fbpixel

Search icon
Search
Είστε καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο; Αυτές είναι οι πιο hot στιλιστικές επιλογές
THE LOOK

Είστε καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο; Αυτές είναι οι πιο hot στιλιστικές επιλογές

Τα κομμάτια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σ' αυτές τις περιστάσεις


Έπειτα από μία έντονη παύση, περίπου δύο μηνών, τα Σαββατοκύριακα - κι όχι μόνο - των περισσοτέρων είναι «κλεισμένα» λόγω κάποιου γάμου, στον οποίο είναι προσκεκλημένοι. Ο Σεπτέμβριος αποτελεί μία ιδανική περίοδο, καθώς η θερμοκρασία είναι ακόμα αρκετά η ψηλή, οι βροχές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και η μέρα είναι μεγαλύτερη. Όταν κληθούμε σ' ένα τέτοιο κοινωνικό γεγονός, το ενδιαφέρον μας στρέφεται αυτομάτως στα κομμάτια που θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Οι επιλογές μας είναι πολλές και μάλιστα, χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέση με το φθινόπωρο. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις summers αλλά και στιςfall τάσεις ή ακόμα καλύτερα να τις συνδυάσουμε, γεγονός που μετατρέπει την προετοιμασία μας σε μια πιο παιχνιδιάρικη, ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διαδικασία.

Σε περίπτωση που είστε καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο κι αναρωτιέστε τι θα φορέσετε για να είστε απόλυτα in fashion, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο updated items!

1. Floral 

Image source: @tesshell

Ποιος είπε ότι το floral ανήκει μόνο στην άνοιξη και το καλοκαίρι; Οι ηλιόλουστες φθινοπωρινές ήμερες του δίνουν την ευκαιρία να τα μας συνοδέψει σε πολλές περιστάσεις ακόμα κι αν είστε καλεσμένη σε γάμο. Θα είναι μία ιδιαίτερη επιλογή που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Αυτό το αγαπημένο μοτίβο θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια, από φορέματα και φούστες μέχρι παντελόνια και tops. Κινηθείτε σε fashionable dresses με λεπτομέρειες που θα χαρίσουν έξτρα πόντους, όπως οι όγκοι και τα βολάν. Αναδείξτε τα πόδια σας μ' ένα ζευγάρι high heel sandals. 


2. Black dress 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ένα μαύρο φόρεμα θα θεωρείται πάντοτε το κομμάτι εκείνο που προσδίδει κομψότητα, classy αισθητική και απογειώνει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Οι παραλλαγές του είναι πολλές ανάλογα με το στιλ και το σωματότυπό σας. Για να είστε updated και να ακολουθείτε τις τάσεις, δημιουργήστε ένα black look, head to toe, και μη διστάσετε το φόρεμά σας να έχει κάποια trendy στοιχεία, όπως είναι τα cut-outs ή τα ιδιαίτερα μη ενιαία μανίκια. Αν δεν θέλετε να διαλέξετε τα κλασικά ψηλοτάκουνα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι mules ή εντυπωσιακά slippers. 


3. Mini skirt 

Image source: @leoniehanne

Για όλες εσάς που νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα μπορείτε να αφήσετε για λίγο τα φορέματα σας στην άκρη και να τ' αντικαταστήσετε με τις stylish skirts. Πιο συγκεκριμένα με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε τα minis. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για την αναδείξετε. Διαλέξτε ένα εντυπωσιακό σχέδιο, όπως glam designs ή έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε την απλά μ' ένα λευκό πουκάμισο. Ένα ζευγάρι it slingbacks, όπως αυτά της Leonie Hanne θα αναδείξουν ολόκληρο το outfit. 


4. Suit 

Image source: @whowhatwear

Τα κοστούμια ταιριάζουν παντού. Η άλλοτε αποκλειστική office choice έχει κατακτήσει μία θέση σε κάθε περίσταση. Η επιλογή ενός power suit σε γάμο θα σας προσφέρει κομψότητα, θηλυκότητα και δυναμισμό. Μάλιστα θα διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματός σας στα κατάλληλα επίπεδα. Επιλέξτε ένα σχέδιο που θα αγκαλιάζει υπέροχα τη σιλουέτα σας. Αν επιθυμείτε να να παρουσιάσετε ένα πιο «ήσυχο» σύνολο κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις, τα έντονα χρώματα θα γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος. Ολοκληρώστε το look σας με μία statement bag. 


5. Jumpsuit

Image source: @net-a-porter

Η εποχή που διανύουμε είναι η ιδανική για να εντάξετε την ολόσωμη φόρμα στις εμφανίσεις σας, πόσο μάλλον όταν επρόκειτο να παρευρεθείτε σε κάποιον γάμο. Καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι, η ανάδειξή του δεν απαιτεί τόσο πολύ μεγάλη προσπάθεια. Επιλέξτε ένα σχέδιο με ζώνη στη μέση για να τονίσετε τη μέση σας και να αναδείξετε τη σιλουέτα σας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια επιτυχία σας προτείνουμε να προτιμήσετε το κλασικό και κομψό black & white. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι απαραίτητα ενώ τα κοσμήματα θα «παίξουν» καθοριστικό ρόλο στην εικόνα σας.