fbpixel

Search icon
Search
It’s Christmas Time στην Αγορά Μοδιάνο: τον πιο γιορτινό food προορισμό της πόλης!
CITY VIBES

It’s Christmas Time στην Αγορά Μοδιάνο: τον πιο γιορτινό food προορισμό της πόλης!

Μια βόλτα από την εκθαμβωτική Αγορά Μοδιάνο σας προσκαλεί να κάνετε τα καθημερινά σας ψώνια στο πιο εντυπωσιακό γιορτινό περιβάλλον!


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις μέρες των γιορτών και το ατελείωτο Christmas shopping. Νέοι, μεγάλοι, οικογένειες και παιδιά ενώνονται σε έναν ρυθμικό χορό που έχει ως τελικό προορισμό τα πιο χριστουγεννιάτικα gatherings συνοδεία αγαπημένων κλασικών, αλλά και πιο σύγχρονων, γαστρονομικών εκπλήξεων. Κάπως έτσι μία βόλτα στην Αγορά Μοδιάνο σας βάζει αμέσως στο πνεύμα των γιορτών. Επιλέξτε να ζήσετε τη μαγεία, ν’ αφεθείτε σε γεύσεις, ήχους και αρώματα, να φωτογραφηθείτε με φόντο έναν ανεπανάληπτο διάκοσμο σ’ ένα μοναδικό, ζωντανό μνημείο Γαστρονομίας και Πολιτισμού της πόλης!

xristoughenna-stin-aghora-me-tin-arghirw-1.png

Ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της γαστρονομικής σκηνής, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, επιστρέφει στη στολισμένη Μοδιάνο, και η Αγορά την υποδέχεται με τις καλύτερες γεύσεις για το γιορτινό τραπέζι, πάντα εκλεκτά και προσιτά. Ανακάλυψε περισσότερες γιορτινές επιλογές από καταστήματα της Αγοράς στο agoramodiano.com

Παρακολουθήστε το βίντεο: 

1-nKnoT.jpg

Επιπλέον, στο κέντρο της Αγοράς βρίσκεται ο τεράστιος αρκούδος, που υποδέχεται τους επισκέπτες καθόλη την διάρκεια των γιορτών. Στολισμός χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο, φυσικά και δεν γίνεται, και αυτό είναι και εντυπωσιακό, και στολισμένο αναλόγως, όχι με απλές χριστουγεννιάτικες μπάλες αλλά με φρούτα, λαχανικά και γλυκά! Οι γιρλάντες, τα φωτάκια, και μια εντυπωσιακή βροχή από λαμπάκια ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, διαχέοντας το φώς των γιορτών σε όλους τους διαδρόμους της Αγοράς, από την μία άκρη μέχρι την άλλη!

img-7802.jpeg

Φυσικά, η Αγορά Μοδιάνο έχει ένα πλούσιο calendar με γιορτινές εκδηλώσεις και εκπλήξεις για όλους! Μουσικά events, εορταστικά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, παιδικές παραστάσεις, το σπίτι του Άγιου Βασίλη και των άτακτων ξωτικών, κάλαντα και το πιο festive studio του Plus Radio 102.6, γεμίζουν τους διαδρόμους με το πνεύμα και τη διάθεση των Χριστουγέννων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο festive events που ξεχωρίσαμε και εντάξαμε ήδη στην ατζέντα μας! 

Τετάρτη 27/12 από τις 17:30 "Christmas Comedy Magick Show"

marmelo-comedy-show.jpg

Ο Μάγος Μαρμέλο ξεσηκώνει την Αγορά Μοδιάνο με τα ξεκαρδιστικά του κόλπα. Απολαύστε ένα πρόγραμμα με ποικίλα κόλπα που θα μοιράσει χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών σας φίλων. 

Info: Από τις 17:30

Πέμπτη 28/12 από τις 16:00 "To ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ Γιορτινό Downtown Party"

diathrhteo1200x1200.jpg

Το μεγαλύτερο γιορτινό "Downtown Party" έρχεται στην Αγορά Μοδιάνο. Το Dj set επιμελούνται οι Giannis Mellas & Aris Panagiotidis και πρόκειται να αποτελέσει το απόλυτο meeting point για όσους λατρεύουν τα ξεσηκωτικά πάρτι κατά την περίοδο των εορταστικών ημερών. Don't miss it!

Info: Από τις 16:00 στον Εξώστη της Αγοράς.

Παρασκευή 29 & Σάββατο 30/12 από τις 12:00 "Xmas Fashion Market by OZON"

xmas-fashion-party-by-ozon-magazine.jpg

Ένα μοναδικό fashion Xmas market από το OZON magazine πρόκειται να λάβει χώρα στην Αγορά λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς. Τριάντα σχεδιαστές και δημιουργοί μόδας, αξεσουάρ, κεριών, κεραμικών, τσαντών, κοσμημάτων και design αντικειμένων συνθέτουν το πρώτο και πιο stylish Xmas market, από το οποίο πρέπει σίγουρα να περάσετε μια βόλτα. 

InfoΑπό τις 12:00 έως τις 21:00 στον Εξώστη της Αγοράς.

Christmas Home by Twimagination 

22-DHFQi.jpg

Οι Twimagination σας προσκαλούν στο Christmas Home στο ισόγειο της Αγοράς Μοδιάνο, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, τα άτακτα ξωτικά, τον τεράστιο χιονάνθρωπο και τα πιο δημιουργικά festive εργαστήρια.

Και επειδή γιορτές σημαίνει και tasty νέα και εκδηλώσεις, είτε τσεκάροντας το agoramodiano.com, είτε ακολουθώντας την Αγορά στο Instagram, στο Facebook και πλέον και στο Tik Tok δεν θα χάσετε ούτε στιγμή απ’ όσα έχει ετοιμάσει για εσάς!