fbpixel

Search icon
Search
It's a match: Τα παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τα wide-leg παντελόνια
STYLING TIPS

It's a match: Τα παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τα wide-leg παντελόνια

Αναβαθμίστε άμεσα τα looks σας με συνδυασμούς που θα σας λύσουν τα χέρια


Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, το να δείχνουμε κομψές απαιτεί προσπάθεια και ο μόνος τρόπος να διευκολύνετε την κατάσταση είναι να δημιουργήσετε μια capsule γκαρνταρόμπα με τα βασικά items. Αδιαμφισβήτητα, ένα από αυτά είναι το wide leg παντελόνι - είτε σε denim είτε σε work trousers.

Οι πιο χαλαρές σιλουέτες έχουν κερδίσει δημοτικότητα στην πασαρέλα και στο street style τις τελευταίες σεζόν. Αλλά τι ακριβώς κάνει αυτό το στυλ παντελονιών τόσο συναρπαστικό; Σε αντίθεση με άλλους τύπους παντελονιών (όπως τα cigarette trousers ή τα bootcut jeans), αυτά τα παντελόνια χαρακτηρίζονται από το πώς είναι πιο loose γύρω από τους αστραγάλους. Το σχήμα τους όχι μόνο τα καθιστά πιο άνετα από άλλα, αλλά συνήθως δείχνουν και πολύ πιο κομψά εάν και εφόσον έχουν συνδυαστεί σωστά.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα 7+1 καλύτερα στιλ παπουτσιών που μπορείτε να φορέσετε με αυτά τα παντελόνια που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας.

1. Pointy court heels

9d33a22f299b3fd44878a8cbd28ab633.jpg
Image source: @l.kiassumbua

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο styling των wide-leg παντελονιών είναι το μήκος τους και για αυτό ταιριάζουν μοναδικά με γόβες, και συγκεκριμένα με το μυτερό σχήμα που προσδίδει έξτρα πόντους στιλ.

2. Slingbacks

62f8e521fafee53ae1e0324cef1d0558.jpg
Image source: Net-a-porter

Ένα ακόμα στιλ παπουτσιού που κάνει πάντα κάθε wide-leg παντελόνι να φαίνεται πολύ πιο εκλεπτυσμένο δεν είναι άλλο από τα slingbacks. Η κλασική αυτή σιλουέτα θα δίνει αυτό το effortlessly chic look που αναζητάτε, είτε τα επιλέξετε σε ανοιχτά, είτε σε κλειστά, ψηλά ή με kitten τακούνι. Η επιλογή τέτοιου είδους παπουτσιών όχι μόνο θα εξασφαλίσει ότι το σύνολό σας θα είναι πιο άνετο, αλλά το μικρότερο ύψος τακουνιού θα κάνει το styling πιο casual. 

3. Pointed-Toe Ankle Boots

ea05e5a23ace11c80449f73f069eb1b6.jpg
Image source: @natayakim

Αν ανήκετε στην κατηγορία των petite γυναικών, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνετε styling με ένα wide-leg παντελόνι, χωρίς να "χάνεστε" μέσα σε αυτό. Αλλά θα σας αποκαλύψουμε ένα μικρό μυστικό: όλα εξαρτώνται από την επιλογή των σωστών παπουτσιών - πιο συγκεκριμένα, των μυτερών ankle boots. Ο συνδυασμός του αγαπημένου σας loose denim παντελονιού με ένα μυτερό παπούτσι, θα δώσει την ψευδαίσθηση μακρύτερων ποδιών. 

4. Chunky Sneakers

3a35e74aa147dac8484698d97c5da8ec.jpg
Image source: @fakerstrom

Ένας τρόπος να δημιουργήσετε ένα casual και ταυτόχρονα cool ντύσιμο με βάση ένα φαρδύ παντελόνι είναι ο συνδυασμός του με dad snerakers. Και το καλύτερο από όλα; Θα σας διατηρήσει κομψή και απόλυτα άνετη καθόλη τη διάρκεια της μέρας. 

5. Loafers

6d2761ff6ffb94fd084ead0de3c83105.jpg
Image source: @justinbieber

Μην ξεγελιέστε - μπορείτε να φορέσετε φλατ με αυτό το παντελόνι. Στην πραγματικότητα, θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο παπούτσι για να συνδυάσετε ένα πλισέ oversized παντελόνι από ένα ζευγάρι κλασικά loafers καθώς θα ταιριάξουν με την πιο prep-forward αίσθηση του παντελονιού. Διαφορετικά, όπως μας έχει αποδείξει πολλές φορές το street style icon, Hailey Bieber, ένα ζευγάρι loafers ταιριάζουν άψογα και με φαρδύ τζιν. 

6. Clogs

22dbf3323261d8abf31e5011481ef3a6.jpg
Image source: Free People

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα παντελόνια με φαρδιά πόδια είναι ότι είναι απίστευτα άνετα. Ως εκ τούτου, είναι λογικό να θέλετε να επιλέξετε παπούτσια που είναι εξίσου άνετα. Ευτυχώς, τα clogs είναι κατάλληλα για αυτή τη δουλειά. 

7. Ballet flats

282115961ce30e92ed38cee63465cc0b.jpg
Image source: Reformation

Ένα ακόμα ιδανικό shoe option που βρίσκεται εδώ και αρκετές σεζόν στις τάσεις; Οι μπαλαρίνες. Το πλεονέκτημα του να συνδυάσετε τα πιο φαρδιά σας παντελόνια με μπαλαρίνες είναι ότι όχι μόνο θα είναι απίστευτα άνετα, αλλά και απολύτως κομψά. Απλά φροντίστε να αναζητήσετε ένα ζευγάρι φλατ με ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες για να εξασφαλίσετε ότι θα τραβήξουν λίγο την προσοχή όταν ξεχωρίζουν από το παντελόνι σας.

8. Strappy sandals

i4vumrtvsyixgjrr4ct4dz-768-80jpg.webp
Image source: @deborabrosa

Όταν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν, δεν υπάρχει καλύτερο παπούτσι για να φορέσετε με φαρδιά παντελόνια από ένα ζευγάρι strappy sandals. Θα προσθέσουν ύψος, διάσταση και εποχικότητα στο βασικό κομμάτι. 

Feature image source: @anoukyve, @audreyafs