fbpixel

Search icon
Search
Inside Luxurious Houses: Τα μυστικά διακόσμησης των celebrities που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το decor της κατοικίας σας
INTERIORS

Inside Luxurious Houses: Τα μυστικά διακόσμησης των celebrities που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το decor της κατοικίας σας

Μια ματιά στα πολυτελή τους σπίτια που θα λατρέψετε


Πολλές είναι οι διάσημες προσωπικότητες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς από εμάς, κάτι που ισχύει και για τα πολυτελή τους σπίτια που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους experts στη διακόσμηση. Είτε πρόκειται για αποκλειστικά δική τους επιμέλεια είτε για το αποτέλεσμα κάποιου ειδικού, έχουν καταφέρει να ενταχθούν στις λίστες αμέτρητων περιοδικών και ιστοσελίδων και να ξεχωρίσουν για τη μοναδική αύρα που αποπνέουν. Από την Kourtney Kardashian στην Camero Diaz και από την JLO στον Elton John, τα στοιχεία που έχουν επιλέξει οι πιο επιδραστικοί celebrities μπορούν να εμπνεύσουν τον καθένα από εμάς, δίνοντάς μας ιδέες που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να κατακτήσουμε έστω και λίγη από την εν λόγω πολυτέλεια.

Get inspired!

Οι clean γραμμές στο guest room της Jennifer Lopez

jennifer-lopez-house-has-both-formal-informal-living-rooms.jpg

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez που σαρώνει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα, με πρόσφατο παράδειγμα τη συνεργασία της με τον Maluma, αποδεικνύει πόσο εντυπωσιακή αισθητική διαθέτει. Στο τεράστιο σπίτι της στην Καλιφόρνια, κάθε χώρος αποτελεί πηγή έμπνευσης για όσους είναι λάτρεις των λιτών αλλά παράλληλα lux στοιχείων, κάτι που φανερώνεται απόλυτα από το υπνοδωμάτιο-mini κατοικία που υπάρχει για τους καλεσμένους της. Η παλέτα χρωμάτων κινείται σε pastel αποχρώσεις που συνδυάζονται μοναδικά με τις ξύλινες επιφάνειες των επίπλων και τον ιδανικό φωτισμό που ξεπροβάλλει από κάθε γωνιά. Υπέροχη, επίσης, είναι και η προσθήκη των φρέσκων λουλουδιών που η star επιλέγει να τοποθετεί στα κρυστάλλινα βάζα της.

Η ιδιαίτερη κουζίνα της Cameron Diaz

the-chefs-kitchen-is-fitted-with-a-miele-dishwasher-a-sub-zero-refrigeratorfreezer-a-viking-range-and-a-water-filtration-system-the-emerald-cabinets-are-accented-by-the-brass-backsplash-hardware-and-counters.jpg

Η πασίγνωστη ηθοποιός Cameron Diaz λατρεύει τα χρώματα κι επιλέγει να τα βάζει στη ζωή της -ακόμα και στους χώρους της κατοικίας της. Το kitchen space που έχει διαμορφώσει αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα της χαρούμενης διάθεσής της, για το οποίο έχει επιλέξει τόνους του πράσινου, του καφέ και του μπλε στο πάτωμα. Παρά το γεγονός πως της αρέσει να παραμένει πιστή στα κλασικά κοψίματα των επίπλων, ενημερώνεται συνεχώς για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο του design και βάσει αυτών εκμεταλλεύεται την τάση του χρυσού που συνυπάρχει ιδανικά με το color blocking, δημιουργώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές κουζίνες που έχουμε δει -χωρίς καν να βρίσκεται σε έναν χώρο πολλών τετραγωνικών.

