fbpixel

Search icon
Search
Η πιο εκλεπτυσμένη και σαγηνευτική αρωματική νότα που αξίζει να δοκιμάσετε τώρα
EDITORS' CHOICE

Η πιο εκλεπτυσμένη και σαγηνευτική αρωματική νότα που αξίζει να δοκιμάσετε τώρα

5 από τα καλύτερα suede αρώματα


Δεν είναι μυστικό ότι το suede έχει την τιμητική του αυτή τη σεζόν. Από suede σακάκια μέχρι suede τσάντες και ακόμα και suede παντελόνια, όλες ενσωματώνουμε την τάση αυτή στις φθινοπωρινές μας γκαρνταρόμπες. Ωστόσο, τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος να προσθέσετε αυτή την τάση στα σύνολά σας και ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα; Ναι, σωστά, μιλάω για τα suede αρώματα. Αυτά τα ζεστά, μοσχομυριστά, σαγηνευτικά, εκλεπτυσμένα αρώματα είναι ιδανικά για αυτή την εποχή του χρόνου και θα προσθέσουν μια κομψή τελική πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση. Επίσης, τείνουν να είναι από τα πιο πολυδιαφημισμένα - υπάρχει κάτι ασυνήθιστο και μεθυστικό σε ένα άρωμα suede που κάνει τους ανθρώπους να κάθονται και να το προσέχουν όταν το μυρίζουν πάνω σας. Ως συντάκτρια ομορφιάς με εμμονή με τα αρώματα, ανέλαβα να συγκεντρώσω μερικά από τα καλύτερα αρώματα suede στην αγορά.

Έτσι, συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα suede αρώματα και ετοιμαστείτε να απογειώσετε τη φθινοπωρινή (αρωματική) γκαρνταρόμπα σας!

Πώς μυρίζει το suede;

Πρώτα απ' όλα, πώς μυρίζει στην πραγματικότητα αυτή η νότα αρώματος; Το suede έχει ένα ξεχωριστό προφίλ αρώματος που είναι δερματώδες με μοσχοβολιστές υποστρώσεις. Έχει επίσης βελούδινες και μαλακές ιδιότητες που συμπληρώνονται από πλούσιες, ξυλώδεις αποχρώσεις που προκαλούν αισθήσεις ζεστασιάς, πολυτέλειας και εκλέπτυνσης.

Με ποιες νότες λειτουργεί καλά το suede;

Το suede συνδυάζεται καλά με λουλουδένιες νότες όπως το τριαντάφυλλο, η ίριδα, η βιολέτα και το γιασεμί. Συνδυάζεται επίσης υπέροχα με φρουτώδεις νότες. Επιπλέον, το σουέτ συμπληρώνει τις μοσχομυριστές και ξυλώδεις νότες, συμπεριλαμβανομένων του πατσουλί, του κέδρου και του σανταλόξυλου.


5 από τα καλύτερα suede αρώματα

1. Jo Malone London Peony & Blush Suede Cologne

Βασικές νότες: κόκκινο μήλο, παιώνια και suede

Το Jo Malone Peony & Blush Suede συνδυάζει φωτεινές, φρουτώδεις, λουλουδένιες νότες με νότες μαλακού, αισθησιακού suede. Αν και αυτό το άρωμα μπορεί να ακούγεται υπερβολικά γλυκό, αυτές οι νότες suede κάνουν το άρωμα απίστευτα εκλεπτυσμένο.

BUY HERE: Jo Malone London Peony & Blush Suede Cologne, Hondoscenter.com

2. Narciso Rodriguez Musc Noir

Βασικές νότες: Μοσχοφίλερο και δερμάτινη συμφωνία suede

Αυτό είναι εύκολα ένα από τα πιο σέξι αρώματα suede εκεί έξω. Το ζουμερό δαμάσκηνο και το γλυκό ηλιοτρόπιο αναμειγνύονται με αντίθετες νότες σκούρου δέρματος και suede για ένα πραγματικά μεθυστικό φινάλε.

BUY HERE: Narciso Rodriguez Musc Noir, Sephora.gr

3. Tom Ford White Suede

Βασικές νότες: Μοσχοκάρυδο, δέρμα, suede, τριαντάφυλλο και κεχριμπάρι

Αυτό το άρωμα Tom Ford είναι τόσο εθιστικό. Οι πλούσιες νότες δέρματος και suede εξισορροπούνται υπέροχα από το γλυκό τριαντάφυλλο και το ζεστό κεχριμπάρι. Αν θέλετε να μυρίζετε ακριβά αυτό το φθινόπωρο, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το άρωμα.

BUY HERE: Tom Ford White Suede, Atticadps.gr

4. Byredo Animalique

Βασικές νότες: περγαμόντο, λεμόνι, suede, βιολέτα, μιμόζα, κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και καπνός.

Αυτό είναι το είδος του αρώματος που σας ταξιδεύει μετά από ένα μόνο ψέκασμα. Ανοίγει με φρέσκο, εσπεριδοειδές λεμόνι και περγαμόντο, προτού αναλάβει μια καρδιά από λουλουδάτες νότες. Ωστόσο, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, αρχίζουν να αναδύονται το ζεστό suede, το κεχριμπάρι και ο καπνός. Πρόκειται για ένα πολύπλοκο άρωμα που θα σας κάνει να επιστρέφετε για όλο και περισσότερα καθώς θα προσπαθείτε να το καταλάβετε.

BUY HERE: Byredo Animalique, Atticadps.gr

5. Boy Smells Suede Pony

Βασικές νότες: Φουντούκι, κεχριμπάρι και labdanum

Αυτό είναι ένα άρωμα suede στην καλύτερη εκδοχή του. Το ζεστό κεχριμπάρι και το labdanum αναμειγνύονται με το πλούσιο, ανακουφιστικό φουντούκι, προτού έρθουν οι απαλές νότες του suede και του δέρματος. Είναι το είδος του αρώματος στο οποίο θέλετε να μυρίζετε ξανά και ξανά.

BUY HERE: Boy Smells Suede Pony, Spacenk.com