fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Η νέα Dioriviera 2022 είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο γεμάτο κομψότητα

Τα top items της συλλογής που μας καλούν να απολαύσουμε τη φετινή summer season


Η νέα Dioriviera 2022 είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο γεμάτο κομψότητα


Ο γαλλικός οίκος φημίζεται για τις fashionable προτάσεις που συστήνει κάθε νέα σεζόν στο κοινό του. Με κύριο γνώμονα την υψηλή αισθητική και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα, o Dior έρχεται για ακόμα ένα καλοκαίρι και μας παρουσιάζει την καινούρια capsule Dioriviera 2022 συλλογή του, η οποία αποτελεί ένα αφιέρωμα στη μοναδική γλυκύτητα της ζωής, που επιθυμούσε να αναδεικνύει πάντοτε ο Christian Dior.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri, κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να εμπλουτίσει την πλέον γνωστή καλοκαιρινή κολεξιόν με νέα ρούχα και αξεσουάρ, που φέρουν τη διαχρονική ταυτότητα του οίκου και αναδεικνύουν τις ομορφιές, τη «ζεστασιά» και την ανεμελιά που εκφράζει η εποχή του καλοκαιριού.

dior-updates-the-beach-capsule-collection-dioriviera.jpg
Από την Dioriviera 2022


Το διαχρονικό toile de Jouy μοτίβο και οι bayadère ρίγες πρωταγωνιστούν στα ready-to-wear κομμάτια της συλλογής. Γι' αυτό το καλοκαίρι, ο οίκος θέτει στο επίκεντρο της έντονες αποχρώσεις, όπως το neon πορτοκαλί, το φούξια και φυσικά το μπλε, το οποίο και βλέπουμε στις περισσότερες Dior collections.

Αυτό το design concept, που είναι γεμάτο χρώματα και all time classic patterns, «φωτίζει» τα must-haves , όπως μια εντυπωσιακή σανίδα του surf, ομπρέλα παραλίας, αιώρα και μαξιλάρια -καθώς και μια σειρά από διακοσμητικά αντικείμενα, ακόμη και χαρτικά. Όλα τα items μας φέρνουν στο νου τον ήλιο και τη θάλασσα, σαν μια απόδραση σε έναν αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό.

Οι τσάντες Lady D-Lite, Dior Book Tote και Diorcamp, όπως και το Dior Travel clutch, στολίζονται με το κλασικό pattern. Ακόμη, τα Dway mules, τα DiorAct σανδάλια, πόντσος και μαντήλια προσφέρονται για συνδυασμούς με μαρινιέρες που φέρουν την ονομασία απίθανων προορισμών.

1622623365422835-dior-mag-34-pamela-hanson-5.jpg
Από την Dioriviera 2021


Παράλληλα, η καμπάνια του οίκου είναι φωτογραφημένη με φόντο τη θάλασσα, όπου χαρούμενα κορίτσια αποπνέουν τη φρεσκάδα του οίκου. Φορώντας την τελευταία Dioriviera συλλογή, στα χρώματα του μπλε, λευκού, κίτρινου και κόκκινου τα νέα κομμάτια Dior maison ολοκληρώνουν υπέροχα τα looks.

Info: Πρόκειται για μια αποκλειστική γραμμή που μπορείτε να ανακαλύψετε στις boutiques του Dior σε επτά θέρετρα που διακρίνονται για την πολυτέλειά τους, ανάμεσά του το Mykonos Village, το Mykonos Nammos, αλλά και τα Forte Dei Marmi, Capri Riccio, Ibiza, Bodrum, Porto Montenegro. Ενώ μάλιστα, η Dioriviera collection θα είναι διαθέσιμη και σε επτά pop up stores σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο Dior.com.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο οίκος αναμένεται να παρουσιάσει την επερχόμενη Dior cruise collection του στη Seville της Ισπανίας. Το show έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί στην Plaza de España. Η συγκεκριμένη πλατεία αποτελεί έργο του αρχιτέκτονα Aníbal González, ο οποίος τη δημιούργησε με αφορμή την Ιβηροαμερικανική Έκθεση του 1929. Bonus, με αφορμή το fashion show, η Maria Grazia Chiurri πρόκειται να συνεργαστεί και να δημιουργήσει τη συλλογή σε συνεργασία με τεχνίτες και καλλιτέχνες που γνωρίζουν τις τεχνικές και την παράδοση της Ανδαλουσίας.

1

Umbrella

2

Chair

3

Pillow

4

Hat

5

Surf board

6

Bag

7

Swimwear

8

Dress

9

Bag

10

Bracelet

11

Slipper

12

Towel

13

Scraf