fbpixel

Search icon
Search
Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα έχει πρωταγωνίστρια την Emma Stone σε μία σύγχρονη εκδοχή του Frankenstein
#GREEKSDOITBETTER

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα έχει πρωταγωνίστρια την Emma Stone σε μία σύγχρονη εκδοχή του Frankenstein

Mε τίτλο "Poor Things" έρχεται για ακόμη μια φορά να «ταράξει τα νερά» στον κινηματογραφικό κόσμο


Ναι είναι γεγονός! Η νέα ταινία του ταλαντούχου Γιώργου Λάνθιμου βρίσκεται ήδη στα σκαριά και πρόκειται για ακόμη μια φορά να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Έλληνας δημιουργός είναι γνωστός για την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική σκηνοθετική προσέγγιση. Επίσης, ο Λάνθιμος είναι αυτός που παραμένει πολλές φορές πιστός στις Μούσες του και συχνά της αναδεικνύει μέσα από τις επιτυχημένες ταινίες του. 

Η πιο πρόσφατη; Το απόλυτο φιλμ με τίτλο "The Favourite", το οποίο έφερε ένα Oscar Α' γυναικείου ρόλου στην μοναδική Olivia Colman, αλλά και μια υπέροχη γνωριμία και συνεργασία με την επίσης υπερταλαντούχα, Emma Stone, η οποία μάλιστα πρόκειται να αποτελέσει την πρωταγωνίστρια στην νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του, το "Poor Things". 

titlo.jpg

Παρόλα αυτά, δεν έγινε μόνο η σταρ του φιλμ είδηση, αλλά και η πλοκή του, καθώς αυτό θα πραγματεύεται την αιώνια ιστορία του Frankenstein, ωστόσο σε μια πιο σύγχρονη, θηλυκή εκδοχή. Σύμφωνα λοιπόν, με ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής του σκηνοθέτη, η οποία έγινε γνωστή στο διαδίκτυο, κι επιβεβαιώθηκε μάλιστα από το πρακτορείο του σεναριογράφου Tony McNamara, η ταινία θα ακολουθεί την Emma Stone ως Bella Baxter, μια δυναμική γυναίκα, μια μοντέρνα γυναίκα-Frankenstein.

Το φθινόπωρο της φετινής χρονιάς αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα όποτε περιμένουμε την κυκλοφορία του φιλμ το 2022. 

Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα του  McNamara, και θέλει την πρωταγωνίστρια (Emma Stone), αφού πνίγηκε για να ξεφύγει από τον καταχρηστικό σύζυγό της, να αντικαθιστά τον εγκέφαλό της από αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

shutterstock-1171730752.jpg

Το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, αφού θα δούμε για πρώτη φορά τον Λάνθιμο να εμπλέκεται σκηνοθετικά σε μια ιστορία με μεταφυσικές λεπτομέρειες. Ας σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο ευρέως γνωστός και αγαπημένος πλέον του Hollywood Έλληνας δημιουργός έχει συνδεθεί ξανά με την ηθοποιό, σε μια ταινία μικρού μήκους, της οποίας τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα.

Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες εικόνες και στη συνέχεια το πολυαναμενόμενο φιλμ του σκηνοθέτη, που μας κάνει για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα περήφανους, θέτοντας τη χώρα μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου κινηματογραφικού ενδιαφέροντος.