Τα έργα τέχνης δεσπόζουν στους προσωπικούς χώρους της Molly Sims

1508179790-family-first-feature-living-room-index-1117.jpg

Το σπίτι της Molly Sims είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα διακοσμημένα σε ολόκληρο το Beverly Hills, κάτι που οφείλεται τόσο στο προσωπικό της γούστο όσο και στην ομάδα διακοσμητών που επέλεξε για να τη βοηθήσουν. Η αγάπη της για τα oversized έργα τέχνης έχει αποτυπωθεί σε κάθε χώρο, χαρίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στοιχεία πολυτέλειας και κάνοντας ίσως τη σωστότερη επιλογή για να καλύψει και να ομορφύνει τα κενά σημεία. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως τα λευκά και τα μαύρα στοιχεία πρωταγωνιστούν και αυτά στο συνολικό αποτέλεσμα.

Τα αρχοντικά items σε ένα από τα σπίτια του Elton John

elton-john-england-atlanta-19.jpg
Image source: architecturaldigest

Μπορεί ο Elton John να διατηρεί πολλές πολυτελείς κατοικίες σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως το εντυπωσιακό ακίνητο στο Λονδίνο είναι breathtaking! O 73χρονος τραγουδιστής μέσα από το μοναδικό αποτέλεσμα που εξασφάλισε, απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να παραμένουμε πιστοί στην παράδοση και να εκμεταλλευόμαστε τα vintage κομμάτια που έρχονται από το μακρινό παρελθόν. Τα εμβληματικά μαρμάρινα items και τα χρυσά τελειώματα στα έπιπλα, ταιριάζουν φανταστικά με τα πάντα κλασικά χαλιά στα πατώματα που συγκεντρώνουν όλες τις αρχοντικές αποχρώσεις και τη λεπτομερή πλέξη. 

Το pop living room της Kourtney Kardashian

1-VkRl7.jpg

Μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της showbiz, η Kourtney Kardashian, έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο up to date είναι το γούστο της, σύμφωνα με το οποίο έχει διαμορφώσει και τους χώρους της εντυπωσιακής κατοικίας της. Μπορεί να έχει κινηθεί σε low profile γραμμές για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου και των μπάνιων, αλλά είχε την ευφυή ιδέα να εξασφαλίσει pop αέρα για το σαλόνι της, όπου υπάρχει και η office area. Σε μια σκούρα βάση με κάποια λευκά στοιχεία, τοποθετήστε πληθώρα έντονων χρωμάτων, μεταξύ των οποίων δεσπόζουν οι electric blue τόνοι, το χαρούμενο κίτρινο και το παιχνιδιάρικο φούξια.

Ο μινιμαλιστικός χαρακτήρας των χώρων της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston εκτός από την υποκριτική αγαπάει πολύ και τη διακόσμηση, όπως άλλωστε έχει πει και η ίδια: «Εάν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να είμαι διακοσμήτρια. Λατρεύω την όλη διαδικασία. Υπάρχει κάτι όμορφο στο να διαλέγεις τα υφάσματα και τις επιφάνειες που σου ταιριάζουν». Ζωντανή απόδειξη είναι το σπίτι της στο Bel Air που χτίστηκε το 1965 από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones και η ίδια το αγόρασε το 2011. Η διακόσμηση του σπιτιού περιλαμβάνει μια μίξη από χειροποίητες ταπετσαρίες, έπιπλα σε ύφος του περασμένου αιώνα, μεταξωτά χαλιά, γυαλιστερό τσιμέντο και γιαπωνέζικες αντίκες.

Η office area της Jessica Alba που της φτιάχνει τη διάθεση

one-kings-lane-jessica-alba-honest-company-offices-01.jpg

Το γραφείο της εταιρίας της διάσημης ηθοποιού Jessica Alba είναι γεμάτο χρώματα τα οποία έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η ίδια. Η Alba θέλησε να βάλει στο γραφείο της έντονες αποχρώσεις που γεμίζουν τον χώρο με ζωντάνια και θετική ενέργεια, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της με περισσότερη αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Έτσι, προτίμησε να τοποθετήσει ένα φούξια γραφείο με αρκετά βάζα στα οποία προσέθεσε διάφορα άνθη.

Κεντρική φωτογραφία: Το σπίτι της Jessica Alba