fbpixel

Search icon
Search
Η νέα, unexpected συνεργασία του Christian Louboutin είναι ο ορισμός του sporty chic
FASHION NEWS

Η νέα, unexpected συνεργασία του Christian Louboutin είναι ο ορισμός του sporty chic

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.

Christian Louboutin x Shun Sudo

screenshot-2024-03-14-at-40201-pm.png

Ο Christian Louboutin και ο καλλιτέχνης Shun Sudo από το Τόκιο εγκαινιάζουν την άνοιξη με τη νέα συλλογή Button Flower Blossoms. Το 1993, ο Christian Louboutin έλαβε ένα πρωτότυπο δείγμα του σχεδίου του με τις κλασικές κόκκινες σόλες. 

Έκτοτε, έχει υιοθετήσει αυτό το τολμηρό και πολύχρωμο πνεύμα σε όλα τα σχέδια , με τον ίδιο τρόπο που ο καλλιτέχνης Shun Sudo με έδρα το Τόκιο αποτυπώνει μια πληθωρική ποιότητα σε όλα τα έργα του. Εγκαινιάζοντας την ανοιξιάτικη σεζόν, οι δύο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια συλλεκτική συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με λουλούδια. Ο Sudo αναζητά τη φύση ως πηγή έμπνευσης για το έργο του, το οποίο εκτείνεται σε πίνακες ζωγραφικής -συμπεριλαμβανομένου του sumi-e, μιας παραδοσιακής μορφής ιαπωνικής ζωγραφικής με μελάνι- γλυπτά και σχέδια. Χρησιμοποίησε τα λουλούδια και τα ζωηρά χρώματα ως αφετηρία για αυτή τη συνεργασία, η οποία βασίζεται σε διάσημες σιλουέτες Louboutin.

"Τα λουλούδια, με την ευγένεια και τη χάρη τους, τη γλυκύτητα και τη γοητεία τους, έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα να θεραπεύουν τις καρδιές μας." εξηγεί η Sudo.

Η συλλογή περιλαμβάνει διάφορα στιλ, όπως αθλητικά παπούτσια και κλασικές γόβες Louboutin, όπως το παιχνιδιάρικο μοντέλο MISS JANE. Τα οράματα της Sudo και του Louboutin αλληλοσυμπληρώνονται, με το pop-art στυλ της Sudo να έρχεται σε αντίθεση με το κλασικό λογότυπο της CL, ενώ η συνολική χαρούμενη ατμόσφαιρα της σειράς τα δένει όλα μαζί.

Η συγκεκριμένη συνεργασία μόλις κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες boutique και online!

Nik Bentel's Wes Anderson-Inspired Box Bag

screenshot-2024-03-14-at-40414-pm.png

Ο Nik Bentel ζωντανεύει τον κινηματογραφικό κόσμο του Wes Anderson με το "The Bentel's Box Bag", που έκανε πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου. Εμπνευσμένη από το κουτί ζαχαροπλαστικής Mendl's από το The Grand Budapest Hotel , αυτή η τσάντα από δέρμα σε ροζ χρώμα με λεπτεπίλεπτες μπλε κορδέλες που λειτουργούν και ως χερούλι, ενσαρκώνει τη μοναδική αισθητική των ταινιών του Anderson.

Ακολουθώντας τη δημιουργική επανερμηνεία καθημερινών αντικειμένων σε fashion statements, το τελευταίο εγχείρημα του Bentel μετατρέπει το φανταστικό κουτί γλυκών του Mendl σε μια τσάντα sling με ευρύχωρο εσωτερικό. Κατασκευασμένη με μαγνητικό κλείσιμο και εσωτερικό με επένδυση από σουέτ, η τσάντα απηχεί την εμβληματική χρωματική παλέτα και την τυπογραφία του Anderson. Κάθε μία από τις περιορισμένες 300 μονάδες συνοδεύεται από μια μεταλλική κάρτα αναγνώρισης, τονίζοντας την αποκλειστικότητά της. Αυτή η συγχώνευση ταινίας και μόδας δεν είναι απλώς μια τσάντα αλλά ένα συλλεκτικό αντικείμενο, προσφέροντας στους θαυμαστές ένα κομμάτι του The Grand Budapest Hotel για να το έχουν μαζί τους.

