fbpixel

Search icon
Search
Kitchen Makeover: Αποκτήστε την κουζίνα που πάντα επιθυμούσατε ακολουθώντας τις πιο updated προτάσεις διακόσμησης
INTERIORS

Kitchen Makeover: Αποκτήστε την κουζίνα που πάντα επιθυμούσατε ακολουθώντας τις πιο updated προτάσεις διακόσμησης

Ο Manager του Living In Χαράλαμπος Γκλαβάκης μας δίνει τις δικές του συμβουλές & tips για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα


Η κουζίνα αποτελεί το μέρος του σπιτιού, όπου περνάμε πολύ χρόνο είτε με την οικογένειά μας απολαμβάνοντας ένα απολαυστικό γεύμα είτε μόνοι μας μαγειρεύοντας για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένας καλαίσθητος χώρος, λοιπόν, θα σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση, για να δημιουργήσετε μοναδικές συνταγές για εκείνους που αγαπάτε. πριν ανακαινίσετε, λοιπόν, αυτό το δωμάτιο της κατοικίας σας, θα χρειαστείτε τις ιδανικές συμβουλές. 

living3.jpg
Κουζίνα με επένδυση πάγκου Itop Ice Inalco, Living In

Brand name matters

Όταν αποφασίσετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας θα πρέπει να επιλέξετε αν θα απευθυνθείτε σε εταιρίες που αντιπροσωπεύουν επώνυµους οίκους, για να εξασφαλίσετε ακρίβεια στην κατασκευή, αρτιότητα των µηχανισµών και τις υπηρεσίες του σχεδιαστικού team, ή σε µαραγκό, ο οποίος θα µειώσει το κόστος και θα πετύχει ειδικές διαστάσεις. Άρρηκτα συνυφασµένες µε την εταιρία είναι η ποιότητα και αντοχή των υλικών, η αριστοτεχνία της κατασκευής και η ασφάλεια της αποκατάστασης.

The material

Yπάρχει εύρος επιλογών στον σχεδιασµό –από τον κλασικό µέχρι τον απόλυτα λιτό και αφαιρετικό -αλλά και στα υλικά- ξύλο, laminate και ακρυλικά, λάκα σε χρωµατισµούς και σίδερο. Plus, ο πάγκος και η πλάτη της κουζίνας µπορούν να κατασκευαστούν από πλάκες µεγάλων διαστάσεων, µωσαϊκό, corian ή τεχνογρανίτη.

living2.jpg
Κουζίνα με επένδυση πάγκου Itop Senda Inalco, Living In

New age

Σχετικά µε τις νέες ύλες και τις ειδικές κατασκευές, οι πλάκες ITOP (σε extra large formats 150Χ320cm) και ISLIMM (µεγάλων διαστάσεων πάχους 6mm) είναι καινοτόµα υλικά για bespoke πάγκους, αλλά και για επένδυση επιφανειών επίπλων και της πλάτης της κουζίνας. Μερικά από τα πλεονεκτήµατά τους είναι ο ψηφιακός σχεδιασµός, η αντοχή, η σκληρότητα, η ανθεκτικότητα στην ψύξη, την υψηλή θερµότητα, τη χάραξη και τους λεκέδες και η µη απορροφητικότητα. Όσο για το µέλλον, αυτό επιφυλάσσει επιφάνειες που θα αποτυπώνουν φυσικά στοιχεία και υφές µε υψηλή αντοχή, αλλά και «κρυφές» ηλεκτρικές συσκευές στον πάγκο και στα ερµάρια µε αποτέλεσµα να «εξαφανίζεται» η κουζίνα στον χώρο του σπιτιού.

Extra space

Κατά την ανακαίνιση σηµαντικό είναι να προστεθούν αποθηκευτικοί χώροι στην κουζίνα και να επιλεγεί ανθεκτικό υλικό για τον πάγκο. Παράλληλα, αν αποτελεί τµήµα ενός ενιαίου χώρου της κατοικίας, ο σχεδιασµός της θα πρέπει να γίνεται και µε γνώµονα τη θέση της.

After sales service

Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Living In εντάσσεται και η συντήρηση της κουζίνας σας. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού µε εξειδικευµένο τεχνικό της εταιρίας, ο οποίος -µε ελάχιστο κόστος- πραγµατοποιεί τον έλεγχο συντήρησης και αποκατάστασης.

The expert

living.jpg

Χαράλαμπος Γκλαβάκης, Manager Living In

1. Η αντοχή, η διάρκεια και η συμπεριφορά στον χρόνο διασφαλίζονται με την ακρίβεια στον σχεδιασμό και την προσεκτική τοποθέτηση στον χώρο από το εξειδικευμένο προσωπικό.

2. Αν μια κουζίνα αναπτύσσεται σε κλειστό χώρο, τα υλικά που θα επιλεγούν θα πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμα, ώστε να προσδίδουν αίσθηση ευρυχωρίας.

3. Η ευελιξία της είναι συνάρτηση του εργονομικού σχεδιασμού, της ποιότητας των υλικών και του τελικού αισθητικού αποτελέσματος, όπως αυτό αποτυπώνεται στον χώρο.

4. Η διαχρονικότητα επιτυγχάνεται με τη μονοχρωμία και τα λίγα συνδυαζόμενα υλικά.

5. Moto της Living In ήταν ανέκαθεν το «Η αφαιρετική διάθεση στη χρήση των χρωμάτων & υλικών αναδεικνύει τον σχεδιασμό και προσθέτει στη διαχρονικότητα».

Living In

Ο ιδιοκτήτης της Living In, Χαράλαµπος Γκλαβάκης, µ’ εµπειρία µεγαλύτερη των 30 ετών στον χώρο του εµπορίου επίπλων κουζίνας και µπάνιου, ειδών υγιεινής, επενδύσεων, dressing-rooms και ντουλαπών, καθοδηγούµενος από την αγάπη του για την καλαισθησία και µε όπλο την υψηλή ποιότητα, φροντίζει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών του. Η Living In συνεργάζεται µε επιτυχία µε επαγγελµατίες στον χώρο της µελέτης, κατασκευής και εσωτερικής διακόσµησης έργων και διαθέτει δίκτυο συνεργείων επαγγελµατιών τεχνιτών, ώστε να διευκολύνει το έργο τους και να παρίσταται αντάξια της εµπιστοσύνης τους.

Info: Αδριανουπόλεως 26, Καλαμαριά 551 33, τηλ. 2310 441518, www.livingin.gr

Κεντρική φωτογραφία: Κουζίνα με επένδυση πάγκου Itop Touche Inalco, Living In