι obsessed. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το φόρεμα.» Η συν-σχεδιάστρια της, εν τω μεταξύ, δεν ήθελε να αναφερθεί στα προσωπικά της αγαπημένα από μια συλλογή που, όπως λέει, έχει να κάνει με την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση.

Feature images source: @donatella_versace