SKIMS First Ever Commercial

Η SKIMS επιστρέφει, αυτή τη φορά στις τηλεοπτικές οθόνες παντού για να κάνει το ντεμπούτο της πρώτης διαφημιστικής της καμπάνιας. Η νέα κυκλοφορία ακολουθεί την ιδρύτρια Kim Kardashian σε ένα "εξωπραγματικό" σύμπαν, όπου τα προϊόντα SKIMS υποβάλλονται σε "δοκιμές φθοράς".

Μέσα σε ένα εργαστήριο SKIMS σε ένα σκάφος στο διάστημα, το διαφημιστικό μεταμορφώνει την Kardashian σε επικεφαλής μηχανικό και επιστήμονα που, μαζί με τους "Klones" της, εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι κάθε πτυχή της SKIMS κάνει ακριβώς αυτό που λέει η συσκευασία. Από τη δοκιμή της φορητότητας και της ανθεκτικότητάς του μέχρι τη συνολική απαλότητα, η Kardashian και οι Klones της κινηματογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια τριών ημερών.

"Καθώς αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια μας, θέλαμε πραγματικά να φέρουμε τους θεατές στο σύμπαν της SKIMS και να δημιουργήσουμε μια ταινία για την ιστορία της μάρκας μας και την εμμονή μας με την ανάπτυξη των προϊόντων με έναν πνευματώδη, αλλά και εξωφρενικό τρόπο", αναφέρει η Kim Kardashian. 

LOEWE Botanical Rainbow Collection

screenshot-2024-03-14-at-41144-pm.png
Η LOEWE εισήγαγε δύο νέα αρώματα στη σειρά Botanical Rainbow. Με την ονομασία Solo Vulcan και Agua Drop, οι νέες προσθήκες διαθέτουν πλούσια και ατμοσφαιρικά αρώματα εμπνευσμένα από το ισπανικό αγριολούλουδο Rockrose.

Tο Solo Vulcan διαθέτει ένα ζεστό και πλούσιο άρωμα που είναι τόσο τολμηρό όσο και το κοκκινωπό μπουκάλι του. Το άρωμά του περιγράφεται από την LOEWE ως ακατέργαστο, αυθεντικό, φτιαγμένο από μια βάση από άγριο λουλούδι Spanish Rockrose και συνδυασμένο με hints θυμαριού, λεβάντας, πορτοκαλιάς και vetiver. Η βασική νότα προσφέρει μια βαλσαμική μυρωδιά, ακολουθούμενη από ένα απαλό ίχνος ξυλώδους νότας, πριν τελειώσει με μια φρέσκια και βοτανική γεύση.

Το Agua Drop θυμίζει την εφήμερη γοητεία της δροσιάς του νερού πάνω στα πέταλα των λουλουδιών Rockrose. Το μπουκάλι του σε απαλό μπλε χρώμα φιλοξενεί ένα εξίσου καταπραϋντικό άρωμα που είναι εμποτισμένο με φιλόξενες νότες περγαμόντου και λουλουδιών πορτοκαλιάς. Με τη βοήθεια μιας βάσης από ισπανικά αγριολούλουδα Rockrose, οι επιφανειακές νότες του προσφέρουν ένα αναζωογονητικό άρωμα, ενώ τα φρουτώδη, ξυλώδη και αμπερόχρωμα στρώματά του το αναβαθμίζουν απόλυτα.

Pamela Anderson x RE/DONE

pamela-anderson-redone.jpg

Η Pamela Anderson και η RE/DONE συνεργάζονται για να τιμήσουν μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις του εμβληματικού supermodel, με αποτέλεσμα μια συνεργασία 25-piece collection. Ξεκινώντας ως μια βιώσιμη συνεργασία, η νέα συνεργασία παίρνει στοιχεία από το πάθος της Anderson για τον πλανήτη και εστιάζει στα οικολογικά denim και ενδύματα.

Προσεκτικά μελετημένη και υπεύθυνα σχεδιασμένη, η limited collection περιλαμβάνει μια σειρά από κομμάτια που έχουν κατασκευαστεί με μεθόδους οικολογικής συνείδησης, όπως πλύσεις χαμηλού αντίκτυπου και επαναχρησιμοποίηση ανακυκλωμένων υλικών, μαζί με καινοτομίες όπως το μη επεξεργασμένο οργανικό βαμβάκι.

Για τον εορτασμό της συλλογής, η RE/DONE μόλις κυκλοφόρησε μια νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Anderson, η οποία δημιουργήθηκε από μια γυναικεία ομάδα!