fbpixel

Search icon
Search
Η βαθιά και εντατική αυτο-ενυδάτωση που χρειάζεστε τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες
MAGAZINE

Η βαθιά και εντατική αυτο-ενυδάτωση που χρειάζεστε τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες

Η Lierac, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι, προσφέρει την καινοτόμο σειρά Hydragenist


Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης του προσώπου. Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα τους εξωγενείς παράγοντες (ρύποι, ήλιος κ.ά.). Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι, έχει μεγαλύτερη ανάγκη για αναπλήρωση της ενυδάτωσης, ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του νερού και περιορισμό της απώλειάς του. Έτσι ενισχύεται η άμυνα της επιδερμίδας. Η σειρά περιποίησης Hydragenist της Lierac προωθεί τρεις μηχανισμούς αυτο-ενυδάτωσης, βασιζόμενη σε ένα εκπληκτικό τρίπτυχο: το νερό δεσμεύεται από τους παράγοντες NMF που το συγκρατούν στις διάφορες στιβάδες της επιδερμίδας, κυκλοφορεί με τη βοήθεια των ακουοπαρινών που το μεταφέρουν σε κάθε κύτταρο και αποθηκεύεται καλύτερα χάρη στο ακραιόφιλο ενυδατικό ένζυμο. Πρόκειται για 100% φυσικής προέλευσης ενυδατικό ένζυμο, το οποίο είναι πολυδύναμο και αποτελεσματικό. Προέρχεται από ένα ακραιόφιλο πλαγκτόν που ζει στην καρδιά του ποταμού Ρίο Τίντο της Ανδαλουσίας, και προωθεί τους τρεις μηχανισμούς της ενυδάτωσης, χαρίζοντας αποτελεσματική ενυδάτωση διαρκείας. 

shutterstock-2101771564.jpg

Το δέρμα γίνεται ελαστικό και λαμπερό, κάτι που θα πετύχετε με τα προϊόντα που μας συστήνει η Lierac:

• Η Hydragenist Crème Ενυδάτωσης και Λάμψης, με σύνθεση από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και άμεσο αίσθημα άνεσης. Το θρεπτικό βούτυρο καριτέ που περιέχει συναντά το υαλουρονικό οξύ και η λεπτή, κρεμώδης και καταπραϋντική της υφή σάς απαλλάσσει από το αίσθημα δυσφορίας και τραβήγματος. Είναι ιδανική για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

• Η Hydragenist Ενυδατική Περιποίηση Ματιών αποσυμφορεί την περιοχή των ματιών, προσφέρει λείανση και πυκνότητα. Το μυστικό της είναι η καφεΐνη που επανενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση. Χάρη στην υφή της απορροφάται αμέσως και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Best-seller

lierac-hydragenist-serum-30ml-v5.jpg
Hydragenist Serum Ενυδάτωσης


• Το Hydragenist Serum Ενυδάτωσης αποτελεί μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα. Η υφή του είναι τόσο υδαρής, που αναζωογονεί και δροσίζει άμεσα το δέρμα. Περιέχει έναν μαγικό συνδυασμό από ακραιόφιλο ενυδατικό ένζυμο και υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, με ένα μοριακό patch με βάση την ουρία, το οποίο απελευθερώνει τα ενυδατικά του σωματίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσφέρει ενυδάτωση διαρκείας, επαναπύκνωση της επιδερμίδας, ελαστικότητα και λάμψη. Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και στα ευαίσθητα.

Η σειρά περιποίησης Hydragenist της Lierac παραμένοντας πιστή στην αρχή του «sound naturalness», περιέχει ελαφριές υφές και αναζωογονητικό άρωμα ροδόνερου με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Our products

lierac-hydragenist-creme-eclat.jpg
Hydragenist Crème Ενυδάτωσης και Λάμψης


lierac-hydragenist-soin-regard-tube-15ml.jpg
Hydragenist Ενυδατική Περιποίηση Ματιών



Τα προϊόντα της σειράς Hydragenist είναι vegan!

Info: gr.lierac.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023