fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Knit Dress: Φορέστε τα σαν την απόλυτη fashionista

5 styling tips που θα λατρέψετε


Knit Dress: Φορέστε τα σαν την απόλυτη fashionista

Η θερμοκρασία μειώνεται αισθητά κι εμείς αναζητούμε συνεχώς κομμάτια, τα οποία θα μας χαρίσουν την απαραίτητη "ζεστασιά", ενώ παράλληλα δεν θα "κλέψουν" καθόλου από το στιλ και την αισθητική μας. Key-items αυτής της καθημερινής διαδικασίας είναι -χωρίς αμφιβολία- τα πλεκτά φορέματα. Εμφανίστηκαν πριν από μερικές σεζόν, ενώ χρόνο με τον χρόνο απογειώνουν τη φήμη τους. Όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν και δύσκολα θα τα αποχωριστούμε. Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για να τα εντάξουμε στα σύνολά μας, day to night. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως στιλ και προσωπικότητας, ενώ οι επιλογές είναι πολλές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Neutrals, bold tones, midis & maxis είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να τα συνδυάσετε. 

Ανακλύψτε τα πιο hot right now styling tips για να φορέσετε τα πλεκτά φορέματα και να κερδίσετε τον τίτλο της fashionista!

1. Office looks 

258795518-904331140205342-4846170623716051240-n.jpg
Image source: @emitaz

Τα knit dresses μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να τους δώσετε. Η μαύρη εκδοχή τους θα σας χαρίσει πρακτικότητα και ευελιξία, ενώ είναι πολύ πιο εύκολη για συνδυασμούς. Σας προτείνουμε να δημιουργήσε ένα κλασικό και chic look, το οποίο ταιριάζει υπέροχα και στις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Κινηθείτε σε black dress και συνδυάστε το μ' ένα ζευγάρι it loafers. Για μία πιο "παιχνιδιάρικη" πινελιά προσθέστε ένα ζευγάρι κάλτσες. Μια desinger bag θα δώσει έξτρα πόντους στην εικόνα σας. 

2. Chunky boots  

63ccfec3f9fe75ff3c212191ffca1113.jpg
Image source: @thetrendspotter

Αναζητάτε ένα σύνολο, το οποίο θα σας συνοδεύσει σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ το βράδυ, δατηρώντας σας άνετες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα; Εμείς σας έχουμε τη λύση. Επιλέξτε ένα πλεκτό φόρεμα σε midi γραμμή και ταιριάξτε το μ' ένα ζευγάρι chunky sole boots και tote bag. Ιδανικός συνδυασμός για "χαλαρές" βόλτες αλλά και after work drinks. Αν θέλετε περισσότερη λάμψη μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι oversized earrings.

3. With Blazer 

ffc8dba5721e9c38d41db6ecdb0c1bff.jpg
Style du monde

Το layering αποτελεί μία τάση που όλες θέλουμε να προσπαθήσουμε. Για να το πετύχουμε δεν είναι απαραίτητο να συνδυάσουμε πολλά κομμάτια μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα blazer σε λίγο πιο φαρδιά γραμμή. Όσον αφορά τα παπούτσια, ένα ζευγάρι μπότες μπορεί να σας συνοδεύσει και τις πο βροχερές ημέρες. Ολοκληρώστε μ' ένα maxi, statement coat για στιλ αλλά και για την απαραίτητη θερμοκρασία. Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα σας προσφέρουν φωτεινότητα και αρμονία.

4. All Knit 

0521a32f56093eef6769106250337c23.jpg
Style du monde

Η νέα χρονιά είναι ιδανική για πειραματισμούς και για να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Μην φοβηθείτε να "παίξετε" με την εικόνα σας. Επιλέξτε λοιπόν, την τάση, all knit. "Παντρέψτε" το πλεκτό σας φόρεμα μ' ένα statement oversized knit scarf. Το αποτέλεσμα θα είναι δύο σε ένα. Στιλ και "ζεστασιά" σε μία μόλις εμφάνιση με δύο κομμάτια. Διατηρήστε τα items σας σε neutrals tones, όπως το λευκό ή το μπεζ και προσθέστε μία fun essence με τα παπούτσια σας. Οι knee boots θα ολοκληρώσουν μοναδικά αυτό το σύνολο. 

5. Slip dress

256867084-439551840873331-86447775287375416-n.jpg
Image source: @venswifestyle

Η chic αισθητική θα είναι πάντοτε in fashion γι' αυτό κι εσείς θα πρέπει να την επιλέγετε με κάθε ευκαιρία. Για να κάνετε τη διαφορά, σας προτείνουμε -χωρίς δεύτερη σκέψη- να προτιμήσετε ένα slip knit dress και να το συνδυάσετε με roll neck ή secon skin top. Αν δεν διστάζετε να "θυσιάσετε" την άνεση και τη "ζεστασιά" μπροστα στο στιλ, τότε ένα ζευγάρι high heel sandals θα απογειώσει την εμφάνισή σας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

1

Cashmere-wool cutout mini dress

Stella McCartney, Luisaworld.com BUY HERE

2

Wool yarn dress

MaxMara BUY HERE

3

Dress

TWINSET, Apolloniapolitia.gr BUY HERE

4

Knit dress

ZARA BUY HERE

5

MONOCHROME dress

Marella BUY HERE

6

Knit dress

H&M BUY HERE