fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Aniston: Το σπαρακτικό της «αντίο» μας έδειξε πως βασανίζεται πραγματικά
PEOPLE & MOMENTS

Jennifer Aniston: Το σπαρακτικό της «αντίο» μας έδειξε πως βασανίζεται πραγματικά

Δύσκολες στιγμές για μία γυναίκα με απίστευτη δύναμη


Είναι δεδομένο πως ο θάνατος του Matthew Perry βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του όλα τα τελευταία χρόνια. Πολύς κόσμος τον είχε αγαπήσει μέσα από τον iconic ρόλο του στην αγαπημένη σειρά «Friends» και οι συμπρωταγωνιστές του, ήταν αυτοί που βρέθηκαν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του. Ήταν αυτοί που τον στήριξαν όταν έδωσε σκληρή μάχη με τους εθισμούς του, ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να τον βγάλουν από το τέλμα.

Ο γνωστός ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 του χρόνια, στην κατοικία του στο Λος Άντζελες, προκαλώντας ένα τεράστιο σοκ στον λαμπερό κόσμο του Hollywood κι ακολούθησαν πολύ-πολύ δύσκολες ημέρες για όλους. Η Jennifer Aniston ήταν -κατά γενική ομολογία- μάλλον αυτή που επηρεάστηκε πιο βαθιά και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εκφράστηκε κι έντονη ανησυχία για την κατάστασή της. Τώρα, έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού, με την Αμερικανίδα να λέει το δικό της «αντίο» με τον πιο συγκινητικό τρόπο...

Ο δύσκολος αποχαιρετισμός!

Η Jennifer όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Πολλοί θεωρούν πως για τους λαμπερούς celebrities, είναι δύσκολο να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς και να δεθούν πραγματικά ο ένας με τον άλλον. Ωστόσο, η ίδια η ζωή έρχεται να μας δώσει την πιο αληθινή απάντηση. Προφανώς δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Προφανώς δεν είναι όλη η αλήθεια. Όταν κάποιοι άνθρωποι περνούν ατελείωτες ώρες μαζί, όταν συνδέονται με κάθε τρόπο και μέσο, όταν βιώνουν τις ίδιες εμπειρίες, τότε αυτόματα αναπτύσσουν ιδιαίτερες σχέσεις. Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς «Friends» αποτελούν το απόλυτο παράδειγμα. Μεγάλωσαν μαζί, πέρασαν πολύ-πολύ όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές και είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Ήταν πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, ήταν πάντα εκεί και τώρα, είδαν ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο να  «φεύγει». 

Το «αντίο» δεν είναι καθόλου εύκολο και είναι χαρακτηριστικό, ότι ειδικά όσοι βρίσκονται κοντά στην Jennifer Aniston, εκφράζουν όλες τις τελευταίες ημέρες την έντονη ανησυχία τους για την κατάστασή της. Έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και η ψυχολογία της είναι πολύ άσχημη, καθώς μετά από τον θάνατο του πατέρα της, κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μία ακόμη απώλεια. Αρκετές ημέρες μετά το θάνατο του Matthew Perry, η γνωστή ηθοποιός βρήκε τη δύναμη να τον αποχαιρετήσει με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media της και μας έδειξε ένα πρόσωπο, που ίσως μέχρι τώρα να αγνοούσαμε.

Ο σπαρακτικός αποχωρισμός

«Αυτό πόνεσε πολύ… Το να πρέπει να πω αντίο στον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή στη ζωή μας. Την απώλεια ζωής ή αγάπης. Η  περίοδος πένθους επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης, γιατί αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά της η Aniston και συνέχισε: «Τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν κομμάτι του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι έξι μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια, που άλλαξε για πάντα το ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας. Ο Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έχει πει, αν δεν άκουγε το γέλιο, νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Μας έκανε όλους μας να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά».


«Matty, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα ήρεμος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε ημέρα… Μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες "μπορούσες να είσαι πιο τρελή;". Αναπαύσου μικρέ αδελφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα», κατέληξε στην -σπαρακτική- ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός, συνοδεύοντάς την με ιδιαίτερες φωτογραφίες τους, αλλά και με μία στιγμή από τα «Φιλαράκια». Τη στιγμή που η Rachel, αποχαιρετούσε τον Chandler, όταν ετοιμαζόταν να αφήσει τη Νέα Υόρκη για το Παρίσι. Πολύ-πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, πολύ-πολύ δύσκολη στιγμή για την Aniston, που είδε ένα αγαπημένο της πρόσωπο να «σβήνει» και προσπαθεί τώρα να διαχειριστεί όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα, σε μία δύσκολη και σκληρή περίοδο της ζωής της.

Μία παρέα που χωρίστηκε

friends.webp
Image source: NBC

Πέρασαν αμέτρητες στιγμές μαζί, στο πλαίσιο των γυρισμάτων των «Friends». Βίωσαν μοναδικές στιγμές, εύκολες και δύσκολες, είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν, να εξελίσσονται, να περνούν από πολλά διαφορετικά στάδια. Οι πρωταγωνιστές της iconic σειράς ανέπτυξαν πολύ ιδιαίτερους δεσμούς και πάντα, ακόμη κι όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ήταν πολύ έντονες, φρόντιζαν να είναι κοντά ο ένας στον άλλον. Δεν αποτελεί μυστικό, το γεγονός ότι ο Matthew Perry πέρασε δύσκολα στη διάρκεια της ζωής του, έχοντας ταλαιπωρηθεί σημαντικά από τους εθισμούς του, όμως πάντα ήταν κοντά του όλοι. Τον βοηθούσαν, τον στήριζαν και τον υποστήριζαν.

Τώρα, όλοι κλήθηκαν να τον αποχαιρετήσουν και φυσικά, για κανέναν δεν είναι εύκολη αυτή η στιγμή. «Matthew. Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδελφέ μου είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε ο Matt LeBlanc, με την Courteney Cox από τη μεριά της να αναφέρει -μεταξύ άλλων- στα social media: «Για να σας πω λίγο την ιστορία, ο Chandler και η Monica υποτίθεται ότι θα είχαν μια περιπέτεια της μιας νύχτας στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός».

Σπουδαία παρέα, σπουδαίοι χαρακτήρες και μία απώλεια, που πονάει πολύ...