fbpixel

Search icon
Search
Καλοκαιρινό φλερτ: Οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να το ζήσετε όπως το ονειρεύεστε
PSYCHOLOGY

Καλοκαιρινό φλερτ: Οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να το ζήσετε όπως το ονειρεύεστε

Unlock your inner self...


Η καλοκαιρινή εποχή είναι για τους περισσότερους μια fan και ανάλαφρη περίοδος, αλλά ποτέ μόνιμη. Δεν είναι ακόμα η εποχή του λεγόμενου cocooning και δεν χρειάζεσαι κάποιον να σε κρατάει ζεστά τη νύχτα. Ωστόσο, ένα φιλάκι σε μια δροσερή νύχτα δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν τα πρώτα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν...

Ο ήλιος βγαίνει κατά τούς θερινούς μήνες βγαίνει για περισσότερη ώρα, το ίδιο και εμείς. Late lunch στην ύπαιθρο, δείπνα που μετατρέπονται σε drinks by the beach, στη βεράντα και πίσω αυλή. Όλα είναι πιο διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα - όπως και η διάθεσή μας για φλερτ. Αν λοιπόν, βρίσκεται σε μια περίοδο αναζήτησης του άλλου σας μισού ή απλώς μιας ιδιαίτερης καλοκαιρινής συντροφιάς, παρακάτω, σας έχουμε τα tips που θα σας βοηθήσουν να γίνεται flirt expert! 

Ξεκινήστε με μια παιχνιδιάρικη «αντιπαλότητα»

Αν φοράει καπέλο αθλητικής ομάδας, ανεξάρτητα από το αν γνωρίζετε κάτι (ή αν σας ενδιαφέρει καθόλου) για τον αθλητισμό, δοκιμάστε να του πείτε ένα ανέμελο «Go x» όταν περνάτε και όπου x το όνομα της αντίπαλης ομάδας της ομάδας του ή κάποιας διαφορετικής. Δεν είναι επιθετικό, αλλά ένα cute κι ελαφρύ πείραγμα που μπορεί να εγείρει μια νέα συζήτηση μεταξύ σας. Φυσικά, αυτού του είδους το φλερτ τον βάζει σε σκέψεις για εσάς, και κατανοεί ότι έχει να κάνει με έναν ενημερωμένο... «αντίπαλο» ή και όχι! 

shutterstock-1911429535.jpg

Οι φίλοι είναι η λύση

Αν είστε έξω και αισθάνεστε πολύ νευρική για να μιλήσετε με τον τύπο που σας αρέσει, δοκιμάστε να προσεγγίσετε έναν από τους φίλους του. Επιλέξτε κάποιον που σας φαίνεται εύκολο να μιλήσετε και δεν σας αγχώνει. Δεν λέμε φυσικά να φλερτάρετε, αλλά το να βρίσκεστε κοντά σε κάποιον του οποίου την προσοχή αποζητάτε, σε φέρνει πιο κοντά, κυριολεκτικά! Δείχνει επίσης ότι είστε φιλική και ξέρετε να συζητάτε για τα πάντα. Αυτό μπορεί να είναι ένα μακρύ lovegame, αλλά αυτός που σε ενδιαφέρει θα αναρωτιέται γιατί δεν του μιλάς.

Medium-rare technique

Μη φοβάστε να έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση μ' έναν άνδρα και να μην δείχνετε αμέσως την αδυναμία σας σε αυτόν - αλλά προσοχή μην το παρακάνετε. Μην τον ισοπεδώνετε με προσβολές. Υπάρχει μια λεπτή μορφή τέχνης του να κάνεις πλάκα χωρίς να είσαι επιθετικός ή υπερβολικά sharp. Βεβαιωθείτε ότι ξέρει ότι το κάνετε επειδή σας αρέσει και δεν προσπαθείτε να τον πληγώσετε. Η αρνητική συμπεριφορά είναι λίγο υπερτιμημένη, γι' αυτό μην το παρακάνετε και μην υπερβαίνετε τα όρια.

shutterstock-2160415103.jpg

Βγείτε από το σπίτι

Αφήστε τις εφαρμογές και το κινητό σας. Μιλάμε για προσωπικές προσεγγίσεις εδώ. Ως επί το πλείστον, οι γυναίκες αρκεί να αναπνεύσουν τον ίδιο αέρα με έναν άνδρα και να ρίξουν μια ματιά προς το μέρος του. Δοκίμασε μια μικρή οπτική επαφή, ένα όμορφο eye contact, στην επόμενη έξοδό σας. Αν συνεχίζει να σας κοιτάζει, κρατήστε το βλέμμα σας περισσότερο κάθε φορά, μέχρι να είστε απολύτως σίγουρη ότι αυτή η προσέγγισή σας θα αποδώσει!

shutterstock-2160415037.jpg

Τι να πείτε...

Αν βρεθείτε σε μια συζήτηση με εκείνον που σας αρέσει, σκύψτε κοντά του. Ίσως προσποιηθείτε ότι δεν τον ακούτε. Μην αποκριθείτε με ένα δυνατό και αντιπαθητικό «Τι;». Αλλά βρεθείτε ελαφρώς κοντά του, φέρτε τα χείλη σας δίπλα στα δικά του, αφήστε τον να μυρίσει το λαιμό ή τα μαλλιά σας και πείτε κάτι σαν: «Μπορείς να το ξαναπείς αυτό;». Και αισθανθείτε πιο cool. Θα γοητευτεί από την παρουσία σας - για να μην αναφέρουμε τις φερομόνες σας - και από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους, αν κι εφόσον υπάρχει αμοιβαία έλξη.